Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Heerlen

29 resultaten

  Aquina Hollanders Makelaars

  Makelaarskantoor Aquina Hollanders Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 60 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Coriovallumstraat 17, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Aquina Hollanders Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ruijters Woningmakelaars Heerlen

  Ruijters Groep. Uw partner. Als makelaar, bedrijfsmakelaar en vastgoedbeheerder. Als financieel adviseur of als uw vraagbaak bij beleggen. Zuid-Limburg is onze thuisbasis en het gebied rondom Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg kennen wij als onze broekzak. Wij zijn er al 50jaar. Destijds startten wij met de makelaardij en vanaf dat moment zijn wij meegegaan met de tijd, de markt blijven volgen, hebben wij hard gewerkt en zijn wij klanten goed blijven bedienen. Maak ook gebruik van onze ervaring! Laten we eens praten.

  Meer informatie

  Rogier Leenaers Makelaardij

  Makelaarskantoor Rogier Leenaers Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 14 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwhuisstraat 1, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rogier Leenaers Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Consten Vastgoed

  Makelaarskantoor Consten Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Valkenburgerweg 2, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Consten Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Brandsma Vastgoed

  Makelaarskantoor Brandsma Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 20 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Akerstraat 25, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Brandsma Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Spauwen | Werrij

  Spauwen | Werrij is een dynamische onderneming ‘Regulated by RICS’ die actief is op alle vlakken van onroerend goed vanuit hun kantoor in Heerlen. Van origine houden wij ons bezig met taxeren, bemiddeling en het beantwoorden van consultancy vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, binnen een business tot business omgeving.

  Sinds april 2018 is de particuliere tak erbij gekomen en zijn we ook een betrouwbare partij op het gebied van aan –en verkoopbemiddeling van woningen.

  De onderneming biedt specialisten die deze activiteiten begeleiden, waarbij iedere bedrijfstak zijn eigen werkprocessen heeft. Commercieel vastgoed behoeft namelijk een andere aanpak dan particulier onroerend goed. Centraal staat echter de kwaliteit en gedrevenheid waarmee we te werk gaan en daarmee het optimale resultaat voor u realiseren.

  Mede doordat wij lid zijn van NVM (Business), moderne taxatiemodellen (TMI) hanteren, geregistreerd zijn bij het NRVT en werken volgens de hoogste standaarden en ethische normen (RICS) binnen de branche, mogen opdrachtgevers en relaties vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit qua dienstverlening.

  Spauwen | Werrij biedt u gedreven teamspelers met ruime ervaring in vele vastgoedsectoren en een onafhankelijke blik. Wij combineren hierbij ambitie, met de wil om betrokken te zijn. Gedreven en kundig, creatief en ondernemend, waarbij de puntjes op de i worden gezet, kortom Uw vaste waarde!

  Meer informatie

  Leon Makelaar

  Makelaarskantoor Leon Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Pater Romboutslaan 31, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Leon Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  FinSafe Makelaardij

  FinSafe makelaardij is een jonge frisse makelaar die geen uitdaging uit de weg gaat. Gaat het om uw eigen huis, beleggingspand of bedrijfsmatig onroerend goed.

  Wij nemen de zorgen uit handen voor de verkoop-, aankoop en verhuur van uw onroerend goed. Er komt veel kijken bij het kopen en zoeken van een geschikte woning. Wij willen u zo goed en compleet mogelijk van dienst zijn, door gebruik te maken van een maatwerk oplossing die bij u past.

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, wij houden graag het persoonlijk en adviseren eenieder op unieke wijze naar eigen wensen.

  Meer informatie

  Animo Makelaars

  Makelaarskantoor Animo Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Caumerbeeklaan 6, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Animo Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Bauer

  Makelaarskantoor Makelaardij Bauer is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oliemolenstraat 60, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Bauer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  HouseHunting Parkstad

  Makelaarskantoor HouseHunting Parkstad is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoofdstraat 39-A, Kerkrade.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van HouseHunting Parkstad of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vijgen Makelaardij

  Waarom Vijgen Makelaardij
  Naast het feit dat ervaring in dit vak sinds 1995 niet te ontkennen valt;

  Of u nu vrijblijvend advies wenst over de verhuur of verkoop van uw onroerende zaak;

  Of u gebruik wilt maken van mijn vaardigheden uw onroerende zaak optimaal te presenteren en de doelgroep aan te spreken die voor uw pand of object geschikt is;

  Waar u bij een succesvol voortraject begeleiding geniet van de onderhandelingen met gegadigden via mij. De afspraken zullen vastgelegd worden in een voorlopige overeenkomst en uitgebreide medewerking en nazorg wordt verleend met als doelstelling uw gestroomlijnd optimaal resultaat;

  of u nu op zoek bent naar de makelaar die u kan ondersteunen bij het aankopen van het object van uw keuze.

  Hierbij is vooronderzoek een belangrijke factor, maar ook bouwkundige kennis en vaardigheid in onderhandelen;  Of u nu wilt weten wat de waarde is van uw object;

  dat kan vrijblijvend aan de hand van een waardebepaling, waarbij ik de kansen van uw object in de markt combineer met uw doelstelling.


  Bij Vijgen Makelaardij zit u goed.

  Meer informatie

  Paul Simons Assurantien en Makelaardij

  Makelaarskantoor Paul Simons Assurantien en Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Europaweg-Zuid 214, Landgraaf.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Paul Simons Assurantien en Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rob Hol Vastgoedadvies

  Makelaarskantoor Rob Hol Vastgoedadvies is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vergiliusstraat 15, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rob Hol Vastgoedadvies of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  geWOON Makelaardij

  geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

  Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

  Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

  Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

  Meer informatie

  Adriaanse Makelaardij

  Bij ons kunt u terecht voor advies en bemiddeling bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Hierbij staat bij ons persoonlijke service centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen actief betrokken kunnen blijven bij het aankopen of verkopen van hun huis.

  Op het gebied van financieel advies leveren wij maatwerk. Uw financiële zaken, zoals uw hypotheek, leningen en verzekeringen zijn bij ons in goede en vertrouwde handen. Graag voorzien wij u thuis of op kantoor van een totaaladvies. Ons kantoor is volledig onafhankelijk. Wij maken voor u een vergelijking op basis van circa 40 nationale en internationale banken en verzekeraars. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal product tegen de beste prijs.

  Onze diensten worden uitsluitend geleverd door gecertificeerde makelaars, hypotheekadviseurs en verzekeringsdeskundigen zodat u er zeker van kunt zijn dat u een betrouwbaar advies krijgt.

  Bent u geinteresseerd in een gratis en vrijblijvend advies (ook in de avonduren) door onze makelaars of financieel adviseurs, neem dan contact met ons op via het menu contactgegevens.

  Meer informatie

  Habets & Straten

  Makelaarskantoor Habets & Straten is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Beersdalweg 100, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Habets & Straten of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Brugmans Verzekeringen

  Makelaarskantoor Brugmans Verzekeringen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Nobelstraat 26, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Brugmans Verzekeringen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Woonconsult

  Makelaarskantoor Woonconsult is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Dr. Poelsstraat 5, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Woonconsult of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Systeem Makelaardij

  Woningmakelaar v/h Jaar 2017 - Marketing Award

  Als je gaat verkopen wil je dat zo snel mogelijk doen, tegen de beste opbrengst, met zo min mogelijk rompslomp.

  Wij geloven dat je een makelaar inschakelt voor het promoten van je huis en het verkopen voor het best mogelijke bod.

  Wij geloven dat je daarvoor moderne marketing moet inzetten.

  Veel huizen worden nog verkocht alsof het 2001 is.

  Dingen die in 2001 nog werkten zijn nu achterhaald.

  Het marketingplan in de makelaardij moet grondig worden opgeschoond.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Heerlen