Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Roermond

16 resultaten

  Maat Makelaars

  Welkom bij Maat Makelaars, de makelaars en adviseurs die naast de ruime kennis van onroerend goed en jarenlange ervaring erg veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering.

  U kunt te allen tijde bij ons terecht voor de aankoop, verkoop of huur van een woning of bedrijfspand, maar ook voor een taxatie, hulp bij het regelen van de hypotheek of velerlei adviezen . . . van beleggingsadvies tot tips over de perfecte inrichting bij de verkoop van uw woning.

  Samen met u proberen we uw wensen zo helder en compleet mogelijk in beeld te brengen. We laten u graag, geheel vrijblijvend, binnenkijken in een woning of bedrijfspand,
  waardoor vaak duidelijk wordt aan welke aspecten van een pand u de meest waarde hecht. Dit nemen we mee in een advies op maat.

  We zullen u heel persoonlijk en gericht bijstaan bij het veranderen van uw woning of bedrijfspand. Dit doet u natuurlijk niet elke dag. U kunt rekenen op onze tijd en aandacht die dit traject met zich meebrengt.

  Meer informatie

  AB&P Vaassen

  Makelaarskantoor AB&P Vaassen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 54 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Roersingel 6, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van AB&P Vaassen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Roermond

  Makelaarskantoor Hendriks Makelaardij Roermond is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 36 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Christoffelstraat 1-3, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hendriks Makelaardij Roermond of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Homevision Makelaardij Hypotheken Taxaties

  Makelaarskantoor Homevision Makelaardij Hypotheken Taxaties is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 50 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maalbroek 106-B, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Homevision Makelaardij Hypotheken Taxaties of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  WIJ Makelaars

  Wij heben de kopers voor uw huis!

  Wij Makelaars is al ruim 30 jaar uw vertrouwde Makelaar voor Limburg.
  Graag helpen wij u bij de verkoop (of verhuur) van uw woning, aankoop of taxatie, gratis waarde bepaling of een financieel advies door een van onze adviseurs.

  Wij nemen u graag al ’t werk uit handen, als uw full-service makelaar, van bezichtigingen en onderhandelingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding naar de notaris.

  De verkoop is dan helemaal onze zorg waarbij wij u optimaal en intensief begeleiden en adviseren bij het gehele verkoopproces en daarbij voor U streven naar een zo hoog mogelijke marktconforme verkoopopbrengst van uw woning.


  Meer informatie

  Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij

  Makelaarskantoor Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 21 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Roerderweg 24, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Peters, Wiertz en Wijnands Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  geWOON Makelaardij

  geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

  Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

  Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

  Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

  Meer informatie

  Maison Makelaars Roermond / Maasgouw Roerdalen / Echt-Susteren

  Maison Makelaars RMRE is uw makelaarskantoor voor Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren waarbij persoonlijk advies, betrokkenheid en transparantie centraal staan.

  “Het moet passen bij de mensen en hun wensen”, is het motto van de bouwtechnisch onderlegde Mariëlle Gerads, makelaar en tevens gediplomeerd verkoopstylist.

  Sfeervol Roermond, gelegen in het prachtig afwisselende Midden-Limburg, heeft het allemaal. Cultuur, natuur, uitgebreide water recreatiegebieden én natuurlijk shopping paradijs het ‘Designer Outlet’. Wonen in deze streek is een feestje. Ook op vastgoedvlak bent u hier in goede handen, met het kundige advies en begeleiding van Mariëlle Gerads:“Eerlijkheid is voor mij het belangrijkst. Klanten die zich geholpen en écht gehoord voelen in de aan- of verkoop van hun huis, dát is wat mij voldoening geeft en waarom ik mijn makelaarskantoor ben gestart. ”

  Voor de koper: techniek én sfeer

  De aankoopbegeleiding van Mariëlle onderscheidt zich door haar technische achtergrond. Ze helpt mensen om hun woonwensen te toetsen aan de technische haalbaarheid met een bouwkundige keuring. “Ik vind dat je als makelaar moet weten wat je verkoopt, zodat de koper ook precies weet waar hij in stapt. ” Ook is er aandacht voor omgevingsfactoren die het woongeluk bepalen, zoals de buurt. Afspraken en bezichtigingen zijn mogelijk in het weekend en/of avonduren.

  Daarnaast heeft Mariëlle zich gespecialiseerd in verkoopstyling en kleur- en interieuradvies, welke de verkoopkansen van uw huis substantieel vergroten. Met minimale aanpassingen het maximale resultaat behalen is hierin het credo.

  Voor de VERKOPER: persoonlijke begeleiding met gratis verkoopstyling

  Maison Makelaars RMRE kijkt samen met u naar de (on)mogelijkheden in het verkopen van uw huis. Wat voor gevoel riep het huis bij u op toen u het kocht? Waarvan kreeg u energie? Dat is wat u over wilt brengen aan mogelijke kopers.

  “Naast dat ik vaak in één oogopslag kan zien of woon- of verbouwwensen technisch haalbaar zijn, bied ik potentiële kopers na een rondleiding de gelegenheid om op hun gemak een kop koffie te drinken in het huis. Dé manier om de ambiance op u in te laten werken en samen verdere wensen of mogelijkheden door te spreken. ”

  Gratis waardebepaling
  Gratis verkoopstyling
  Lage opstartkosten
  Lage courtage
  Transparant

  Afspraken en bezichtigingen mogelijk in het weekend en/of avonduren

  “Persoonlijk aansluiten is voor mij het beginpunt. Niet alleen ga ik graag vrijblijvend in gesprek en denk ik met de (ver)kopers mee, ook zijn avonden en zaterdagen voor mij geen probleem, zowel voor bezichtigingen als voor telefonisch contact”.

  Het woningaanbod van Maison Makelaars RMRE vindt u uiteraard ook op de bekende landelijke woonsites, zoals Huislijn, Funda, Jaap en woonplein Limburg. Tevens wordt er nauw samengewerkt met omringende Vrijehuizenmarkt collega’s, waardoor we vraag en aanbod onder (ver)kopers sneller en efficiënter kunnen matchen.

  Zie ik u snel voor een gemoedelijk, vrijblijvend kopje koffie?

  Maison Makelaars RMRE

  Mariëlle Gerads

  Meer informatie

  ViaDaan

  ViaDaan, verantwoord huren.

  ViaDaan staat voor bemiddeling tussen huurders en verhuurders op de particuliere woningmarkt.

  Historie

  ViaDaan is opgericht in 2017 en daarmee een frisse nieuwe speler op de markt. Wij staan voor duidelijke communicatie tussen huurder en verhuurder. Hiermee profilieren wij ons niet zozeer op de klassieke makelaardij echter meer op een nieuwe frisse wind in de verhuurmarkt.

  Filosofie

  ViaDaan bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcriteria en gewenst kandidatenprofiel. ViaDaan is snel, professioneel en flexibel. Eenmaal bij ViaDaan ingeschreven worden huurkandidaten direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor verhuurders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze geselecteerde ledenbestand.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 111 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Bauer

  Makelaarskantoor Makelaardij Bauer is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 25 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oliemolenstraat 60, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Bauer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vicky Briaire Makelaardij

  Makelaarskantoor Vicky Briaire Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Venlosepoort 1, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Vicky Briaire Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rotsvast Roermond

  Rots Vast Roermond. Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd. Huren De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Alard van der Varst makelaars & taxateurs

  Makelaarskantoor Alard van der Varst makelaars & taxateurs is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Maastrichterweg 25, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Alard van der Varst makelaars & taxateurs of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Euregio Makelaardij

  Makelaarskantoor Euregio Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Stationspark 16, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Euregio Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MKLRS

  Makelaarskantoor MKLRS is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Neerstraat 72-B, Roermond.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van MKLRS of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie