Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Tilburg

38 resultaten

  Mijn Huis Verkoop Ik Zelf

  Mijnhuisverkoopikzelf is een online verkoopplatform voor particulieren en bedrijven. Sinds 2005 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op professionele wijze zelf een woning aan te bieden. Onze ervaren medewerkers en gebruiksvriendelijke website bieden alle hulp die nodig is voor een succesvolle transactie. Wij richten ons op particulieren en bedrijven in die een huis, parkeerplaats, recreatiewoning of bouwgrond willen verkopen of verhuren.

  Meer informatie

  LBB Woningmakelaars

  Makelaarskantoor LBB Woningmakelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Westpoint 190, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van LBB Woningmakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Gerritse Makelaardij

  Bij Gerritse Makelaardij voelen we ons als een vis in het water in Tilburg en omgeving. Hier zijn we thuis. Deze markt kennen we van haver tot gort. Al jaren helpen we er mensen met de aankoop, verkoop en taxatie van woningen. Daardoor hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en dat zorgt er weer voor dat we mooi onroerend goed in portefeuille hebben.

  Toch blijft onze grootste toegevoegde waarde ons enthousiasme en de wil niets minder dan het allerbeste resultaat voor u te behalen. Aan de ene kant door zaken voortvarend voor u te regelen, aan de andere kant door juist rustig de tijd voor u nemen. Alleen door goed te luisteren en door te vragen komen we er namelijk achter wat uw wensen echt zijn. Voor ons is het daarbij niet meer dan logisch dat we ons houden aan afspraken en dat we goed voor u bereikbaar zijn. Ook als u na aan- of verkoop nog met een vraag zit.

  Tot snel bij Gerritse Makelaardij!

  Meer informatie

  Tivoli Woningmakelaars

  Makelaarskantoor Tivoli Woningmakelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Tivolistraat 2, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tivoli Woningmakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VMG Makelaars Regio Tilburg

  Makelaarskantoor VMG Makelaars Regio Tilburg is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kijkduinlaan 95, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van VMG Makelaars Regio Tilburg of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van de Water Groep Tilburg

  Over ons

  Van de Water Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Wij streven continu naar een optimale dienstverlening binnen ons vakgebied; de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. Bij Van de Water Makelaars is een enthousiast team van medewerkers zes dagen per week intensief bezig om u een optimale dienstverlening te garanderen. Met meerdere kantoren in ons werkgebied zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

  Verkoop
  Als u uw woning wilt verkopen, kan een van onze deskundige makelaars vrijblijvend bij u langskomen om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tevens leggen wij u uit hoe Van de Water Makelaars u kan begeleiden bij het volledige verkooptraject. Onze dienstverlening is gedegen en deskundig met natuurlijk een optimale koopsom als resultaat. Voor een heldere en vrijblijvende waardebepaling van uw woning en een uitleg over het volledige verkooptraject, neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Aankoop
  De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Taxaties
  De waarde van uw woning die voor u van belang is, kan alleen realistisch beoordeeld worden door een deskundige. Onze brede praktijkervaring en onze uitgebreide informatiebronnen vormen de garantie voor een realistisch en deskundig waarde-oordeel. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en houden op weloverwogen wijze rekening met alle relevante gegevens. Voor een realistische en deskundige taxatie van uw woning neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Meer informatie

  Marian Kemink Makelaardij

  Welkom bij mijn éénvrouws-makelaarskantoor! Na ruime ervaring in de makelaardij in Tilburg ben ik in 2006 mijn eigen kantoor gestart waarbij persoonlijke aandacht voorop staat!
  De opdracht die ik mijzelf hierbij heb gegeven, is mijn klanten een dusdanige service te bieden zoals ik die zelf ook wens te ontvangen, namelijk de allerbeste service met persoonlijke aandacht tot in het kleinste detail.

  Vanwege de combinatie van ervaring, passie voor mijn vak en een vrouwelijke touch, ben ik in staat net dat stapje extra te zetten, waardoor u uw ideale (t)huis zult vinden of uw woning tegen de meest optimale prijs kunt verkopen!
  Ook advies bij het verkoopklaar maken van uw woning (zoals verkoopstyling) behoort tot de mogelijke service die ik u te bieden heb.

  Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u dat ook voor u die extra stap gezet wordt? Neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact op voor een oriënterend gesprek of een gratis waardebepaling! Wellicht kunt ook u dan over een tijdje zeggen:

  "Marian Kemink is echt een makelaar met hart voor haar huizen! "

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Tilburg

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Tilburg
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Toon Makelaardij

  Over toon

  Toon Makelaardij is opgericht door Toon Coppens. Na vele jaren als mede-eigenaar van een makelaarskantoor actief te zijn geweest, besloot Toon met al zijn kennis en ervaring in 2016 een nieuw kantoor te beginnen. Toon Makelaardij was een feit.

  Kernwaarden die staan voor Toon zijn onder andere: ervaring, persoonlijkheid, vertrouwen, betrokkenheid en flexibiliteit. Met moderne middelen zoals social media, 3D-presentaties en video, wordt alles in het werk gesteld om de klant optimaal te bedienen.

  Het werkgebied van Toon strekt zich uit van de thuishaven Tilburg e. o. tot Eindhoven e. o. , maar ook in De Kempen kent Toon de weg.

  “Mijn doel is een totaalpakket aan diensten aan te bieden, van aan- en verkoop tot verhuur, waarmee ik zowel particuliere als zakelijke klanten optimaal van dienst kan zijn.

  Als betrokken ondernemer streef ik altijd naar een vertrouwensband met mijn klanten. Ze kunnen mij bijvoorbeeld altijd bellen. Ongeacht het tijdstip! ”

  Neem gerust contact met Toon op voor een vrijblijvend gesprek en/of waardebepaling.

  Mijn werkwijze is aantoonbaar anders!

  Meer informatie

  HouseHunting Tilburg

  Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner. Wij zijn al jaren thuis in de vastgoedmarkt in Tilburg. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Waarom HouseHunting is een groet van verhuur en beheer specialisten die het vak al meer dan 15 jaar uit oefenen.

  Wij zijn gevestig aan de Bredasweg 228 te Tilburg. Bel ons voor een afspraak of bezichtiging 0133030 341. Kijk op onze website voor meer informatie. Househunting. nl  Meer informatie

  Lupker makelaardij

  25 jaar geleden, met alle ervaring uit de woningbouw, startte wij ons eerste makelaarskantoor aan de Bredaseweg te Tilburg. Hierna groeide het kantoor uit tot een van de grootste makelaarskantoren met 4 vestigingen op strategische locaties in en rondom Tilburg. Lupker is hierdoor een gevestigde en vertrouwde naam geworden in het vastgoed in Tilburg en ruime omgeving.

  Door een veranderende markt en de wens om persoonlijkere service is het besluit genomen om vanuit een volledig nieuwe organisatie en met een andere aanpak, frisse blik en hernieuwd vertrouwen de woningmarkt te betreden.
  Positiviteit voert de boventoon als we een brug willen slaan tussen verkopers en kopers!
  Hiervoor hadden zowel Rob als zijn zoon Tim Lupker, maar 1 passend antwoord: “Terug naar de basis! ” Zogezegd is Lupker makelaardij ontstaan! Een familiebedrijf in hart, dat ook zo om wenst te gaan met zijn relaties. Korte lijnen, open communicatie en vooral sámen gaan voor een mooi resultaat.

  Voornamelijk zijn wij trots om met een gevestigde naam, een vernieuwde onderneming, frisse nieuwe kijk en een team van vertrouwde gezichten, gemotiveerd en gedreven onze makelaardij en onze werkwijze uit te voeren.

  Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed en klanten hebben ons hierin een gemiddeld tevredenheidscijfer van 9,2 gegeven!

  Meer informatie

  Van Dal Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Dal Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Besterdring 221, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Dal Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hans van Berkel Makelaardij

  Makelaarskantoor Hans van Berkel Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Koestraat 91, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hans van Berkel Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef

  Makelaarskantoor WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De Werf 97, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WitteWoning Makelaars Tilburg Reeshof

  Makelaarskantoor WitteWoning Makelaars Tilburg Reeshof is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Lunterenstraat 55, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van WitteWoning Makelaars Tilburg Reeshof of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Jurgens & Van Bemmelen

  Makelaarskantoor Jurgens & Van Bemmelen is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Havendijk 69, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Jurgens & Van Bemmelen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Lokale Makelaar

  Makelaarskantoor De Lokale Makelaar is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 37, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Lokale Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Voordeel Makelaar

  Makelaarskantoor De Voordeel Makelaar is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Professor de Moorplein 449, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Voordeel Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mathilde Waslander Makelaardij

  Makelaarskantoor Mathilde Waslander Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Eilenbergstraat 6, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mathilde Waslander Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huijsmans Makelaardij

  Makelaarskantoor Huijsmans Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Berkdijksestraat 1, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huijsmans Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Tilburg