Van de Water Groep Tilburg

Tilburg

Woningverkoop in Tilburg en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Over ons

Van de Water Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Wij streven continu naar een optimale dienstverlening binnen ons vakgebied; de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. Bij Van de Water Makelaars is een enthousiast team van medewerkers zes dagen per week intensief bezig om u een optimale dienstverlening te garanderen. Met meerdere kantoren in ons werkgebied zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

Verkoop
Als u uw woning wilt verkopen, kan een van onze deskundige makelaars vrijblijvend bij u langskomen om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tevens leggen wij u uit hoe Van de Water Makelaars u kan begeleiden bij het volledige verkooptraject. Onze dienstverlening is gedegen en deskundig met natuurlijk een optimale koopsom als resultaat. Voor een heldere en vrijblijvende waardebepaling van uw woning en een uitleg over het volledige verkooptraject, neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

Aankoop
De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

Taxaties
De waarde van uw woning die voor u van belang is, kan alleen realistisch beoordeeld worden door een deskundige. Onze brede praktijkervaring en onze uitgebreide informatiebronnen vormen de garantie voor een realistisch en deskundig waarde-oordeel. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en houden op weloverwogen wijze rekening met alle relevante gegevens. Voor een realistische en deskundige taxatie van uw woning neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

Wie zijn wij?

Paul Hulskes

Register makelaar taxateur

Willem Snoeren

Kandidaat-makelaar

Martijn Vos

Vastgoedadviseur

Claudia Kranendonk

Assistent makelaar

Nikki Vermeeren

Kandidaat-makelaar

Gijs van Rijswijk

Kandidaat-makelaar

Danielle van Steen

Kandidaat-makelaar

Saffira Schaeffer

Kandidaat-makelaar

Pieter Jacobs

Register makelaar taxateur

Vanessa Gans-Rozenbrand

Commercieel medewerker

Iris Jansen

Commercieel medewerker

Erik Peters

Hypotheekadviseur

Bas Roelands

Hypotheekadviseur

Claudia Haverland-Cools

Hypotheekadviseur

A.J.N. van de Water

Directeur

B.A.C. van de Water

Directeur

C.N. van de Water

Directeur

M.J.C. van de Water - Martens

Directeur

Onze nieuwste woningen

Bernardusplein 10

€ 235.000 k.k.

Urnenveld 4

€ 1.550.000 k.k.

Laagstraat 6 A

€ 275.000 k.k.

Munnekeburenstraat 13

€ 595.000 k.k.

Wevershof 31

€ 325.000 k.k.

Mispeleindsingel 71

€ 500.000 k.k.

Dommel 5

€ 619.000 k.k.

Panna 11

€ 385.000 v.o.n.

De Buunder 2

€ 550.000 k.k.

Onze vestiging