Polderstad Makelaardij

Almere

Woningverkoop in Almere en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Als je op het punt staat om je woning te gaan verkopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doe je immers niet elke dag. Daarom helpen we je graag. Bij Polderstad hanteren we een persoonlijke en betrokken aanpak: als verkoper sta je altijd op de eerste plaats. Dat vinden we heel belangrijk. We staan dan ook écht voor je klaar. Deskundig, gedreven en servicegericht.

We starten de verkoop van je woning altijd met het opstellen van een verkoopadvies. In dit plan staat precies beschreven hoe we jouw woning succesvol zullen gaan verkopen. Alles komt aan bod, van de styling van tot de foto- en videografie.

Hierna gaat de verkoop van je woning live. In overleg met jou plannen we de bezichtigingen in. Iedere potentiële koper krijgt een persoonlijke rondleiding en de aandacht die hij of zij verdient. We zorgen ervoor dat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Tijdens de onderhandelingen bespreken we alle uitgebrachte biedingen met je en adviseren we je over de mogelijkheden. Zo halen we het meeste uit de verkoop van jouw woning!

Neem contact op en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan.

Onze nieuwste woningen

Lenteklokjestraat 13

€ 360.000 k.k.

Larenseweg 157 12

€ 260.000 k.k.

Justpier 94

€ 600.000 k.k.

Scharlakenstraat 43

€ 285.000 k.k.

Onze vestiging