Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs

Amsterdam

Woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxaties van woningen in Amsterdam en omgeving in alle prijssegmenten. Ons kantoor is gevestigd in de Weesperzijdebuurt van Amsterdam Oost.

Als ervaren onderhandelaars en adviseurs zijn wij u graag van dienst bij de aankoop of verkoop van uw woning. Persoonlijk, daadkrachtig en succesvol.

Onze jarenlange ervaring en kennis als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar op de lokale woningmarkt in Amsterdam en ons uitgebreide netwerk zetten wij graag voor u in. Onze klantenkring breidt zich voornamelijk uit doordat klanten ons aanbevelen, en daar zijn we trots op.

Huis kopen, verkopen of taxatie? Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Een huis kopen of uw huis verkopen. Het is een belangrijke moment in uw leven. Emotioneel en financieel. Bij Burger Elkerbout Makelaars beseffen we dat als geen ander. Dus draait het bij ons om uw wensen, dromen en mogelijkheden. We voegen daar onze jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht en passie voor mensen en woningen aan toe.

Wonen in Amsterdam is uniek.
Bij Burger Elkerbout kunnen we er persoonlijk over meepraten. Bovendien kent de Amsterdamse woningmarkt zijn eigen dynamiek. Het is een stad waar we feeling mee hebben, een woningmarkt die we op de voet volgen. Iedere buurt heeft zijn eigen karakter en kenmerken.

Ervaren makelaars met de slagkracht van een klein kantoor.
Martin Burger en Astrid Elkerbout hebben jarenlang gewerkt voor het grote, toonaangevende makelaarskantoor Boer Hartog Hooft. Sinds 2009 bundelen we onze expertise en ervaring in ons kantoor in Amsterdam-Oost in de Weesperzijdebuurt. We zijn bewust een klein kantoor. Zodat u kunt rekenen op korte lijnen, persoonlijk contact en snel handelen. Met net een stapje extra maken we het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening.

Open, eerlijk en 24/7 tot uw dienst.
We zijn mensenmensen en recht door zee. U bent altijd op de hoogte, krijgt antwoord op al uw vragen en weet dankzij onze persoonlijke terugkoppeling exact hoe onderhandelingen ervoor staan. Bovendien kunt u ook uw eigen up-to-date dossier eenvoudig online raadplegen.

Wie zijn wij?

Burger Elkerbout makelaars

Makelaar

Burger Elkerbout makelaars

Makelaar

Martin Burger

Makelaar

Astrid Elkerbout

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Wibautstraat 186 C

€ 550.000 k.k.

Leo Hornstraat 57

€ 650.000 k.k.

Rijksstraatweg 6

€ 650.000 k.k.

Omval 84

€ 800.000 k.k.

Maxwellstraat 6

€ 1.100.000 k.k.

Transvaalstraat 29 3

€ 650.000 k.k.

Ruyschstraat 18 H

€ 985.000 k.k.

Zocherstraat 17 1

€ 750.000 k.k.

Overtoom 254 3

€ 850.000 k.k.

Onze vestiging