SUUS Makelaardij

Almere

Woningverkoop in Almere en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Kiezen voor SUUS is kiezen voor pure toewijding. Voor mij is het alles of niets. Dat is waar ik voor sta en de instelling waarmee ik ieder aan- en verkooptraject aan ga. Ik ben pas tevreden als jij dat bent.

Ik heb Portugese & Spaanse roots en ben opgegroeid in Amsterdam. Mede hierdoor sta ik voor open en eerlijke communicatie. “What you see is what you get”. Wel zo fijn bij één van de belangrijkste financiële beslissingen van je leven.
Daarnaast zijn vertrouwen, betrokkenheid en plezier voor mij belangrijke kernwaarden.

Na jaren succesvol voor gerenommeerde makelaarskantoren in en rond Amsterdam en Almere te hebben gewerkt, heb ik mijn passie kunnen voortzetten op de manier waarop mijn klanten en ik dat graag ervaren.100% SUUS!

Resultaten behaal ik door mijn kennis, kunde, netwerk en een professionele focus om ons gezamenlijk doel voor ogen te houden. Ik hou niet van open einden dus ga door tot het doel bereikt is!

De woningmarkt ken ik als geen ander en mijn contacten zijn bijzonder goed. Hierdoor weet ik de juiste weg te vinden. Dit wordt niet alleen door mijn klanten gewaardeerd maar ook zeker door mijn collega’s in het veld.

Wat mensen onder meer van mij ervaren:

Eerlijkheid en Openheid. Ik hou zelf niet van verrassingen en neem deze eigenschappen graag mee in mijn advies.

Deskundigheid. Door mijn erkenning als geregistreerd en gediplomeerd makelaar en mijn ervaring door de aan-/verkoop van honderden woningen, ben ik de juiste persoon om de opdracht met succes af te ronden!

Vastberadenheid. Ik ga door tot ons doel bereikt is met frisse energie en toewijding.

Ambitieus. Geen doel is voor mij te hoog. Ik daag mijn klanten en mijzelf graag uit om het beste eruit te halen.

Winnaarsmentaliteit. Winnen geeft een beter gevoel dan verliezen. Het willen winnen houdt mij scherp om continu het beste voor mijn klanten te blijven doen.

Passie. Zonder passie geen SUUS. De drijfveer om dit vak uit te oefenen. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging en geen dag is hetzelfde. De dag begin en eindig ik met passie en enthousiasme!

Onze nieuwste woningen

Binnenduinstraat 10

€ 675.000 k.k.

Sterduinstraat 133

€ 620.000 k.k.

Hoogduinstraat 17

€ 675.000 k.k.

Von Weberstraat 14

€ 400.000 k.k.

Sterduinstraat 57

€ 575.000 k.k.

Noorderduinslag 23

€ 625.000 k.k.

Anna Bijnsstraat 35

€ 450.000 k.k.

Agamemnonsingel 50

€ 475.000 k.k.

Erik de Rodestraat 24

€ 600.000 k.k.

Onze vestiging