Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Tilburg

42 resultaten

  Hendriks Makelaardij Tilburg

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Tilburg
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan houden wij je met onze eigen APP HENDRIKS 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van NO CURE, NO PAY.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Via Paul Makelaardij

  Makelaarskantoor Via Paul Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 26 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kempenaarplaats 8, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Via Paul Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  VMG Makelaars Regio Tilburg B.V.

  Makelaarskantoor VMG Makelaars Regio Tilburg B.V. is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 32 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kijkduinlaan 95, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van VMG Makelaars Regio Tilburg B.V. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Allround Makelaardij

  Het vinden van een huurwoning of het verhuren ervan waarbij u er zeker van wilt zijn dat ook het contract waterdicht is, het kopen van een woning, of het verkopen ervan. Het vinden van een bedrijfspand dat past bij uw misschien sterk groeiende onderneming. We doen het allemaal.

  We zijn een actieve, ondernemende club makelaars die het allemaal belangrijk vinden dat uw zaken rondom huizen zorgeloos, vlekkeloos én met het meeste voordeel voor u geregeld zijn. U kunt ons het beste zien als adviseur, hulp en vraagbaak bij alle zaken die wonen betreffen.

  Een gecertificeerd kantoor met alle kennis in huis voor en tevreden resultaat!

  Meer informatie

  Hans van Berkel Makelaardij

  Makelaarskantoor Hans van Berkel Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Koestraat 91, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hans van Berkel Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lupker makelaardij

  25 jaar geleden, met alle ervaring uit de woningbouw, startte wij ons eerste makelaarskantoor aan de Bredaseweg te Tilburg. Hierna groeide het kantoor uit tot een van de grootste makelaarskantoren met 4 vestigingen op strategische locaties in en rondom Tilburg. Lupker is hierdoor een gevestigde en vertrouwde naam geworden in het vastgoed in Tilburg en ruime omgeving.

  Door een veranderende markt en de wens om persoonlijkere service is het besluit genomen om vanuit een volledig nieuwe organisatie en met een andere aanpak, frisse blik en hernieuwd vertrouwen de woningmarkt te betreden.
  Positiviteit voert de boventoon als we een brug willen slaan tussen verkopers en kopers!
  Hiervoor hadden zowel Rob als zijn zoon Tim Lupker, maar 1 passend antwoord: “Terug naar de basis! ” Zogezegd is Lupker makelaardij ontstaan! Een familiebedrijf in hart, dat ook zo om wenst te gaan met zijn relaties. Korte lijnen, open communicatie en vooral sámen gaan voor een mooi resultaat.

  Voornamelijk zijn wij trots om met een gevestigde naam, een vernieuwde onderneming, frisse nieuwe kijk en een team van vertrouwde gezichten, gemotiveerd en gedreven onze makelaardij en onze werkwijze uit te voeren.

  Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop en verhuur van onroerend goed en klanten hebben ons hierin een gemiddeld tevredenheidscijfer van 9,2 gegeven!

  Meer informatie

  Van de Water Groep Tilburg

  Over ons

  Van de Water Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Wij streven continu naar een optimale dienstverlening binnen ons vakgebied; de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. Bij Van de Water Makelaars is een enthousiast team van medewerkers zes dagen per week intensief bezig om u een optimale dienstverlening te garanderen. Met meerdere kantoren in ons werkgebied zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

  Verkoop
  Als u uw woning wilt verkopen, kan een van onze deskundige makelaars vrijblijvend bij u langskomen om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tevens leggen wij u uit hoe Van de Water Makelaars u kan begeleiden bij het volledige verkooptraject. Onze dienstverlening is gedegen en deskundig met natuurlijk een optimale koopsom als resultaat. Voor een heldere en vrijblijvende waardebepaling van uw woning en een uitleg over het volledige verkooptraject, neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Aankoop
  De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Taxaties
  De waarde van uw woning die voor u van belang is, kan alleen realistisch beoordeeld worden door een deskundige. Onze brede praktijkervaring en onze uitgebreide informatiebronnen vormen de garantie voor een realistisch en deskundig waarde-oordeel. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en houden op weloverwogen wijze rekening met alle relevante gegevens. Voor een realistische en deskundige taxatie van uw woning neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Meer informatie

  Makelaar 1

  Makelaarskantoor Makelaar 1 is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 597 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 751, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaar 1 of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Huijsmans Makelaardij

  Makelaarskantoor Huijsmans Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Berkdijksestraat 1, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Huijsmans Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Jurgens & Van Bemmelen

  Makelaarskantoor Jurgens & Van Bemmelen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Havendijk 69, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Jurgens & Van Bemmelen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Adequaat Makelaardij

  Makelaarskantoor Adequaat Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Metslawierstraat 48, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Adequaat Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  LBB Woningmakelaars

  Makelaarskantoor LBB Woningmakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Westpoint 190, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van LBB Woningmakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lemmens Makelaardij

  Makelaarskantoor Lemmens Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Ringbaan-Oost 493, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Lemmens Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Marian Kemink Makelaardij

  Welkom bij mijn éénvrouws-makelaarskantoor! Na ruime ervaring in de makelaardij in Tilburg ben ik in 2006 mijn eigen kantoor gestart waarbij persoonlijke aandacht voorop staat!
  De opdracht die ik mijzelf hierbij heb gegeven, is mijn klanten een dusdanige service te bieden zoals ik die zelf ook wens te ontvangen, namelijk de allerbeste service met persoonlijke aandacht tot in het kleinste detail.

  Vanwege de combinatie van ervaring, passie voor mijn vak en een vrouwelijke touch, ben ik in staat net dat stapje extra te zetten, waardoor u uw ideale (t)huis zult vinden of uw woning tegen de meest optimale prijs kunt verkopen!
  Ook advies bij het verkoopklaar maken van uw woning (zoals verkoopstyling) behoort tot de mogelijke service die ik u te bieden heb.

  Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u dat ook voor u die extra stap gezet wordt? Neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact op voor een oriënterend gesprek of een gratis waardebepaling! Wellicht kunt ook u dan over een tijdje zeggen:

  "Marian Kemink is echt een makelaar met hart voor haar huizen! "

  Meer informatie

  Makelaarsbalie

  Makelaarskantoor Makelaarsbalie is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 135 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Postbus 751, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarsbalie of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Loever Makelaardij

  Makelaarskantoor Loever Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Lieve-Vrouweplein 1, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Loever Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Bart uw makelaar

  Makelaarskantoor Bart uw makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Bart uw makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Toon Makelaardij

  Over toon

  Toon Makelaardij is opgericht door Toon Coppens. Na vele jaren als mede-eigenaar van een makelaarskantoor actief te zijn geweest, besloot Toon met al zijn kennis en ervaring in 2016 een nieuw kantoor te beginnen. Toon Makelaardij was een feit.

  Kernwaarden die staan voor Toon zijn onder andere: ervaring, persoonlijkheid, vertrouwen, betrokkenheid en flexibiliteit. Met moderne middelen zoals social media, 3D-presentaties en video, wordt alles in het werk gesteld om de klant optimaal te bedienen.

  Het werkgebied van Toon strekt zich uit van de thuishaven Tilburg e. o. tot Eindhoven e. o. , maar ook in De Kempen kent Toon de weg.

  “Mijn doel is een totaalpakket aan diensten aan te bieden, van aan- en verkoop tot verhuur, waarmee ik zowel particuliere als zakelijke klanten optimaal van dienst kan zijn.

  Als betrokken ondernemer streef ik altijd naar een vertrouwensband met mijn klanten. Ze kunnen mij bijvoorbeeld altijd bellen. Ongeacht het tijdstip! ”

  Neem gerust contact met Toon op voor een vrijblijvend gesprek en/of waardebepaling.

  Mijn werkwijze is aantoonbaar anders!

  Meer informatie

  ERA Content+ Tilburg

  ERA vb&t makelaars werkt uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Dit ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

  Uw woonwens staat centraal en daar begint alles mee. Groter wonen, kleiner wonen, ergens anders gaan wonen. Wat ook de reden is, gevolg is het verkopen en / of kopen van een huis. Wat wij doen is uw wens vertalen een concrete en succesvolle actie. Het verkopen van uw huis en het helpen bij het kopen van een nieuw huis. Maar ook het meedenken over tijdelijke huisvesting of een huurwoning.

  Meer informatie

  Tivoli Woningmakelaars

  Makelaarskantoor Tivoli Woningmakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Tivolistraat 2, Tilburg.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tivoli Woningmakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Tilburg