HRS Wonen

Den Bosch

Woningverhuur en woningverkoop in Den Bosch en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

HRS Wonen is een ervaren makelaarskantoor dat zich focust op het woningaanbod waar de toegevoegde waarde van de makelaar wordt gevraagd. Of het nou een bijzondere woningmarkt, een onderscheidend object of specifieke verkoopwensen betreft, wij nemen de verkoop met aandacht ter hand. Onze toegevoegde waarde begint met een serieus verkoopplan. Regelmatig persoonlijk contact omtrent de voortgang en omtrent de marktomstandigheden zien wij als belangrijke onderdelen in onze dienstverlening.

Met focus, effectiviteit, creativiteit en deskundigheid, bewijzen we dat succesvolle transacties niet zijn voorbehouden aan de kantoren met de overvolle verkoopportefeuilles. Juist door ons niet te focussen op een groot huizenbestand om te verkopen, zijn we in de gelegenheid om tijd en aandacht te besteden aan de verkoop van uw woning. Hiermee richten we ons bewust op maatwerk en kwaliteit van onze dienstverlening. Dit betekend niet dat we ons enkel richten op de duurdere prijsklasse, maar wel op die objecten die niet in de categorie '13-in-een-dozijn' vallen en waar we van toegevoegde waarde zijn.

Onze doelgroep hebben we helder voor ogen, waardoor onze clienten zich thuis voelen bij onze dienstverlening. Hierdoor zijn wij voor onze opdrachtgevers een zekere keuze. Niet alleen met de verkoopbemiddeling, maar ook met de aankoopbegeleiding weten we succesvolle transacties te realiseren.

Ons team bestaat uit een kleine club van enthousiaste, deskundige en ervaren mensen die al langer werkzaam zijn in de makelaardij in Noord Oost Brabant.

Naast woningmakelaardij en taxaties, zijn wij tevens actief op het gebied van vastgoedconsultancy, waarmee wij zowel particuliere als professionele opdrachtgevers van dienst zijn.

Onze nieuwste woningen

Hinthamerstraat

€ 925 per maand

Hinthamerstraat

€ 1.095 per maand

Ridderstraat

€ 1.250 per maand

Sint Janssingel 212

€ 739.000 k.k.

Leeghwaterlaan

€ 1.275 per maand

Handelskade

€ 2.000 per maand

Ploegveld 9 A

€ 200.000 k.k.

Ploegveld 9 B

€ 285.000 k.k.

Ploegveld 9

€ 295.000 k.k.

Onze vestiging