Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Maastricht

44 resultaten

  Residence Housing & Relocation

  Residence Housing & Relocation
  Bent u op zoek naar een woning? Of hebt u wellicht een woning aan te bieden? In beide gevallen bent u bij Residence Housing en Relocation aan het juiste adres.

  Wij zijn een jong, kleinschalig en persoonlijk makelaarskantoor actief in Maastricht en omstreken, ook in België net over de grens. Wij houden ons bezig met het bemiddelen van huurwoningen en staan garant voor een optimale service.

  Ook buitenlandse werknemers die tijdelijke huisvesting zoeken in Nederland vinden bij Residence Housing & Relocation passende woonruimte. Wij zorgen voor de huisvesting en daarbij wordt de expatriate tijdens het zich settelen in Nederland begeleid. Hierbij moet u denken aan alle zaken die met de huisvesting te maken hebben, zoals het verzorgen van telefoon- internet- en faxaansluitingen, informatievoorziening van gemeentelijke instanties, het inschrijven bij de gemeente. Maar ook het regelen van een verblijfsvergunning, het openen van een bankrekening, het aanvragen van een rijbewijs, informatie verschaffen over sportmogelijkheden, kerkdiensten, huisartsen, tandartsen, vuilnisdiensten, winkels, elektrische apparatuur enzovoorts.

  Op zoek naar een huurwoning?
  U kunt de woningen op afspraak vrijblijvend bezichtigen. Tijdens de bezichtiging[en] wordt u ruimschoots in de gelegenheid gesteld om alles goed te bekijken en uw vragen te stellen. Wanneer de bezichtiging is geweest, kunt u nadenken wat u van de woning vindt, of kunt u direct al aangeven of u geïnteresseerd bent. Indien u interesse heeft, dient u een kopie van uw paspoort (recent), een loonstrookje (recent) en een recente werkgeversverklaring aan ons te verstrekken. Op basis van deze gegevens wordt bepaald of u in aanmerking komt voor de woning. De eigenaar van het pand neemt de uiteindelijke beslissing.

  U wilt uw pand verhuren?
  Residence Housing & Relocation houdt zich bezig met het verhuren van kale, gestoffeerde en gemeubileerde woonruimten. Als eigenaar kunt u zich vrijblijvend bij ons laten informeren over de mogelijkheden om tot verhuur van uw woonruimte over te gaan.

  Op afspraak komen wij uw woonruimte bekijken en zullen wij de mogelijkheden met u bespreken. Afhankelijk van de ruimte, kunnen wij u adviseren over de hoogte van de huurprijs. Het vaststellen van een juiste/ marktconforme huurprijs is een van de deelgebieden waarin wij u assisteren; een woning die te duur wordt aangeboden blijft soms nodeloos lang te huur staan, te goedkoop verhuren aan de andere kant is ook niet verstandig. In een steeds veranderende markt houden wij u desgewenst op de hoogte van de marktontwikkelingen.

  U bepaalt in samenwerking met ons het (zoekers)profiel van uw toekomstige huurder, wij zoeken voor u de juiste kandidaat. Onze doelgroep zijn personen en bedrijven, die voor kortere of langere periode woonruimte nodig hebben voor zichzelf of voor een werknemer.

  Nadat wij u persoonlijk hebben ontmoet, de woning hebben opgenomen en er foto's zijn genomen, wordt uw woning opgenomen in ons geautomatiseerde bestand. Niet alleen wordt uw woning uitgebreid op onze website en in onze druk bezochte etalage geplaatst, maar tevens worden alle bij ons geregistreerde gebruikers, die aan het zoekers profiel voldoen, direct op de hoogte gebracht van uw woning!

  Indien beide partijen door onze bemiddeling tot overeenstemming zijn gekomen, verzorgt Residence Housing & Relocation het opstellen van de huurovereenkomst en de oplevering.

  Beheer
  Tevens kunt u er de voorkeur aan geven om geen rechtstreeks contact te onderhouden met de huurder(s). Dit kunt u uitbesteden aan Residence Housing & Relocation. Het uitbesteden van het beheer van een pand heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over lopende zaken. Dat betekent dat u geen omkijken hebt naar technisch onderhoud, het beheren, muteren en onderhouden van huurcontracten en objectgegevens, of het innen van de huren. Bovendien zorgt ervoor dat de woonruimte verhuurd blijft en bij opzegging weer opnieuw verhuurd wordt.

  U heeft kunnen lezen waar Residence Housing & Relocation voor staat. Voor vragen en/of reacties kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

  Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30- 17.00uur.

  Residence Housing & Relocation
  Hoogbrugstraat 51
  Postbus 2427
  6201 EA MAASTRICHT
  Tel. : ************
  Fax: ***********

  Meer informatie

  Immosa Makelaardij

  Immosa makelaardij is een flexibel en innovatief makelaarskantoor dat actief is in de zuidelijke streek van Limburg. Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector wordt aan de hand van onze expertise en netwerk een zo goed mogelijk resultaat voor u als kant behaald. Hierin staat een persoonlijke maar vooral ook transparante aanpak centraal. Door nauw samen te werken met onder andere financiële adviseurs en taxateurs kunt u met al uw verschillende vraagstukken bij ons terecht.

  Meer informatie

  Het Hoofse Huis

  Gecertificeerde Verhuur Makelaardij HET HOOFSE HUIS
  Het vinden van een geschikte, geliefde woonplek. . . een eigen thuis. . . is niet makkelijk. Soms kost dit tijd! Luisteren naar wat de huurder zoekt of de verhuurder wil is nr 1 waar het om draait. Het is een service die bovenaan behoort te staan. Het Hoofse Huis onderscheidt zich hierin door een constante terugkoppeling, iedere dag opnieuw, met alle betrokken partijen. Het Hoofse Huis heeft alleen de klant voor ogen.
  Wij hopen u te mogen ontmoeten en te helpen uw wensen te realiseren door het aanbieden van onze diensten.

  Meer informatie

  MIJN HUIS en ik

  MIJN HUIS en ik is een no-nonens all-round makelaarskantoor met gecertificeerde makelaars. We kunnen je helpen met je droom villa, maar ook hebben we mogelijkheden voor studentenkamers. We helpen je graag met onze persoonlijke touch.

  We kunnen helpen bij aankoopbegeleiding, beheer woningen, huren en verhuren van woningen en verkoop woningen. Verder kunnen we ook helpen met beheer van Vereniging van Eigenaren appartementen complexen.

  MIJN HUIS en ik. . . want hoe ik woon is wie ik ben

  Meer informatie

  Pooters Makelaardij

  Een woning kopen of verkopen in Maastricht of directe omgeving? Welkom bij Pooters Makelaardij, wij helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning of appartement.

  Wij zijn een jong, dynamisch team en beschikken over ervaring, kennen de markt en zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies bij zowel het (ver)kopen van een appartement en studio in de stad als een vrijstaande woningen en villa in het Heuvelland.

  Wij zijn actief in de gemeenten Maastricht, Meerssen (Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten) , Eijsden-Margraten (Gronsveld,St. Geertruid, Eijsden, Oost-Maarland, Bemelen, Cadier en Keer en Margraten) en Valkenburg a/d Geul (Berg en Terblijt, Vilt, Broekhem, Houthem, Oud-Valkenburg en Schin op Geul).

  Meer informatie

  Adam Mostard en Hommes

  Makelaarskantoor Adam Mostard en Hommes is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Luikerweg 23, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Adam Mostard en Hommes of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Woonder

  Woonder is specialist op het gebied van aan- en verkoopmakelaardij, projectanalyse en -advies, vastgoedontwikkeling en -begeleiding. Wij combineren vakmanschap met een eigen(zinnige) visie.

  Voordat we uw object in portefeuille nemen, maken we vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies. Zaken als prijsstelling en kopersprofiel, maar ook marketing en verbetersuggesties komen hierin aan bod. Als Woonder-client krijgt u altijd een reëel beeld van de mogelijkheden in de markt.

  Onze expertise zetten wij graag voor u in, op het gebied van bouwkunde, typologieën en materialen, maar ook als het gaat om markttendensen en waardeontwikkeling. Gespecialiseerde juristen, bouwkundig ingenieurs en een register vastgoed taxateur zijn vast aan ons kantoor verbonden.

  Meer informatie

  The Housing Company

  The Housing Company maakt het zoeken van een gepaste woonruimte gemakkelijk. We bieden ons woningaanbod overzichtelijk aan op onze website. U kunt zich online inschrijven en afspraken maken voor bezichtiging. Voor het beste woningaanbod van Maastricht en omstreken, van studentenkamers tot herenhuizen, bent u bij ons aan het juiste adres.

  The Housing Company is voor haar klanten altijd op zoek naar de beste woonruimte.

  U kunt telefonisch contact opnemen met The Housing Company via ( ) 43 3900399. Wilt u een bezoek brengen aan ons kantoor aan Wilhelminasingel 118, dan kunt gebruik maken van bovenstaande adresgegevens.

  Meer informatie

  Ruijters Woningmakelaars Maastricht

  ~50jaar ervaring, 50jaar vertrouwen

  woningmakelaars | bedrijfsmakelaars | financieel adviseurs | vastgoedbeheer

  als nou iedereen doet waar hij goed in is en gráág doet, dan bereiken we allemaal het meest. En als je daarbij kunt vertrouwen op de mensen met wie je samenwerkt, dan heb je een band voor het leven. Zo zien we dat bij ruijters.
  niks is zo leuk als met een nieuw huis bezig zijn. In je hoofd vooruit kijken naar die nieuwe plek. Je ziet jezelf er al helemaal zitten. Maar. Voor het zover is, moet er nogal wat geregeld worden. Je huidige huis moet verkocht worden. Wij helpen je graag. Omdat we al heel wat jaren meedraaien, kennen we de regio als onze broekzak. Weten we hoe de markt in elkaar steekt, hoe hij beweegt. We adviseren je over de vraagprijs, doen de bezichtigingen en onderhouden de contacten met potentiële kopers.
  En ben je op zoek naar een nieuwe plek, ook dan kijken we graag met je mee. Jij geeft aan hoe jouw ideale plek eruit ziet en we gaan voor je aan de slag. Ook hier geldt: wij weten waar we moeten zoeken. Hebben contacten en kennen de weg.
  En we begrijpen als geen ander hoe belangrijk een fijn huis is. Waar iedereen zich goed voelt en kan (op)groeien. Wij zijn immers ook vader, zoon, moeder en dochter.

  Meer informatie

  TIM Vastgoed

  TIM Vastgoed is Thuis In Makelaardij.

  Het Maastrichtse makelaarskantoor, met een dependance in Valkenburg aan de Geul, heeft al bijna 15 jaar een uitstekende staat van dienst.

  Bij TIM weten ze middels hun uitgebreide expertise en een op maat gemaakte marketingstrategie hun Zuid-Limburgse aanbod uitstekend te presenteren, met succesvol resultaat tot gevolg.

  Opvallend is het betrokken en persoonlijk contact met de teamleden die de normen en waarden van het familiebedrijf hanteren, iets wat niet vanzelfsprekend is in dit vakgebied.

  Vastgoed kopen of verkopen is een van de grootste financiële en emotionele investeringen in een mensenleven. Toekomstbepalend, het geeft een leven een nieuwe wending. Bij TIM Vastgoed realiseren zij zich dat terdege en gaan daar dan ook zorgvuldig mee om.

  Klanten omschrijven TIM Vastgoed als een ondernemend kantoor waarvan de medewerkers écht meedenken.

  Als u voor TIM Vastgoed als uw makelaarskantoor kiest, dan kiest u niet alleen voor een professionele makelaar met een bouwkundige expertise, u kiest in ieder geval voor een mensgerichte aanpak.

  “Onze missie is dat iedereen in zijn/haar droomhuis kan wonen én blijven wonen. Wij doen alles binnen onze mogelijkheden om die dromen te verwezenlijken” aldus Tim Schaap, mede-eigenaar en makelaar/registertaxateur bij TIM Vastgoed.  DE TEAMLEDEN:

  Tim Schaap is de makelaar / registertaxateur van het kantoor. Hij verzorgt de bezichtigingen en onderhandelingen en aansturing van de onderneming.
  Fynanda Schaap, de vrouw van Tim, is samen met hem eigenaar en verzorgt de financiële administratie, de marketinguitingen en correspondentie.
  Rico Meertens, assistent-makelaar, werkt sinds 2009 bij TIM Vastgoed (met kleine onderbreking) en ondersteunt Tim bij zijn makelaarsactiviteiten en verzorgd het invoeren en actueel houden van de database met panden en relaties.

  Jurjen Schaap, studentenmakelaar, is dé bemiddelaar voor de student die op zoek is naar een kamer in Maastricht. Hij zoekt, vindt en bemiddeld namens de huurder.

  REGIONALE SAMENWERKING:
  TIM Vastgoed is partner in Limburg Makelaars, hét vastgoedcollectief in Limburg met lokale specialisten op woongebied en regionale specialisten op het gebied van horeca-, bedrijfsmatig-, beleggings-, agrarisch- en exclusief vastgoed. Kijk op limburgmakelaars. nl voor meer informatie.

  Meer informatie

  Zuyd Makelaardij & Vastgoed

  Als u op zoek bent naar een makelaar in Maastricht, dan bent u bij Zuyd Makelaardij & Vastgoed aan het juiste adres. Onze persoonlijke werkwijze uit zich in elke dienst die wij u kunnen aanbieden.

  Zuyd Makelaardij & Vastgoed kenmerkt zijn dienstverlening door duidelijkheid, openheid en een snelle doeltreffende aanpak. Het belang van de klant staat bij ons voorop. Zuyd Makelaardij & Vastgoed focust zich op de woningmarkt in Maastricht en omstreken, waardoor we deze door en door kennen.

  Aan- en verkopen van woningen zijn twee verschillende vakgebieden, waarin u door Zuyd Makelaardij & Vastgoed begeleid kunt worden. We staan klaar voor beleggers en particulieren, het is namelijk zo dat elke woning een investering is. Zo draagt de makelaar zorg voor een succesvolle verkoop of aankoopbemiddeling.

  Ons kantoor is gevestigd aan de Henisstraat te Maastricht. Makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom een goede reden om eens langs te komen voor een goed gesprek.

  Meer informatie

  Visschedijk Makelaardij

  Makelaarskantoor Visschedijk Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Luikerweg 42, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Visschedijk Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Fidus Makelaardij Maastricht

  Makelaarskantoor Fidus Makelaardij Maastricht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsstraat 14, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Fidus Makelaardij Maastricht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Marinus & Partners

  Makelaarskantoor Marinus & Partners is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 23 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Sint Hubertuslaan 4, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Marinus & Partners of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ben Mordang Makelaardij

  Op zoek naar een makelaar met een moderne en krachtige aanpak? Dan maken we graag kennis. Ben Mordang Makelaardij is al sinds 1998 actief in Maastricht en omstreken. Sinds die tijd is er veel veranderd. Zo maakten de huis-aan-huis bladen plaats voor het internet met zijn talloze mogelijkheden om woningen te presenteren en te verkopen. Eén ding is echter nooit veranderd en dat is onze persoonlijke full-service dienstverlening.


  PERSOONLIJK & FULL-SERVICE
  Een huis kopen of verkopen doe je meestal maar één of twee keer in je leven. Vaak is dit dan ook emotioneel, zakelijk en financieel ingrijpend. Er komt veel bij kijken: taxatie, financiering, verzekering, staat van onderhoud, bezichtigingen, onderhandelingen en overdracht. En dan nog de wetgeving die bepaalde rechten en plichten oplegt. Wij adviseren en begeleiden je vanaf de eerste vrijblijvende kennismaking tot en met de overdracht van de woning bij de notaris. Wij komen graag bij je thuis om kennis te maken met jou en jouw woning natuurlijk.


  WAAROM BEN MORDANG MAKELAARDIJ?

  - NVM-makelaar met bijbehorende kennis en kwaliteit

  - Een uitstekende presentatie op toonaangevende websites

  - Integere en transparante werkwijze

  - Een pesoonlijke en deskundige benadering

  - Opname woning in onze ‘Ben Mordang-app’

  Meer informatie

  Marie-Louise Groeneweg Makelaardij

  Makelaarskantoor Marie-Louise Groeneweg Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Uitbelderstraat 2, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Marie-Louise Groeneweg Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  ASA Groep Makelaardij

  Makelaarskantoor ASA Groep Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Berceusestraat 46, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van ASA Groep Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hypodomus makelaar Maastricht

  Makelaarskantoor Hypodomus makelaar Maastricht is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Maagdendries 131, Maastricht.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Hypodomus makelaar Maastricht of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kracht Makelaars

  Sinds de start van moeder organisatie 100% wonen in 2004 is er veel veranderd. Om maar een paar voorbeelden te noemen: De financiële crash van 2008, van papieren advertenties naar FB-advertenties, om maar niet te spreken over regelgeving. We hebben het allemaal meegemaakt… en omarmd. Want wat we doen, doen we met veel plezier! Iedere dag weer, mede dankzij onze opdrachtgevers en partners.

  MISSIE

  100% wonen heeft als missie ‘samen maken we wonen mooier’.

  VISIE

  100% wonen heeft een multi-disciplinaire kijk op wonen en daarmee weten we als geen ander uw woon-dromen te realiseren. Voor alle woonaspecten kunt u bij ons terecht; aan- en verhuur, aan- en verkoop (KRACHT Makelaars, [ver]bouw (KLUS Campus) en inrichten (RA. ID interior en RA. ID furniture.

  KRACHT makelaars is als onderdeel van deze visie sterk in verhuur en verkoop van onroerend goed. Hiermee onderscheiden we ons als geen ander van de standaard makelaarskantoren. Door buiten de gebaande paden te denken, zien we als organisatie mogelijkheden nu en in de toekomst. We zijn creatief en hebben een open cultuur naar binnen en buiten. Wij zijn integer, loyaal en maken écht contact met onze opdrachtgevers. Dat is onze KRACHT!

  Wilt u meer weten over ons bedrijf? Laat het ons weten en maak een afspraak. Dan we drinken samen aan onze bar een slow-coffee van Nederlands beste brander en praten we over uw woondroom!

  Meer informatie

  Sterckwonen

  STERCKWONEN staat voor de behoeftes van verkopers en huurders. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar vooral in ons persoonlijk contact met klanten. Bij Sterck Wonen vind je geen moeilijke procedures en voorwaarden.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Maastricht