Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Heerlen

31 resultaten

  Rogier Leenaers Makelaardij

  Makelaarskantoor Rogier Leenaers Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Nieuwhuisstraat 1, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rogier Leenaers Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Aquina Makelaardij

  Makelaarskantoor Aquina Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 57 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Coriovallumstraat 17, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Aquina Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ruijters Woningmakelaars Heerlen

  Ruijters Groep. Uw partner. Als makelaar, bedrijfsmakelaar en vastgoedbeheerder. Als financieel adviseur of als uw vraagbaak bij beleggen. Zuid-Limburg is onze thuisbasis en het gebied rondom Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg kennen wij als onze broekzak. Wij zijn er al 50jaar. Destijds startten wij met de makelaardij en vanaf dat moment zijn wij meegegaan met de tijd, de markt blijven volgen, hebben wij hard gewerkt en zijn wij klanten goed blijven bedienen. Maak ook gebruik van onze ervaring! Laten we eens praten.

  Meer informatie

  Brandsma Vastgoed

  Makelaarskantoor Brandsma Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 19 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Akerstraat 25, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Brandsma Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Consten Vastgoed

  Makelaarskantoor Consten Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Geleenstraat 63, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Consten Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Timmers Vastgoed

  Makelaarskantoor Timmers Vastgoed is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Coriovallumstraat 12, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Timmers Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Leon Makelaar

  Makelaarskantoor Leon Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Pater Romboutslaan 31, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Leon Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Spauwen | Werrij

  Spauwen | Werrij is een dynamische onderneming ‘Regulated by RICS’ die actief is op alle vlakken van onroerend goed vanuit hun kantoor in Heerlen. Van origine houden wij ons bezig met taxeren, bemiddeling en het beantwoorden van consultancy vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, binnen een business tot business omgeving.

  Sinds april 2018 is de particuliere tak erbij gekomen en zijn we ook een betrouwbare partij op het gebied van aan –en verkoopbemiddeling van woningen.

  De onderneming biedt specialisten die deze activiteiten begeleiden, waarbij iedere bedrijfstak zijn eigen werkprocessen heeft. Commercieel vastgoed behoeft namelijk een andere aanpak dan particulier onroerend goed. Centraal staat echter de kwaliteit en gedrevenheid waarmee we te werk gaan en daarmee het optimale resultaat voor u realiseren.

  Mede doordat wij lid zijn van NVM (Business), moderne taxatiemodellen (TMI) hanteren, geregistreerd zijn bij het NRVT en werken volgens de hoogste standaarden en ethische normen (RICS) binnen de branche, mogen opdrachtgevers en relaties vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit qua dienstverlening.

  Spauwen | Werrij biedt u gedreven teamspelers met ruime ervaring in vele vastgoedsectoren en een onafhankelijke blik. Wij combineren hierbij ambitie, met de wil om betrokken te zijn. Gedreven en kundig, creatief en ondernemend, waarbij de puntjes op de i worden gezet, kortom Uw vaste waarde!

  Meer informatie

  FinSafe Makelaardij

  FinSafe makelaardij is een jonge frisse makelaar die geen uitdaging uit de weg gaat. Gaat het om uw eigen huis, beleggingspand of bedrijfsmatig onroerend goed.

  Wij nemen de zorgen uit handen voor de verkoop-, aankoop en verhuur van uw onroerend goed. Er komt veel kijken bij het kopen en zoeken van een geschikte woning. Wij willen u zo goed en compleet mogelijk van dienst zijn, door gebruik te maken van een maatwerk oplossing die bij u past.

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, wij houden graag het persoonlijk en adviseren eenieder op unieke wijze naar eigen wensen.

  Meer informatie

  HouseHunting Parkstad

  Makelaarskantoor HouseHunting Parkstad is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 24 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoofdstraat 39-A, Kerkrade.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van HouseHunting Parkstad of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Sterckwonen

  STERCKWONEN staat voor de behoeftes van verkopers en huurders. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar vooral in ons persoonlijk contact met klanten. Bij Sterck Wonen vind je geen moeilijke procedures en voorwaarden.

  Meer informatie

  Paul Simons Assurantien en Makelaardij

  Makelaarskantoor Paul Simons Assurantien en Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 6 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Europaweg-Zuid 214, Landgraaf.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Paul Simons Assurantien en Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Makelaardij Bauer

  Makelaarskantoor Makelaardij Bauer is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 25 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Oliemolenstraat 60, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaardij Bauer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Habets & Straten

  Makelaarskantoor Habets & Straten is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Beersdalweg 100, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Habets & Straten of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Animo Makelaars

  Makelaarskantoor Animo Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Caumerbeeklaan 6, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Animo Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  geWOON Makelaardij

  geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

  Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

  Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

  Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

  Meer informatie

  Masterhouse.nu

  Persoonlijk

  Masterhouse. nu valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Het verkopen van een huis is een hele stap, het is daarom fijn te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Masterhouse. nu kunt rekenen. Bij Masterhouse. nu wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor in de binnenstad van Sittard.

  Kennis

  Masterhouse. nu houdt haar ogen en oren wijd open, dat zult u ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij.

  Meer informatie

  Peter van Bruggen Makelaardij o.g.

  B. V. Makelaardij o. g. PETER VAN BRUGGEN bestaat al sinds 10november 1970.
  De directie wordt gevormd door de heer M. F. Timmers. Voor de administratieve ondersteuning zorgen de dames Joyce Caubergh-Strijbos en Sanne van Pol.

  Sinds 1983 houden wij ons uitsluitend bezig met het beheer en huur/verhuur van ca.1.600verhuurde eenheden.
  Ons werkgebied ligt voornamelijk in de provincies Limburg en Noord-Brabant. Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, doch daarnaast werken wij ook voor enkele pensioenfondsen.

  Behalve voor het huren van zelfstandige en niet-zelfstandige woonruimten (studentenkamers) in de particuliere sector kunt u bij ons ook terecht voor het huren van o. a. kantoorruimten, winkelpanden, garageboxen en parkeervakken in diverse prijsklassen.

  Behalve voor het huren van zelfstandige en niet-zelfstandige woonruimten (studentenkamers) in de particuliere sector kunt u bij ons ook terecht voor het huren van o. a. kantoorruimten, winkelpanden, garageboxen en parkeervakken in diverse prijsklassen.

  Meer informatie

  Rob Hol Vastgoedadvies

  Makelaarskantoor Rob Hol Vastgoedadvies is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Vergiliusstraat 15, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rob Hol Vastgoedadvies of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  René Beaujean Makelaardij

  Makelaarskantoor René Beaujean Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Adenauerlaan 17, Heerlen.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van René Beaujean Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie