Maison Makelaars Roermond / Maasgouw Roerdalen / Echt-Susteren

Roermond

Woningverhuur en woningverkoop in Roermond en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Maison Makelaars RMRE is uw makelaarskantoor voor Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren waarbij persoonlijk advies, betrokkenheid en transparantie centraal staan.

“Het moet passen bij de mensen en hun wensen”, is het motto van de bouwtechnisch onderlegde Mariëlle Gerads, makelaar en tevens gediplomeerd verkoopstylist.

Sfeervol Roermond, gelegen in het prachtig afwisselende Midden-Limburg, heeft het allemaal. Cultuur, natuur, uitgebreide water recreatiegebieden én natuurlijk shopping paradijs het ‘Designer Outlet’. Wonen in deze streek is een feestje. Ook op vastgoedvlak bent u hier in goede handen, met het kundige advies en begeleiding van Mariëlle Gerads:“Eerlijkheid is voor mij het belangrijkst. Klanten die zich geholpen en écht gehoord voelen in de aan- of verkoop van hun huis, dát is wat mij voldoening geeft en waarom ik mijn makelaarskantoor ben gestart. ”

Voor de koper: techniek én sfeer

De aankoopbegeleiding van Mariëlle onderscheidt zich door haar technische achtergrond. Ze helpt mensen om hun woonwensen te toetsen aan de technische haalbaarheid met een bouwkundige keuring. “Ik vind dat je als makelaar moet weten wat je verkoopt, zodat de koper ook precies weet waar hij in stapt. ” Ook is er aandacht voor omgevingsfactoren die het woongeluk bepalen, zoals de buurt. Afspraken en bezichtigingen zijn mogelijk in het weekend en/of avonduren.

Daarnaast heeft Mariëlle zich gespecialiseerd in verkoopstyling en kleur- en interieuradvies, welke de verkoopkansen van uw huis substantieel vergroten. Met minimale aanpassingen het maximale resultaat behalen is hierin het credo.

Voor de VERKOPER: persoonlijke begeleiding met gratis verkoopstyling

Maison Makelaars RMRE kijkt samen met u naar de (on)mogelijkheden in het verkopen van uw huis. Wat voor gevoel riep het huis bij u op toen u het kocht? Waarvan kreeg u energie? Dat is wat u over wilt brengen aan mogelijke kopers.

“Naast dat ik vaak in één oogopslag kan zien of woon- of verbouwwensen technisch haalbaar zijn, bied ik potentiële kopers na een rondleiding de gelegenheid om op hun gemak een kop koffie te drinken in het huis. Dé manier om de ambiance op u in te laten werken en samen verdere wensen of mogelijkheden door te spreken. ”

Gratis waardebepaling
Gratis verkoopstyling
Lage opstartkosten
Lage courtage
Transparant

Afspraken en bezichtigingen mogelijk in het weekend en/of avonduren

“Persoonlijk aansluiten is voor mij het beginpunt. Niet alleen ga ik graag vrijblijvend in gesprek en denk ik met de (ver)kopers mee, ook zijn avonden en zaterdagen voor mij geen probleem, zowel voor bezichtigingen als voor telefonisch contact”.

Het woningaanbod van Maison Makelaars RMRE vindt u uiteraard ook op de bekende landelijke woonsites, zoals Huislijn, Funda, Jaap en woonplein Limburg. Tevens wordt er nauw samengewerkt met omringende Vrijehuizenmarkt collega’s, waardoor we vraag en aanbod onder (ver)kopers sneller en efficiënter kunnen matchen.

Zie ik u snel voor een gemoedelijk, vrijblijvend kopje koffie?

Maison Makelaars RMRE

Mariëlle Gerads

Wie zijn wij?

Mariëlle Gerads

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Maashaven 744

€ 699.000 k.k.

Roosveldsingel 42

€ 499.000 k.k.

Onze vestiging