Pararius Huurwoningen

Kracht Makelaars, woningverhuur en woningverkoop in Ulestraten en omgeving

Dorpstraat 17, 6235 AC Ulestraten

Toon alle huurwoningen aangeboden door Kracht Makelaars

Toon alle koopwoningen aangeboden door Kracht Makelaars

Over ons

Sinds de start van moeder organisatie 100% wonen in 2004 is er veel veranderd. Om maar een paar voorbeelden te noemen: De financiële crash van 2008, van papieren advertenties naar FB-advertenties, om maar niet te spreken over regelgeving. We hebben het allemaal meegemaakt… en omarmd. Want wat we doen, doen we met veel plezier! Iedere dag weer, mede dankzij onze opdrachtgevers en partners.

MISSIE

100% wonen heeft als missie ‘samen maken we wonen mooier’.

VISIE

100% wonen heeft een multi-disciplinaire kijk op wonen en daarmee weten we als geen ander uw woon-dromen te realiseren. Voor alle woonaspecten kunt u bij ons terecht; aan- en verhuur, aan- en verkoop (KRACHT Makelaars, [ver]bouw (KLUS Campus) en inrichten (RA. ID interior en RA. ID furniture.

KRACHT makelaars is als onderdeel van deze visie sterk in verhuur en verkoop van onroerend goed. Hiermee onderscheiden we ons als geen ander van de standaard makelaarskantoren. Door buiten de gebaande paden te denken, zien we als organisatie mogelijkheden nu en in de toekomst. We zijn creatief en hebben een open cultuur naar binnen en buiten. Wij zijn integer, loyaal en maken écht contact met onze opdrachtgevers. Dat is onze KRACHT!

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Laat het ons weten en maak een afspraak. Dan we drinken samen aan onze bar een slow-coffee van Nederlands beste brander en praten we over uw woondroom!

+ Toon meer

Medewerkers

  • Raymond Aarts
    Raymond Aarts
    Verhuurmakelaar
  • Bryan Van der Linden
    Bryan Van der Linden
    Commercieel medewerker

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Kracht Makelaars