Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Maastricht

39 resultaten

  Adam Mostard en Hommes

  Makelaarskantoor Adam Mostard en Hommes is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 21 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Luikerweg 23, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Adam Mostard en Hommes of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ruijters Woningmakelaars Maastricht

  ~50jaar ervaring, 50jaar vertrouwen

  woningmakelaars | bedrijfsmakelaars | financieel adviseurs | vastgoedbeheer

  als nou iedereen doet waar hij goed in is en gráág doet, dan bereiken we allemaal het meest. En als je daarbij kunt vertrouwen op de mensen met wie je samenwerkt, dan heb je een band voor het leven. Zo zien we dat bij ruijters.
  niks is zo leuk als met een nieuw huis bezig zijn. In je hoofd vooruit kijken naar die nieuwe plek. Je ziet jezelf er al helemaal zitten. Maar. Voor het zover is, moet er nogal wat geregeld worden. Je huidige huis moet verkocht worden. Wij helpen je graag. Omdat we al heel wat jaren meedraaien, kennen we de regio als onze broekzak. Weten we hoe de markt in elkaar steekt, hoe hij beweegt. We adviseren je over de vraagprijs, doen de bezichtigingen en onderhouden de contacten met potentiële kopers.
  En ben je op zoek naar een nieuwe plek, ook dan kijken we graag met je mee. Jij geeft aan hoe jouw ideale plek eruit ziet en we gaan voor je aan de slag. Ook hier geldt: wij weten waar we moeten zoeken. Hebben contacten en kennen de weg.
  En we begrijpen als geen ander hoe belangrijk een fijn huis is. Waar iedereen zich goed voelt en kan (op)groeien. Wij zijn immers ook vader, zoon, moeder en dochter.

  Meer informatie

  Pooters Makelaardij

  Een woning kopen of verkopen in Maastricht of directe omgeving? Welkom bij Pooters Makelaardij, wij helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning of appartement.

  Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland.

  Wij zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld,St. Geertruid, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul).

  Meer informatie

  Ben Mordang Makelaardij

  Op zoek naar een makelaar met een moderne en krachtige aanpak? Dan maken we graag kennis. Ben Mordang Makelaardij is al sinds 1998 actief in Maastricht en omstreken. Sinds die tijd is er veel veranderd. Zo maakten de huis-aan-huis bladen plaats voor het internet met zijn talloze mogelijkheden om woningen te presenteren en te verkopen. Eén ding is echter nooit veranderd en dat is onze persoonlijke full-service dienstverlening.


  PERSOONLIJK & FULL-SERVICE
  Een huis kopen of verkopen doe je meestal maar één of twee keer in je leven. Vaak is dit dan ook emotioneel, zakelijk en financieel ingrijpend. Er komt veel bij kijken: taxatie, financiering, verzekering, staat van onderhoud, bezichtigingen, onderhandelingen en overdracht. En dan nog de wetgeving die bepaalde rechten en plichten oplegt. Wij adviseren en begeleiden je vanaf de eerste vrijblijvende kennismaking tot en met de overdracht van de woning bij de notaris. Wij komen graag bij je thuis om kennis te maken met jou en jouw woning natuurlijk.


  WAAROM BEN MORDANG MAKELAARDIJ?

  - NVM-makelaar met bijbehorende kennis en kwaliteit

  - Een uitstekende presentatie op toonaangevende websites

  - Integere en transparante werkwijze

  - Een pesoonlijke en deskundige benadering

  - Opname woning in onze ‘Ben Mordang-app’

  Meer informatie

  Marinus & Partners

  Makelaarskantoor Marinus & Partners is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 18 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Hubertuslaan 4, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Marinus & Partners of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Fidus Makelaardij Maastricht

  Makelaarskantoor Fidus Makelaardij Maastricht is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 14, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Fidus Makelaardij Maastricht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  TIM Vastgoed

  TIM Vastgoed is Thuis In Makelaardij.

  Het Maastrichtse makelaarskantoor, met een dependance in Valkenburg aan de Geul, heeft al bijna 15 jaar een uitstekende staat van dienst.

  Bij TIM weten ze middels hun uitgebreide expertise en een op maat gemaakte marketingstrategie hun Zuid-Limburgse aanbod uitstekend te presenteren, met succesvol resultaat tot gevolg.

  Opvallend is het betrokken en persoonlijk contact met de teamleden die de normen en waarden van het familiebedrijf hanteren, iets wat niet vanzelfsprekend is in dit vakgebied.

  Vastgoed kopen of verkopen is een van de grootste financiële en emotionele investeringen in een mensenleven. Toekomstbepalend, het geeft een leven een nieuwe wending. Bij TIM Vastgoed realiseren zij zich dat terdege en gaan daar dan ook zorgvuldig mee om.

  Klanten omschrijven TIM Vastgoed als een ondernemend kantoor waarvan de medewerkers écht meedenken.

  Als u voor TIM Vastgoed als uw makelaarskantoor kiest, dan kiest u niet alleen voor een professionele makelaar met een bouwkundige expertise, u kiest in ieder geval voor een mensgerichte aanpak.

  “Onze missie is dat iedereen in zijn/haar droomhuis kan wonen én blijven wonen. Wij doen alles binnen onze mogelijkheden om die dromen te verwezenlijken” aldus Tim Schaap, mede-eigenaar en makelaar/registertaxateur bij TIM Vastgoed.  DE TEAMLEDEN:

  Tim Schaap is de makelaar / registertaxateur van het kantoor. Hij verzorgt de bezichtigingen en onderhandelingen en aansturing van de onderneming.
  Fynanda Schaap, de vrouw van Tim, is samen met hem eigenaar en verzorgt de financiële administratie, de marketinguitingen en correspondentie.
  Rico Meertens, assistent-makelaar, werkt sinds 2009 bij TIM Vastgoed (met kleine onderbreking) en ondersteunt Tim bij zijn makelaarsactiviteiten en verzorgd het invoeren en actueel houden van de database met panden en relaties.

  Jurjen Schaap, studentenmakelaar, is dé bemiddelaar voor de student die op zoek is naar een kamer in Maastricht. Hij zoekt, vindt en bemiddeld namens de huurder.

  REGIONALE SAMENWERKING:
  TIM Vastgoed is partner in Limburg Makelaars, hét vastgoedcollectief in Limburg met lokale specialisten op woongebied en regionale specialisten op het gebied van horeca-, bedrijfsmatig-, beleggings-, agrarisch- en exclusief vastgoed. Kijk op limburgmakelaars. nl voor meer informatie.

  Meer informatie

  Top Makelaars

  Makelaar Maastricht Verkoopt Uw Woning in Zuid - Limburg Binnen 124 Dagen Gegarandeerd, Of Ontvang € 500


  Vier maanden geleden kwamen er in dezelfde straat twee huizen in de verkoop. De huizen waren van hetzelfde type, en hadden dezelfde prijs. De eigenaren van beide huizen hadden goede verwachtingen.

  Inmiddels, 3 maanden later, is 1 huis verkocht. Het werd verkocht in iets minder dan 3 weken, voor 114,1% van de vraagprijs (14,1% boven de vraagprijs). De verkopers zijn al in hun nieuwe, grotere woning getrokken en hebben niet in de stress gezeten voor de verkoop.

  Maar het andere huis is nog niet verkocht. Het bord staat een beetje scheef in de tuin, de kleuren iets vervaagd. Er komen maar zelden mensen. Ze hebben pas een Open Huis georganiseerd, maar daar kwam ook niemand opdagen. De foto’s die op internet staan zijn niet geweldig. Ze hebben nog geen biedingen gehad. En de aanvaardingsdatum van hun nieuwe huis komt snel dichterbij…


  Wat maakte het verschil tussen deze twee huizen?


  Er is een verschil. Het ligt niet aan geluk of toeval maar aan een bewezen succesvol plan. Vooral in de huidige tijd zijn er maar weinig mensen die echt succes ervaren bij hun keuze van een makelaar en bij de verkoop van hun woning. Veel mensen hebben geen idee waarom het zo lang duurt en waarom er geen mensen komen.


  Het hoeft niet zo te zijn . Er is een betere manier. Een volledig nieuwe strategie om de verkoop van een huis aan te pakken.


  ‘Het Uniek Garantie Systeem’


  Het Uniek Garantie Systeem is een unieke aanpak – een volledig nieuwe manier van woningen verkopen die werkt voor elk soort woning in elke prijsklasse.

  Met het Uniek Garantie Systeem zijn schokkende resultaten behaald:

  • 86 dagen eerder een woning verkopen als een traditionele makelaar.
  • € 12.750,- meer voor een huis krijgen dan een traditionele makelaar.
  • In de eerste week van de verkoop meer bezichtigingen realiseren als traditionele makelaars in 5 maanden.
  • Binnen 4 dagen na de start onderhandelingen opstarten met potentiële kopers.


  Dit systeem heeft zich bewezen in markten over de gehele wereld. De gemiddelde verkooptijd van een woning in Nederland ligt op dit moment rond de 4,3 maanden.

  De gemiddelde verkooptijd bij dit systeem ligt op 12 dagen.


  Andere makelaars durven geen garantie te geven en leveren daarom vaak kritiek op dit systeem. Daarom zit er garantie vast aan het systeem.


  Uw Huis Verkocht Binnen 124 Dagen


  Het systeem heeft zich keer op keer bewezen en daarom wordt uw risico weggenomen met deze unieke garantie. Daarnaast geldt dat u te allen tijde, zonder boetes, de opdracht kunt beëindigen als u niet 100% tevreden bent over het verloop. Geen wurgcontracten of wezelachtige clausules.

  Veel Gestelde Vragen Over Het Uniek Garantie Systeem


  Vraag: Iedereen kan mijn huis snel verkopen, als de prijs maar laag genoeg is… Moet ik mijn huis tegen een lage prijs te koop zetten voor dit programma?
  Antwoord: Nee, de vraagprijs wordt in overleg met u bepaald. Er zal een marktwaarde analyse gemaakt worden en die wordt met u besproken.


  Vraag: Mijn huis is erg duur / goedkoop / groot / klein, geldt het systeem ook voor mij?
  Antwoord: Ja, dit systeem werkt en geldt voor elke woning. Er zijn selectiecriteria, maar die betreffen de motivatie en instelling van u als klant, niet de woning.


  Vraag: Mijn huis staat al lang te koop, geldt het systeem ook voor mij?
  Antwoord: Ja, een aantal van de grootste successen van het systeem zijn mensen die hun woning al een tijd te koop hadden. Met de methodes van het systeem kan haarscherp worden gekeken waar het probleem ligt en hoe dit opgelost kan worden.


  Vraag: Waarom zijn er een beperkt aantal plaatsen?
  Antwoord: Het Uniek Garantie Systeem is een arbeidsintensieve manier van makelaardij. In plaats van rustig te gaan wachten op kopers gaat uw makelaar zelf op zoek. Daarnaast is de klantenservice en het contact met de klant belangrijk bij het Uniek Garantie Systeem. Daarom werkt Jeroen Olislagers met een beperkt aantal klanten tegelijkertijd.
  Door de arbeidsintensieve manier van werken kunnen er maximaal 25 klanten deelnemen. Op dit moment zijn er reeds 21 plaatsen bezet.

  Zo Reserveert U Een Plaats In Het Systeem


  Er zijn twee mogelijkheden om uw plaats te reserveren. Plaatsing wordt pas toegekend na een persoonlijk gesprek met Jeroen Olislagers van Topmakelaars. Gelieve via één van de twee onderstaande mogelijkheden contact op te nemen om verder geholpen te worden.

  1. Pak de telefoon en bel nummer *********************om uw plaats te reserveren.
  Wanneer u tijdens kantooruren belt krijgt u de secretaresse eraan. Vermeld uw naam en verdere contactinformatie. Vergeet niet te melden dat u belt naar aanleiding van dit artikel over de verkoop van uw woning.

  2. Klik op onderstaande tekst, vul het aanvraagformulier volledig in en uw aanvraag wordt met voorrang behandelt. Zodra de aanvraag binnenkomt wordt uw plaats gereserveerd en er wordt bij de eerste gelegenheid contact met u opgenomen.

  DOE HIER UW AANVRAAG  Wees niet te laat en reageer NU.


  Mocht er geen plaats zijn in het Unieke Garantie Systeem wanneer uw reactie binnenkomt, zal er worden gevraagd of u op de wachtlijst geplaatst zou willen worden. U wordt hiervan direct op de hoogte gesteld.


  REAGEER NU zodat ik uw plaats kan vastzetten.  Jeroen Olislagers

  ***************br/>


  Dit systeem zorgt ervoor dat woningen gemiddeld sneller worden verkocht voor meer geld. En alsof dat nog niet genoeg is neem ik het financiële risico op me door de unieke garantie van dit programma.

  Geen addertjes onder het gras of verborgen kosten.

  U heeft niks te verliezen en heel veel geld en tijd te winnen door nu te reageren en uw plaats te reserveren.

  Meer informatie

  Visschedijk Makelaardij

  Makelaarskantoor Visschedijk Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Luikerweg 42, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Visschedijk Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ASA Groep Makelaardij

  Makelaarskantoor ASA Groep Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Berceusestraat 46, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ASA Groep Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Zuyd Makelaardij & Vastgoed

  Als u op zoek bent naar een makelaar in Maastricht, dan bent u bij Zuyd Makelaardij & Vastgoed aan het juiste adres. Onze persoonlijke werkwijze uit zich in elke dienst die wij u kunnen aanbieden.

  Zuyd Makelaardij & Vastgoed kenmerkt zijn dienstverlening door duidelijkheid, openheid en een snelle doeltreffende aanpak. Het belang van de klant staat bij ons voorop. Zuyd Makelaardij & Vastgoed focust zich op de woningmarkt in Maastricht en omstreken, waardoor we deze door en door kennen.

  Aan- en verkopen van woningen zijn twee verschillende vakgebieden, waarin u door Zuyd Makelaardij & Vastgoed begeleid kunt worden. We staan klaar voor beleggers en particulieren, het is namelijk zo dat elke woning een investering is. Zo draagt de makelaar zorg voor een succesvolle verkoop of aankoopbemiddeling.

  Ons kantoor is gevestigd aan de Henisstraat te Maastricht. Makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom een goede reden om eens langs te komen voor een goed gesprek.

  Meer informatie

  Tom Gilissen Makelaardij

  Makelaarskantoor Tom Gilissen Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Molensingel 47, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tom Gilissen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Maarten Buytendijk Makelaardij

  Wil je een woning verkopen in de regio Zuid-Limburg? Ik leid potentiële kopers op een persoonlijke en prettige manier graag door jouw huis. Voor mij bestaat er niets leukers dan het regelen en begeleiden van bezichtigingen. Mijn naam is Maarten Buytendijk en ik houd van het makelaarsvak.

  Een makelaar is voor mij vooral een gastheer. Ik informeer en enthousiasmeer de mensen die interesse hebben in jouw woning. Online én offline. Alles wat nodig is voor een goede eerste indruk, daar zorg ik voor. Van de woonkamer tot op zolder: bij een bezichtiging laat ik geïnteresseerden de mogelijkheden maar zeker ook de onmogelijkheden zien. Zo eerlijk moet je zijn, vind ik.


  Alle tijd. Voor jou en jouw woning.

  Heb je het wel eens meegemaakt: de makelaar die voortdurend op zijn horloge kijkt of zijn smartphone checkt? Of, nog erger: jou min of meer naar buiten kijkt?

  Geloof me, ik neem de tijd voor jouw woning. Niet alleen bij een bezichtiging, maar zeker ook in de voorbereiding daarop. Ik wil minimaal weten wat jij als woningeigenaar weet … en liever nog meer. Het jaartal van de cv-ketel. Hoe het zit met de isolatie. Welk type natuursteen er in de hal is gebruikt. Ik weet veel van bouwmaterialen omdat ik geruime tijd in die branche heb gewerkt. Dat is voor jou een bijkomend voordeel.

  Maak gebruik van mijn netwerk

  Laat je de verkoop van jouw woning aan mij over, dan profiteer je van mijn uitgebreide netwerk met o. a. een eigen hypotheekadviseur, taxateur en bouwkundige. Dat is niet alleen prettig bij de verkoop van je huidige woning, maar ook bij de aankoop van je volgende huis.

  Wil je dat ik een keer mee ga kijken naar de nieuwe woning die je al op het oog hebt? Dan spreken we dat gewoon af. Ik ben altijd bereikbaar op tel. ************* Ook als je andere vragen hebt.


  Waarom mensen mij kiezen als hun makelaar?
  + duidelijke focus op verkoop en verhuur

  + jarenlange ervaring als makelaar in Maastricht e. o.

  + persoonlijk, betrokken en prettig in de omgang

  + realistisch: geen mooipraterij

  + ruime kennis van bouwgerelateerde zaken

  + groot netwerk van bouw- en financiële specialisten

  + eigen hypotheekadviseur

  + eigen taxateur

  + eigen bouwkundig adviseur

  Meer informatie

  MIJN HUIS en ik

  MIJN HUIS en ik is een no-nonens all-round makelaarskantoor met gecertificeerde makelaars. We kunnen je helpen met je droom villa, maar ook hebben we mogelijkheden voor studentenkamers. We helpen je graag met onze persoonlijke touch.

  We kunnen helpen bij aankoopbegeleiding, beheer woningen, huren en verhuren van woningen en verkoop woningen. Verder kunnen we ook helpen met beheer van Vereniging van Eigenaren appartementen complexen.

  MIJN HUIS en ik. . . want hoe ik woon is wie ik ben

  Meer informatie

  Reinders & van Dongen

  Makelaarskantoor Reinders & van Dongen is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Prins Hessen Casselstraat 15, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Reinders & van Dongen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hypodomus makelaar Maastricht

  Makelaarskantoor Hypodomus makelaar Maastricht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maagdendries 131, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hypodomus makelaar Maastricht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kramer Makelaardij

  Kramer makelaardij, uw makelaar in maastricht en omstreken

  Meer informatie

  Woonder

  Woonder is specialist op het gebied van aan- en verkoopmakelaardij, projectanalyse en -advies, vastgoedontwikkeling en -begeleiding. Wij combineren vakmanschap met een eigen(zinnige) visie.

  Voordat we uw object in portefeuille nemen, maken we vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies. Zaken als prijsstelling en kopersprofiel, maar ook marketing en verbetersuggesties komen hierin aan bod. Als Woonder-client krijgt u altijd een reëel beeld van de mogelijkheden in de markt.

  Onze expertise zetten wij graag voor u in, op het gebied van bouwkunde, typologieën en materialen, maar ook als het gaat om markttendensen en waardeontwikkeling. Gespecialiseerde juristen, bouwkundig ingenieurs en een register vastgoed taxateur zijn vast aan ons kantoor verbonden.

  Meer informatie

  geWOON Makelaardij

  geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

  Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

  Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

  Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

  Meer informatie

  Paul Roumans Makelaardij

  Makelaarskantoor Paul Roumans Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Parkweg 7-A, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Paul Roumans Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie