Daan Hoefnagel Makelaardij

Veldhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Veldhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Door aansluiting bij de brancheorganisatie VBO Makelaar, staat mijn kantoor garant voor een kwalitatief goede dienstverlening. Een gedegen opleiding en jaarlijkse nascholing omtrent de ontwikkelingen binnen de branche, zijn een van de voorwaarden van dit lidmaatschap. Ze garanderen de kwaliteit van al mijn werkzaamheden binnen de Makelaardij.

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar betaalbare makelaar in Veldhoven en omgeving? Daan Hoefnagel Makelaardij is uw meest betrouwbare partner met praktische kennis van de lokale markt. Neem gerust contact met mij op.

Daan Hoefnagel Makelaardij is een klein, servicegericht maar tevens betaalbaar kantoor met grote mogelijkheden. U heeft uitsluitend direct contact met mij persoonlijk. Er is slechts één persoon waaraan u uw wensen kenbaar maakt, die weet wat ú wilt en die u daarvoor volledig ten dienste staat. Om toch de extra mogelijkheden van een groter kantoor te kunnen bieden, beschik ik over een goed en collegiaal netwerk. Dat kan ik inzetten wanneer u specialistische vragen heeft over bijvoorbeeld hypotheekadvies.

Daan Hoefnagel Makelaardij is in staat om een volledig maar betaalbaar dienstenportfolio aan te bieden. Voor zowel verkoop, aankoop, taxatie, verhuur en advies kunt u bij mij terecht. Mijn werkgebied bestaat met name uit de plaatsen Veldhoven , Eindhoven , Waalre , Valkenswaard , Wintelre , Knegsel , Vessem en Steensel. Een omgeving waar ik van jongs af aan vertrouwd mee ben. Uiteraard is ook daarbuiten een passende dienstverlening mogelijk.

Kenmerkend voor Daan Hoefnagel Makelaardij zijn de persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de no nonsens mentaliteit. In mijn werk sta ik met beide voeten op de grond, desnoods in de modder. Ik neem de tijd om goed te luisteren naar uw wensen tijdens een eerste, nadere kennismaking. Daarna volgt een objectief advies. Ten slotte gaan we in goed overleg het vervolgtraject uitstippelen. Úw wensen staan centraal.

Bent u op zoek naar een servicegerichte maar betaalbare makelaar in Veldhoven en omgeving, dan is Daan Hoefnagel Makelaardij de beste keuze. Neem gerust contact met mij op.

Onze nieuwste woningen

Generaal Stedmanstraat 218

€ 300.000 k.k.

Hoogeind 37

€ 985.000 k.k.

Koemeershoeve 31

€ 370.000 k.k.

Dorpstraat 87

€ 525.000 k.k.

Onze vestiging