Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Veldhoven

17 resultaten

  Henri Kox Makelaardij

  Henri Kox Makelaardij BV is een full service makelaarskantoor dat dienstverlening biedt in alle segmenten van de woningmakelaardij, te weten:

  verkoopbemiddeling

  aankoopbegeleiding

  taxaties

  huur- en verhuurbemiddeling

  Meer informatie

  Van Kasteren Makelaardij

  Makelaarskantoor Van Kasteren Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 28 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpstraat 16, Veldhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van Kasteren Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Janssen Steijlen

  Uw huis verkopen is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Daarom zoekt u een ervaren vakbekwame NVM verkoopmakelaar die precies weet waar het om draait. Bij Janssen Steijlen bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er voor nodig is om uw woning snel voor de beste prijs te verkopen. Wij werken met veel passie en betrokkenheid op basis van full service. Dat betekent dat u het volgende van ons kunt verwachten:

  Wij bepalen de waarde van uw woning en beslissen samen met u wat de vraagprijs wordt

  Wij begeleiden u met de voorbereiding op de verkoop, zoals het verzamelen van de noodzakelijke documenten

  Wij zorgen voor een eigentijdse verkooppresentatie. U kunt hierbij denken aan (360-graden) foto’s, video, virtual reality, 2D en 3D plattegronden, een NEN 2580 inmeet rapportage en een brochure

  Wij maken een uitgekiende marketingcampagne, gebruik makende van Funda en onze eigen website. Verder kunt u ook denken aan socialmediakanalen als ********, Instagram, *******, YouTube, ******* en LinkedIn

  Wij begeleiden kandidaat kopers bij bezichtigingen

  Wij onderhandelen met potentiële kopers over de prijs

  Wij stellen de koopovereenkomst voor u op

  Wij begeleiden u bij de laatste inspectie en eigendomsoverdracht bij de notaris

  Wij doen voor u de aftersales

  Wilt u meer informatie, een gratis waardebepaling of uw huis in de verkoop zetten? Neem dan contact op met Janssen Steijlen. Wij staan u graag en geheel vrijblijvend te woord.

  Meer informatie

  Makelaars van Nu

  Makelaarskantoor Makelaars van Nu is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 13 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dorpstraat 89, Veldhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaars van Nu of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Pieter Meulenbroeks Makelaardij

  Makelaarskantoor Pieter Meulenbroeks Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Blauwven 23, Veldhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Pieter Meulenbroeks Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Alberti Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Alberti Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 42 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Strijpsestraat 53, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Alberti Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hypodomus Makelaars Eindhoven

  Hypodomus makelaars is uw makelaar in eindhoven

  het team van hypodomus makelaars in eindhoven heeft in de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen de makelaars van eindhoven en omgeving ingenomen.
  door slimme marketing, creatief makelen, afspraken na te komen en vooral een eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers verkopers en kopers zorgen wij voor het beste resultaat.

  met ons uitgebreide bereik als nvm makelaar in eindhoven en omgeving hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers in ons bestand. Wij verkopen elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij u perfect bij het aankopen van uw nieuwe woning en onderhandelen wij voor u met het beste resultaat. Een makelaar van hypodomus makelaars uit eindhoven biedt u de slimste en meest eigentijdse oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van uw woonhuis of appartement.

  Meer informatie

  VERHAGEN MAKELAARS | QUALIS

  Ons kantoor heeft een ferme positie binnen de makelaardij in Waalre en omgeving ingenomen. Het enthousiasme en de constructieve aanpak van zowel Frans Verhagen als zijn collega's Tym, Thijs en Patricia spreekt een groeiend aantal opdrachtgevers aan.

  Een goede positionering, perfecte presentatie van het woningaanbod alsmede een optimale communicatie met onze opdrachtgevers zijn de sleutelwoorden.

  Daarnaast:
  - professionele fotografie, plattegronden en presentatie van ons aanbod;
  - gedegen kennis van de internationale- en expat gemeenschap in deze High Tech regio;
  - uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  - heldere en frequente communicatie door goede bereikbaarheid en terugkoppeling;
  - bezichtigingen door de week tot 20.00 uur en op zaterdag tot 13.00 uur;
  - NVM, Qualis, NRVT, Vastgoedcert en NWWI aangesloten;
  - deskundig en gedegen advies op maat!

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Eindhoven

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Eindhoven
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Best Intermediair Vastgoed Makelaardij

  Huurwoning huren of verhuren
  Best Intermediair Vastgoed Makelaardij is een dynamisch bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring in de bemiddeling van vastgoed, met als specialisatie woonhuizen.

  Door de jaren heen hebben wij een belangrijke positie verworven op de bestaande huizenmarkt, mede dankzij onze uitgebreide contacten binnen en buiten de regio. Vanuit onze vestiging in Leende bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuid-Oost Brabant.

  Kiezen voor Best Intermediair Vastgoed B. V. is kiezen voor een vertrouwde en kundige organisatie. Voor zorg en aandacht. Waar men voor u klaar staat en zes dagen per week actief is. Wat kunnen wij voor ù betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

  Wij bemiddelen in de huur en verhuur van exclusieve woningen en appartementen, zowel gestoffeerd als gemeubileerd.

  Voor verhuur geldt in principe hetzelfde als voor verkoop, ons kantoor verricht graag een vrijblijvende taxatie.
  Daar wij ons gespecialiseerd hebben in de verhuur in het hogere segment bieden wij, naast de totaalbegeleiding voor de verhuurder, ook uitgebreide mogelijkheden in de begeleiding van de huurder.

  Voor meer informatie: mevrouw Gerrie Royackers.

  Meer informatie

  Makelaarskantoor Brabant BV

  Makelaarskantoor Makelaarskantoor Brabant BV is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 26 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Cassandraplein 1, Eindhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Makelaarskantoor Brabant BV of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hendrix & Huybregts Makelaars

  Makelaar Eindhoven Hendrix & Huybregts.

  Een perfecte combinatie van moderne makelaars die tevens het 'ouderwetse' makelen feilloos beheersen.

  Hét kantoor voor het verkopen, aankopen en taxeren van woningen!

  Eerlijke en recht-door-zee-adviezen om u bewust te maken van de kansen. U profiteert van onze jarenlange ervaring.

  Een kantoor met een enorme know-how op het gebied van vastgoed in met name de woningmarkt. Discrete en betrouwbare dienstverlening, tailormade en zonder poespas.

  Verkopen:
  Wij weten wat aspirant kopers zoeken in een huis. Daarom geven wij u juist advies in het voortraject om aan deze vraag te kunnen voldoen en zodoende een ideale start te maken. Hierbij durven wij eerlijk te zijn, zodat u uiteindelijk beter af bent. Gedurende de verkopen informeren wij u met een klantenintranet en houden u up-to-date. We schakelen op tijd bij. Daarnaast is de psychologie die schuilgaat bij het onderhandelen onze expertise. Raadpleeg onze referenties!

  Aankopen:
  Een aankoopmakelaar kost geen geld, hij levert u geld op! Kijk op onze site. Wij gaan voor onze klanten door het vuur om de beste deal te realiseren.

  Taxeren:
  Voor een uitgebreide en zorgvuldige taxatie bent u bij Hendrix & Huijbregts Makelaars aan het goede adres. We taxeren conform onze beroepsnormen; betrouwbaar, discreet en perfectie. Door continue bij te scholen weten we waar we over praten!

  Bent u van plan om binnenkort een woning te verkopen, kopen of te laten taxeren?

  Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies of kijk op onze website.

  Tags
  Makelaar Eindhoven
  Aankoopmakelaar Eindhoven
  Taxatie Eindhoven

  Meer informatie

  De MakelaarsMaatschap Mijntje Vissers

  Makelaarskantoor De MakelaarsMaatschap Mijntje Vissers is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Tasveld 18, Veldhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De MakelaarsMaatschap Mijntje Vissers of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Met Ons Makelaars Valkenswaard

  Met Ons Makelaars: thuis in jouw buurt.

  Met Ons Makelaars helpt jou met het kopen of verkopen van jouw huis in Valkenswaard, Waalre, Heeze-Leende, De Kempen en Eindhoven. Wij maken de match.

  We vergelijken het kopen van een nieuwe woning met het aangaan van een nieuwe vriendschap of relatie. Je zoekt de perfecte match voor nu, maar ook voor de toekomst. Hierbij moet je eerst kijken wat voor jou belangrijk is. Natuurlijk is perceeloppervlakte iets wat meespeelt, maar je woongeluk wordt toch juist bepaald door dingen zoals ‘ruimte om te leven’, ‘de zon in je tuin’ of ‘een buurt waar je nieuwe vrienden ontmoet’. Bij Met Ons Makelaars begrijpen we dat. Wij werken graag met en voor mensen. Zo maken we de ideale match tussen koper en verkoper.

  Meer informatie

  DL Makelaardij

  Makelaarskantoor DL Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Bossebaan 7, Veldhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van DL Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Giesbers & De Kort

  Giesbers & De Kort

  De medewerkers van Giesbers & De Kort zijn sinds 1988 zelfstandig actief in het vastgoed en hebben met een beëdigd makelaar binnen de gelederen een schat aan ervaring en kennis in huis. In de afgelopen decennia hebben reeds vele particulieren en bedrijven tot grote tevredenheid gebruik kunnen maken van hun diensten. Samen met de kennis, ervaring, het grote netwerk en hun betrokkenheid met de klant is Giesbers & De Kort uw partner voor:

  Bemiddeling bij aan- en verkoop
  Bemiddeling bij huur en verhuur
  Bemiddeling bij onteigening of bouwaanvraag
  Begeleiding bij projectontwikkeling
  Beheer VvE en Vastgoed

  Ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit tussen Eindhoven, Veldhoven en de Kempen. Een heel mooi stukje Nederland om in te wonen, werken en recreëren.

  Meer informatie

  Daan Hoefnagel Makelaardij

  Makelaarskantoor Daan Hoefnagel Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Kromstraat 1-D, Veldhoven.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Daan Hoefnagel Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie