geWOON Makelaardij

Geulle

Woningverhuur en woningverkoop in Geulle en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Onze nieuwste woningen

Straelseweg 49

€ 500 per maand

Pannesheiderstraat 37 C

€ 615 per maand

Roermondsestraat 35

€ 370 per maand

Craneveldstraat 121

€ 790 per maand

Orleansplein 17

€ 450 per maand

Oude Tweebergenpoort 6

€ 500 per maand

Veestraat 28

€ 340 per maand

Essendijk 9

€ 525.000 k.k.

Sjteegske 3

€ 750 per maand

Onze vestiging