Top Makelaars

Maastricht

Woningverhuur en woningverkoop in Maastricht en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Top Makelaars: de beste makelaar in Maastricht en omstreken

Als u op zoek bent naar een makelaar in Maastricht, dan is Top Makelaars de beste keuze. Wij kunnen u begeleiden bij het verkopen en verhuren van uw woning. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht en we begeleiden van daaruit klanten in de hele regio Zuid-Limburg. Met onze actieve werkwijze, professionele instelling en unieke aanpak kunnen we u garanderen dat u uw woning binnen 124 dagen verkoopt. Hiervoor gebruiken we een succesvol plan, genaamd het ‘Unieke Garantie Systeem’. Dit systeem werkt voor iedere woning, ongeacht de prijsklasse of de afmetingen. Top Makelaars is daarmee dé makelaar in Maastricht bij uitstek voor u.

Bekijk koopwoningaanbod

Bekijk huuraanbod

De makelaar in Maastricht voor verkoop en huren

Of u nu op zoek bent naar een makelaar die uw woning voor u kan verkopen, of die uw woning voor u kan verhuren, bij Top Makelaars doen we beide. En onze klantenrecensies spreken boekdelen. Via ons Unieke Garantie Systeem worden onze woningen gemiddeld 86 dagen eerder verkocht en krijgt u hier gemiddeld bijna €14.000 meer voor dan bij een traditionele makelaar in Maastricht. Daarnaast zorgen we voor voldoende bezichtigingen en beginnen we snel met het vinden van potentiële kopers. Wij zijn een unieke makelaar in Maastricht voor het verkopen en verhuren van uw woning.

Wat maakt ons de beste makelaar in Maastricht?

Wij zijn de enige makelaar in Maastricht die gebruik maakt van het Unieke Garantie Systeem. Dit systeem kan worden toegepast op elk type woning en in elke prijsklasse. Met dit systeem is de gemiddelde verkooptijd van woningen 12 dagen, in plaats van 2 maanden, wat in Nederland gemiddeld is. Tijdens uw samenwerking met Top Makelaars zal u merken dat wij actief op zoek gaan naar kopers voor uw woning. Ook houden wij nauw contact met u. Deze zeer arbeidsintensieve manier van werken loont.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Als u een makelaar in Maastricht zoekt en Top Makelaars overweegt, wacht dan niet te lang. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, doordat de werkwijze van ons veel tijd en inspanning vergt. Heeft u een woning die al tijden te koop staat en die u maar niet kwijt kunt? Dan zijn wij de makelaar om u te helpen.

Wie zijn wij?

Jeroen Olislagers

Makelaar

Inge Ramakers

Makelaar

Marcel Stemkens

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Koning Zwentiboldstraat 56

€ 525.000 k.k.

Jonkheer Ruysstraat 83

€ 385.000 k.k.

Napoleonbaan Noord 127

€ 189.000 k.k.

Koningsplein 54 K

€ 975 per maand

Voedingskanaalweg 12

€ 350.000 k.k.

Hertogsingel 61 D

€ 415.000 k.k.

Meidoorn 69

€ 565.000 k.k.

Borghaag 44

€ 250.000 k.k.

Koestraat 18

€ 400.000 k.k.

Onze vestiging