Pararius Huurwoningen

Top Makelaars, woningverhuur en woningverkoop in Maastricht en omgeving

Sibemaweg 44, 6224 DC Maastricht

Toon alle huurwoningen aangeboden door Top Makelaars

Toon alle koopwoningen aangeboden door Top Makelaars

Over ons

Makelaar Maastricht Verkoopt Uw Woning in Zuid - Limburg Binnen 124 Dagen Gegarandeerd, Of Ontvang € 500


Vier maanden geleden kwamen er in dezelfde straat twee huizen in de verkoop. De huizen waren van hetzelfde type, en hadden dezelfde prijs. De eigenaren van beide huizen hadden goede verwachtingen.

Inmiddels, 3 maanden later, is 1 huis verkocht. Het werd verkocht in iets minder dan 3 weken, voor 114,1% van de vraagprijs (14,1% boven de vraagprijs). De verkopers zijn al in hun nieuwe, grotere woning getrokken en hebben niet in de stress gezeten voor de verkoop.

Maar het andere huis is nog niet verkocht. Het bord staat een beetje scheef in de tuin, de kleuren iets vervaagd. Er komen maar zelden mensen. Ze hebben pas een Open Huis georganiseerd, maar daar kwam ook niemand opdagen. De foto’s die op internet staan zijn niet geweldig. Ze hebben nog geen biedingen gehad. En de aanvaardingsdatum van hun nieuwe huis komt snel dichterbij…


Wat maakte het verschil tussen deze twee huizen?


Er is een verschil. Het ligt niet aan geluk of toeval maar aan een bewezen succesvol plan. Vooral in de huidige tijd zijn er maar weinig mensen die echt succes ervaren bij hun keuze van een makelaar en bij de verkoop van hun woning. Veel mensen hebben geen idee waarom het zo lang duurt en waarom er geen mensen komen.


Het hoeft niet zo te zijn . Er is een betere manier. Een volledig nieuwe strategie om de verkoop van een huis aan te pakken.


‘Het Uniek Garantie Systeem’


Het Uniek Garantie Systeem is een unieke aanpak – een volledig nieuwe manier van woningen verkopen die werkt voor elk soort woning in elke prijsklasse.

Met het Uniek Garantie Systeem zijn schokkende resultaten behaald:

• 86 dagen eerder een woning verkopen als een traditionele makelaar.
• € 12.750,- meer voor een huis krijgen dan een traditionele makelaar.
• In de eerste week van de verkoop meer bezichtigingen realiseren als traditionele makelaars in 5 maanden.
• Binnen 4 dagen na de start onderhandelingen opstarten met potentiële kopers.


Dit systeem heeft zich bewezen in markten over de gehele wereld. De gemiddelde verkooptijd van een woning in Nederland ligt op dit moment rond de 4,3 maanden.

De gemiddelde verkooptijd bij dit systeem ligt op 12 dagen.


Andere makelaars durven geen garantie te geven en leveren daarom vaak kritiek op dit systeem. Daarom zit er garantie vast aan het systeem.


Uw Huis Verkocht Binnen 124 Dagen


Het systeem heeft zich keer op keer bewezen en daarom wordt uw risico weggenomen met deze unieke garantie. Daarnaast geldt dat u te allen tijde, zonder boetes, de opdracht kunt beëindigen als u niet 100% tevreden bent over het verloop. Geen wurgcontracten of wezelachtige clausules.

Veel Gestelde Vragen Over Het Uniek Garantie Systeem


Vraag: Iedereen kan mijn huis snel verkopen, als de prijs maar laag genoeg is… Moet ik mijn huis tegen een lage prijs te koop zetten voor dit programma?
Antwoord: Nee, de vraagprijs wordt in overleg met u bepaald. Er zal een marktwaarde analyse gemaakt worden en die wordt met u besproken.


Vraag: Mijn huis is erg duur / goedkoop / groot / klein, geldt het systeem ook voor mij?
Antwoord: Ja, dit systeem werkt en geldt voor elke woning. Er zijn selectiecriteria, maar die betreffen de motivatie en instelling van u als klant, niet de woning.


Vraag: Mijn huis staat al lang te koop, geldt het systeem ook voor mij?
Antwoord: Ja, een aantal van de grootste successen van het systeem zijn mensen die hun woning al een tijd te koop hadden. Met de methodes van het systeem kan haarscherp worden gekeken waar het probleem ligt en hoe dit opgelost kan worden.


Vraag: Waarom zijn er een beperkt aantal plaatsen?
Antwoord: Het Uniek Garantie Systeem is een arbeidsintensieve manier van makelaardij. In plaats van rustig te gaan wachten op kopers gaat uw makelaar zelf op zoek. Daarnaast is de klantenservice en het contact met de klant belangrijk bij het Uniek Garantie Systeem. Daarom werkt Jeroen Olislagers met een beperkt aantal klanten tegelijkertijd.
Door de arbeidsintensieve manier van werken kunnen er maximaal 25 klanten deelnemen. Op dit moment zijn er reeds 21 plaatsen bezet.

Zo Reserveert U Een Plaats In Het Systeem


Er zijn twee mogelijkheden om uw plaats te reserveren. Plaatsing wordt pas toegekend na een persoonlijk gesprek met Jeroen Olislagers van Topmakelaars. Gelieve via één van de twee onderstaande mogelijkheden contact op te nemen om verder geholpen te worden.

1. Pak de telefoon en bel nummer *********************om uw plaats te reserveren.
Wanneer u tijdens kantooruren belt krijgt u de secretaresse eraan. Vermeld uw naam en verdere contactinformatie. Vergeet niet te melden dat u belt naar aanleiding van dit artikel over de verkoop van uw woning.

2. Klik op onderstaande tekst, vul het aanvraagformulier volledig in en uw aanvraag wordt met voorrang behandelt. Zodra de aanvraag binnenkomt wordt uw plaats gereserveerd en er wordt bij de eerste gelegenheid contact met u opgenomen.

DOE HIER UW AANVRAAGWees niet te laat en reageer NU.


Mocht er geen plaats zijn in het Unieke Garantie Systeem wanneer uw reactie binnenkomt, zal er worden gevraagd of u op de wachtlijst geplaatst zou willen worden. U wordt hiervan direct op de hoogte gesteld.


REAGEER NU zodat ik uw plaats kan vastzetten.Jeroen Olislagers

***************br/>


Dit systeem zorgt ervoor dat woningen gemiddeld sneller worden verkocht voor meer geld. En alsof dat nog niet genoeg is neem ik het financiële risico op me door de unieke garantie van dit programma.

Geen addertjes onder het gras of verborgen kosten.

U heeft niks te verliezen en heel veel geld en tijd te winnen door nu te reageren en uw plaats te reserveren.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Top Makelaars