Interhouse verhuurmakelaars Breda

Breda

Woningverhuur in Breda en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse verhuurmakelaars is een gerenommeerde verhuurmakelaardij-organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse verhuurmakelaars beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Breda bedient de steden, Breda, Den Bosch, Tilburg en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse verhuurmakelaars is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse verhuurmakelaars aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Judith de Regt

Verhuurmakelaar

Mieke de Regt

Binnendienst

Onze nieuwste woningen

Kruilier

€ 1.500 per maand

Baronielaan

€ 1.400 per maand

de Wetstraat

€ 1.200 per maand

Haagweg

€ 1.475 per maand

Concordiastraat

€ 1.175 per maand

Laan van Rasseghem

€ 1.995 per maand

Antwerpenstraat

€ 1.230 per maand

Allerheiligenweg

€ 1.300 per maand

Onze vestiging