Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Bosch

26 resultaten

  Raadhuys Makelaars

  Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak ook een emotioneel proces waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een deskundige makelaar. Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar uw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid.

  Uw (persoonlijke) situatie en de kenmerken van uw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM makelaar kunt en mag u van ons deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid verwachten.

  Onze courtage is afhankelijk van het te koop staande object. Wij werken op basis van "No Cure, No Pay" wat betekend dat u altijd vrij bent om de verkoop in te trekken. Wij bieden u een compleet dienstenpakket. Al veel tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan.

  Na de oplevering van de woning is ook de nazorg bij ons goed geregeld. Wanneer er problemen ontstaan na de oplevering, proberen wij daarin te bemiddelen. Uiteindelijk streven wij naar tevreden opdrachtgevers en kopers.

  Ook u kunt daarbij horen!

  Altijd al willen weten wat uw woning waard is? Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan.

  Meer informatie

  WONEN Makelaars

  WONEN Makelaars past als enige makelaar sinds 2006 Vastgoedstyling toe bij de verkoop van woningen. Op basis van deze aanpak hebben wij duizenden woningen met succes snel verkocht met onze samenwerkingspartner op het gebied van Vastgoedstyling. Voor meer info: www. hetlnv. nl

  Het doel van Vastgoedstyling is om tegen minimale middelen uw woning verkoop klaar te maken om uiteindelijk snel en tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Indien u het ons gunt om uw woning te gaan verkopen, krijgt u het vastgoedstylingadvies/consult van maximaal 1,5 uur van ons kosteloos aangeboden. De verdere uitvoering wordt eventueel begeleid door een Vastgoedstylist van het LNV.

  Humor, informeel, no-nonsense, assertief, creatief, flexibel en betrouwbaar, met kundige makelaars. WONEN Makelaars is een allround makelaarskantoor dat advies geeft over met name Verkoop, Aankoop en Verhuur van onroerend goed. Tevens kunt u bij ons terecht voor hypotheekadvies. Vestigingen in Den Bosch en Den Haag.

  Meer informatie

  10+makelaars

  Makelaarskantoor 10+makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 33 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Rompertpassage 37-A, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 10+makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij 's-Hertogenbosch

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio 's-Hertogenbosch
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  NL Wonen Makelaars en Taxateurs

  De verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning moet zo goed mogelijk gebeuren. Punt. Dus ga je voor zekerheid en vertrouw je het liefst op een makelaarskantoor in Den Bosch waar ze hun mannetje staan. Waar ze voor jou het onderste uit de kan halen én zich betrokken tonen – precies zoals wij dat doen.

  Wij kennen de stad en regio
  NL Wonen ondersteunt en begeleidt je bij de verkoop, koop of taxatie van jouw woning. We kennen de huizenmarkt in Den Bosch en omgeving door en door, zijn er al jaren actief en weten wat speelt. We kennen jouw wijk, we kennen jouw straat. En durven gerust te stellen dat die specifieke kennis flink in jouw voordeel is.

  Vertrouw als klant van NL Wonen op maatwerk en aandacht. We zijn een betrokken makelaarskantoor in Den Bosch, schakelen snel en zetten jouw belang voortdurend voorop. Neem contact op of loop eens bij ons binnen, in ons kantoor aan de Pettelaarseweg.

  Om onze klanten nog meer zekerheid te bieden is NL Wonen aangesloten bij de NVM, het NRVT, het NWWI en zijn wij VastgoedCert-gecertificeerd.

  Meer informatie

  VDH Wonen

  VDH wonen de verhuurspecialist in 's-Hertogenbosch e. o.

  VDH wonen adviseert en begeleidt u in dit traject en neemt u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen:

  - Bepaling van de huurprijs

  - Presentatie van de woning in een uitgebreide brochure op diverse websites

  - Bezichtigingen van de woning

  - Screening van potentiële huurders middels een uitgebreide incasso-check waardoor u niet de kans loopt op een onbetrouwbare huurder

  - Opmaak van het huurcontract, inclusief alle bijbehorende waterdichte clausules en inspectierapport van de woning

  - Eventuele administratie rondom de maandelijkse inning van de huur

  Van het zoeken naar een betrouwbare huurder, tot het in orde maken van het waterdichte huurcontract. VDH wonen regelt het voor U.

  Meer informatie

  Essentieel Wonen

  Makelaarskantoor Essentieel Wonen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Eerste Korenstraatje 5, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Essentieel Wonen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Bighelaardij

  Twee generaties van den Bighelaar, op elkaar ingespeeld en geroutineerd.

  Wij hebben géén specifieke doelgroep, maar bestrijken bewust de gehele markt.

  Onze jonge kopers beginnen met een courante “starterswoning”.

  Deze snel inwisselbare woning is vaak de opstap naar een hoger segment, terwijl ouderen “kleiner” gaan, om ruimte voor anderen en andere ambities vrij te maken.

  Zo brengen wij nogal eens een kettingtransactie teweeg: goed op elkaar afgestemde individuele transacties met een vlotte doorstroming.

  In onze bedrijfscultuur, richten wij ons niet alleen op “fast movers’’ maar ook op vastgoed waarbij wat meer komt kijken ten aanzien van bouwkunde en omgevingsplannen.
  Het geeft voldoening als onze vergaarde kennis en jarenlange ervaring, bij dergelijke objecten, getoetst kan worden.
  Helemaal wanneer het een stijlvolle, trendy, authentieke of qua gewaarwording sterk individualistische bouwstijl betreft.

  Wij kunnen kandidaat kopers eerder bedienen, bij een gevarieerd aanbod en met een gemêleerd publiek van potentiële kopers. Daarin herkennen wij ons.

  Woningsites segmenteren het aanbod en dus ook het publiek.

  Met een gevarieerd aanbod willen wij dat laatste voorkomen.

  Deze visie vergroot uw kansen.


  Als koopman anticiperen wij op elk mogelijk koopsignaal, gedurende de korte periode, wanneer men het meest enthousiast is.
  Dat is ook wat de koper wil: Goede informatie, maximale aandacht, en soms dat duwtje in de rug.

  Ondersteund door social media om publiek met een latent aanwezige kooplust te bereiken en een hoge ranking bij de zoekmachines, zijn wij degenen die de koop tot stand brengen.
  Opdat u niet hoeft te wachten tot de woning een makkelijke vraagprijs heeft bereikt en de meest gerede kandidaat, elders heeft gekocht.

  Binnen de bandbreedte van de “modelkoopovereenkomst”, worden de afspraken zo nauwkeurig mogelijk vastgelegd. Gestroomlijnde transacties met “koopovereenkomsten” en “akten van levering” welke in het bijzijn van alle partijen worden getekend. Wij zijn er bij aanwezig, voor als men nog vragen heeft.

  Kans noch vraag laten wij onbeantwoord.

  Meer informatie

  Floris Makelaars

  De NVM makelaar Floris kent de weg in Den Bosch. Floris past zijn werkzaamheden steeds opnieuw aan op de snel veranderende omstandigheden in de markt. Ons motto is "goed kan ook béter! "

  Met meer dan 25 jaar ervaring, verstand van zaken en véél aandacht voor de individuele
  opdrachtgever is Floris succesvol bij de verkoop en/of aankoop van je woning. Zeer sterk in aankoopbemiddeling en in het bepalen van de juiste waarde van een woning en door een groot netwerk snel op de hoogte van nieuw aanbod. Hierdoor maak je de juiste keuze en betaal je de gunstigste prijs. Verkopen doet Floris met veel gevoel voor de wensen van opdrachtgever(s) en de potentiële koper(s), met reële prijzen en open communicatielijnen en niet terughoudend om nét wat extra te doen voor onze opdrachtgever.

  Floris denkt mee om koop en verkoop zo goed mogelijk op elkaar aan te passen. Met deze integrale dienstverlening is jouw verhuizing veel leuker. Ontzorgen noemt Floris dat.

  Meer informatie

  Peter Brouwers Makelaardij

  Peter Brouwers Makelaardij is een gerenommeerd en actief makelaarskantoor, gevestigd in 's-Hertogenbosch.

  Dagelijks zijn wij actief bezig om de verkoop van uw woning of de aankoop van een woning tot een succes te maken. Daarnaast zijn wij een erkend taxatieburo en verzorgen NWWI en/of Taxateursunie gevalideerde taxatierapporten voor woningen en appartementen in de regio 's-Hertogenbosch.

  Op een persoonlijke wijze zijn wij dagelijks in de weer om het belang van onze opdrachtgevers optimaal te behartigen.
  De persoonlijke benadering, de korte lijnen en de actieve aanpak spreekt onze opdrachtgevers aan.

  Meer informatie

  ERA vb&t Makelaars ‘s-Hertogenbosch

  Makelaarskantoor ERA vb&t Makelaars ‘s-Hertogenbosch is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Leeghwaterlaan 20, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ERA vb&t Makelaars ‘s-Hertogenbosch of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Paleiskwartier Makelaars

  In het Infocentrum kunt u terecht voor up-to-date verkoop/verhuur informatie.
  Er is een grote maquette van het hele gebied en u kunt de ontwerpen bekijken van de in ontwikkeling zijnde deelplannen.

  Meer informatie

  Lassoo Makelaars Den Bosch

  Makelaarskantoor Lassoo Makelaars Den Bosch is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maastrichtseweg 88, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lassoo Makelaars Den Bosch of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  GeWOON Makelaars

  Aankoop, taxaties en verkoop van woningen. Dat is wat GeWOON Makelaars doet. In Den Bosch en verre omgeving. Met meer dan 25 jaar ervaring al jaren een vertrouwd gezicht vertrouwd in de regio, in de persoon van Frank Croonen.

  Geen 9-5 openingstijden, ik ben er wanneer het nodig is. Een afspraak of een bezichtiging in de avonduren of op zaterdag is geen probleem. Heb je een vraag: GeWOON bellen. Ik ben er wanneer het nodig is.

  Snel een gevalideerde taxatie nodig: de zelfde dag klaar als het moet.

  Meer informatie

  De Huyzerij

  De Huyzerij Makelaardij

  Wat verwacht u van uw makelaar?
  Dat er een mooie brochure gemaakt met een leuke tekst? Niet onbelangrijk natuurlijk. Uw woning wordt tenslotte gepresenteerd en daar bent u terecht trots op. Maar in de hedendaagse onroerendgoedmarkt is dit niet voldoende.

  Makelen is veel meer het schakelen tussen vraag en aanbod geworden. Weten wie er momenteel in de markt is of wie overweegt te gaan (ver)kopen.

  Als makelaardij zijn wij iedere dag actief “in het veld”. Daardoor weten wat er in ons gebied speelt. Niet zelden lukt het ons een woning te verkopen voordat deze daadwerkelijk op de markt komt. Het zal u niet verbazen dat dit de prijs ten goede komt.

  Maak eens een afspraak en laat ons vertellen wat wij onder makelaardij verstaan. Misschien kennen we de koper van uw huis al of hebben we de woning die u zoekt in portefeuille.

  Meer informatie

  Intermij Makelaars b.v.

  Het adres waar u reeds meer dan 30jaar terecht kunt voor al uw onroerend goed zaken. Bij Intermij Makelaars betekent “complete dienstverlening” dat daadwerkelijk alle werkzaamheden en alle zorgen omtrent uw onroerend goed transacties op professionele wijze uit handen worden genomen.

  Wilt u tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wat Intermij Makelaars BV voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact op met ons kantoor.

  Meer informatie

  HRS Wonen

  Greve Makelaardij is een ervaren makelaarskantoor dat diens focus richt op het woningaanbod waar de toegevoegde waarde van de makelaar wordt gevraagd. Of het nou een bijzondere woningmarkt, een onderscheidend object of specifieke verkoopwensen betreft, nemen wij de verkoop met aandacht ter hand. Immers is - met de huidige woningmarkt en financieringsregels - de verkoop van een woning tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Onze toegevoegde waarde begint met een serieus verkoopplan. Regelmatig persoonlijk contact omtrent de voortgang en omtrent de marktomstandigheden zien wij als belangrijke onderdelen in onze dienstverlening.

  Met focus, effectiviteit, creativiteit en deskundigheid, bewijzen we dat succesvolle transacties niet zijn voorbehouden aan de kantoren met de overvolle verkoopportefeuilles. Juist door ons niet te focussen op een gigantisch groot huizenbestand om te verkopen, zijn we in de gelegenheid om tijd en aandacht te besteden aan de verkoop van uw woning. Hiermee richten we ons bewust op maatwerk en kwaliteit van onze dienstverlening. Dit betekend niet dat we ons enkel richten op de duurdere prijsklasse, maar wel op die objecten die niet in de categorie '13-in-een-dozijn' vallen en waar we van toegevoegde waarde zijn.

  Onze doelgroep hebben we helder voor ogen, waardoor onze clienten zich thuis voelen bij onze dienstverlening. Hierdoor zijn wij voor onze opdrachtgevers een zekere keuze. Niet alleen met de verkoopbemiddeling, maar ook met de aankoopbegeleiding weten we succesvolle transacties te realiseren.

  Ons team bestaat uit een kleine club van enthousiaste, deskundige en ervaren mensen die al tientallen jaren werkzaam zijn in de makelaardij in Noord Oost Brabant.

  Naast woningmakelaardij en taxaties, zijn wij tevens actief op het gebied van vastgoedconsultancy, waarmee wij zowel particuliere als professionele opdrachtgevers van dienst zijn.

  Meer informatie

  Huizenbalie BV

  Jij bepaalt welke diensten je wilt en welke niet ! Tegen een vast laag tarief

  Of je nu kiest voor verkoop, hypotheekadvies, aankoopbegeleiding, koopcontract, fotograaf, verkooptekst, waardebepaling, verhuur, styling, kadastrale gegevens, woz waarde, taxatie, bouwkundige keuring, bezichtigingen, plaatsing op pararius, funda, en andere landelijke woningsites, dat bepaal je zelf !

  Met lokale ondersteuning van de onafhankelijke financiële adviseurs bij de vestigingen en servicepunten.

  Je woning verkopen of verhuren begint bij Huizenbalie. nl

  Dat is nu Huizenbalie.

  Meer informatie

  House to Sell

  Makelaarskantoor House to Sell is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Eemweg 1-9, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van House to Sell of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Boumij Makelaars

  Makelaarskantoor Boumij Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hekellaan 6, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Boumij Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Bent u van plan om uw woning in Den Bosch te verhuren? Zet uw woning te huur op Pararius, dé grootste website voor het verhuren van huizen in Den Bosch.

Woning verhuren in Den Bosch
Pararius is de grootste aanbieder op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Den Bosch. Als u van plan bent uw huis in Den Bosch te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Tevens is de website van Pararius zestalig waardoor zij ook specialist zijn op het gebied van expatverhuur. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven voor het verhuren van uw woning in Den Bosch. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren.

Aangesloten makelaars in Den Bosch
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Den Bosch. Elke verhuurmakelaar in Den Bosch die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van woningen. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 250 woningen in de verhuur in Den Bosch. Liever wat minder huizen te huur in Den Bosch dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Den Bosch.

Verhuren aan expats in Den Bosch
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website die beschikbaar is in zes verschillende talen. Daarnaast hebben de meeste makelaars in Den Bosch ervaring met het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Den Bosch.

Zet uw woning te huur in Den Bosch
Als u van plan bent om uw woning te verhuren in Den Bosch, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met kwalitatieve makelaars uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar bij u in de buurt en zij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw huis in Den Bosch te huur op Pararius.   

+ Toon meer

Huis verhuren per stad