DM van de Kuil Makelaardij

Den Dolder

Woningverhuur en woningverkoop in Den Dolder en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Welkom bij Van de Kuil Makelaardij.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd en dat vraagt om DM Van de Kuil Makelaardij. De rol van internet, maar ook veranderende omstandigheden door de economische crisis dwingt de traditionele makelaar de werkwijze te wijzigen, terwijl de hedendaagse opdrachtgever steeds kritischer wordt. Gebleken is dat kleine kantoren de huidige moeilijke markt trotseren terwijl grote kantoren flink hebben moeten reorganiseren. Van het begin af aan staan wij met beide benen op de grond en zijn in staat geweest de veranderingen op te vangen zonder concessies te doen aan onze vorm van dienstverlening. En toch zijn wij in staat om een grote regio te bedienen.

De afgelopen jaren is gebleken dat de klant onze vorm van dienstverlening waardeert. Geen traditionele aanpak, maar creativiteit gecombineerd met vakmanschap. Niet alleen gericht op de verkoop of aankoop van een woning, maar vooral meedenken met de klant, ook bij andere onderwerpen in relatie met de woning.

Juist in de huidige markt zijn er nu kansen voor inventieve makelaars, doorzetters en mensen met visie. De tijd van achterover leunen, en wachten tot zich vanzelf een klant aanbiedt, is voorgoed voorbij. Dat biedt kansen voor makelaars met durf en elan.

De dienstverlening van een makelaar is omvangrijker dan voorheen, waarbij service en persoonlijke betrokkenheid de kernwoorden zijn. Gekoppeld natuurlijk aan de aloude vakkennis. Een dergelijk uitdijende en veelomvattende baan vraagt gewoon om Dynamische Makelaars.

Wij zijn er voor u, overdag, ’s avonds en in het weekeinde.

NEEM CONTACT OP

Wie zijn wij?

Ria van de Kuil

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Korendragershof 102

€ 325.000 k.k.

Onze vestiging