Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Sittard

17 resultaten

  Kempen & Oberdorf

  Allround makelaar, hypotheekadviseur én verzekering specialist van Limburg
  Kempen & Oberdorf: Uw aankoop- en verkoop makelaar, hypotheekadviseur én verzekeraar van Sittard, Geleen, Born, Stein en omgeving.

  Bent u op zoek naar een actieve NVM makelaar in Limburg voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning in Sittard, Geleen, Born, Stein en omgeving? Of heeft u een betrouwbare verzekeringspartner of hypotheekadviseur nodig? Kies dan voor Kempen en Oberdorf: uw allround makelaar, hypotheekadviseur en verzekeringspartner van Limburg.
  Wilt u een eigen huis kopen of huren? Bent u op zoek naar een droomhuis of wilt u uw woning verkopen, verhuren, taxeren, verzekeren of financieren? Of wenst u een (uitgebreide) verzekering of hypotheek? Dan bent u bij ons moderne kantoor Kempen & Oberdorf aan het juiste adres!

  Meer informatie

  Smeets Vastgoed

  Makelaarskantoor Smeets Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 47 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Steenweg 58, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Smeets Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Ruijters Woningmakelaars Sittard

  Makelaarskantoor Ruijters Woningmakelaars Sittard is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 35 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Wilhelminastraat 9-A, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ruijters Woningmakelaars Sittard of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  YLO Makelaardij

  Makelaarskantoor YLO Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 11 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Rijksweg Noord 61, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van YLO Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Kockelkorn Makelaardij

  Kockelkorn Makelaardij is met meer dan 25 jaar ervaring hét adres voor een zorgeloze, professionele en persoonlijke begeleiding bij aankoop, verkoop, huur of verhuur van het mooiste huis op de mooiste plek.

  Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor taxaties, gevalideerd bij NWWI of Taxateursunie. Wij zijn gecertificeerd bij Vastgoedcert en NRVT.
  Verder zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie VBO, waardoor onze kwaliteit gewaarborgd wordt.

  Ons kantoor is gevestigd in Sittard, tegenover de Schouwburg de Domeinen, op de Wilhelminastraat 22. Loop eens binnen voor advies of een offerte. U bent van harte welkom.

  Meer informatie

  Wilms Vastgoed

  Uw makelaar bij uitstek in de Westelijke Mijnstreek die u de helpende hand kan bieden bij verkoop alsmede aankoop van uw woning door gedegen kwaliteit, uitstekende marktkennis en duidelijke communicatie.

  Tevens kunt u bij ons kantoor terecht voor een gratis en vrijblijvende reële waardebepaling van uw woning of voor de hypotheek die middels maatwerk aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

  Ook een taxatie rapport volgens NWWI of TaxateursUnie voor uw nieuw aangekochte woning, beleggingspand of winkelpand behoort tot de mogelijkheden.

  Wij horen graag van u of komen bij u thuis voor een persoonlijk gesprek,

  Meer informatie

  Orion Makelaardij

  Orion makelaardij - Uw makelaar in Sittard-Geleen en de Westelijke mijnstreek . . .

  Orion makelaardij is een moderne makelaar die uw woningmarketing optimaal verzorgt en uw woning op de meest optimale wijze aanbiedt aan het grote publiek.

  Orion makelaardij biedt jarenlange ervaring in de Limburgse woningmarkt!

  Orion makelaardij beschikt over alle benodigde kwalificaties in de makelaardij, een gedegen juridische en financiële kennis en is lid van brancheorganisatie VastgoedPRO, Uw belang staat voorop!

  Orion makelaardij biedt een persoonlijke, klantgerichte aanpak en een betrokken samenwerking om uw woning te verkopen, of om uw nieuwe droomhuis aan te kopen.

  Orion makelaardij hanteert scherpe, eerlijke en heldere tarieven, zodat u altijd weet dat u waar voor uw geld krijgt!

  Meer informatie

  Kent Makelaars

  U bent op zoek naar uw droomhuis ? U wilt uw huidige woning verkopen? Heeft u een taxatie nodig en bent u op zoek naar een gecertificeerd taxateur? Of u denkt erover een hypotheek af te sluiten? Het zijn allemaal zaken waar heel wat bij komt kijken, waar goede persoonlijke begeleiding en een vakkundig advies dan ook van doorslaggevend belang kan zijn. Het gaat immers om uw woongenot voor de komende jaren!

  Meer informatie

  Vivre Adviesgroep

  Vivre Adviesgroep

  Úw persoonlijke makelaar en erkend hypotheekadviseur in Sittard, Susteren en Venlo

  Meer informatie

  Masterhouse.nu

  Persoonlijk

  Masterhouse. nu valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Het verkopen van een huis is een hele stap, het is daarom fijn te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Masterhouse. nu kunt rekenen. Bij Masterhouse. nu wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar kantoor in de binnenstad van Sittard.

  Kennis

  Masterhouse. nu houdt haar ogen en oren wijd open, dat zult u ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij.

  Meer informatie

  Philippen Makelaardij

  Makelaarskantoor Philippen Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 16 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Rijksweg Noord 165, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Philippen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Koophuis Makelaars Sittard

  Makelaarskantoor Koophuis Makelaars Sittard is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Pastoor Jacobsstraat 16, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Koophuis Makelaars Sittard of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 106 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Sterckwonen

  STERCKWONEN staat voor de behoeftes van verkopers en huurders. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar vooral in ons persoonlijk contact met klanten. Bij Sterck Wonen vind je geen moeilijke procedures en voorwaarden.

  Meer informatie

  Souren Makelaardij

  Makelaarskantoor Souren Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bedfordhof 7, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Souren Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Michel Makelaardij

  Verkopen of kopen?
  Wilt u een woning verkopen of kopen? Of heeft u een taxatie of gewoon woonadvies nodig of wilt u gaan huren of verhuren? Dan wilt u vast en zeker samenwerken met een kundig en gedreven makelaarskantoor. Michel Makelaardij is een modern NVM-kantoor dat de afgelopen jaren een prominente en vaste plek in de markt heeft verworven. Enthousiasme, marktkennis en gedrevenheid heeft ons vele zeer tevreden klanten opgeleverd.

  Wij zijn trots!
  Ja, wij zijn echt trots op onze markt leidende regionale verkoopresultaten en op de uitstekende klantbeoordelingen, lees maar eens onder de knop “referenties”. Deze mooie resultaten zijn het gevolg van hard en onderscheidend werken. Wij besteden de grootste zorg aan de presentatie van onze woningen, welke wij premium op Funda plaatsen.

  Wat wilt u?
  Ongetwijfeld het beste resultaat met de beste opbrengst bij de verkoop van uw woning. Dus met de mooiste fotografie, zorgvuldig opgestelde teksten, plattegronden en plaatsing op de meest prominente websites? En wilt u ook samenwerken met een enthousiast en gedreven makelaarsteam? Een NVM-kantoor dat kan bogen op een goede naam en een prima marktkennis? Maak een vrijblijvende afspraak en kies voor kwaliteit.

  Meer informatie

  Roeters.pro

  Makelaarskantoor Roeters.pro is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Wilhelminastraat 32, Sittard.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Roeters.pro of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie