HouseHunting Groningen

Groningen

Woningverhuur en woningverkoop in Groningen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Uw woning verhuren?

HouseHunting is dé verhuurmakelaar van Nederland met inmiddels 20 vestigingen in Nederland. Wij helpen u om uw woning snel en veilig te verhuren. Bent u vastgoedbelegger, wilt u uw woning voor onbepaalde tijd of juist tijdelijk verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Zo verhuren wij snel en veilig uw woning

Onze vestigingen beschikken over een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd. Wij screenen kandidaten in samenwerking met huurcheck. nl op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Wij streven ernaar om uw woning binnen 14 dagen te verhuren. Nadat de woning is verhuurd stellen wij een rechtsgeldige huurovereenkomst op. Daarnaast maken wij bij de sleuteloverdracht een inspectierapport + met foto's. Zo kunt u een huurder aan het einde van de huurovereenkomst aanspreken op gebreken.

Proactieve marketing

Om uw woning snel verhuurd te hebben, zetten wij de advertentie van uw pand niet alleen op onze eigen website maar ook op de meest bekende woningwebsites, waaronder Funda, Pararius en huurwoningen. nl. Is de woning geschikt voor expats? Dan plaatsen wij de woning ook op expatrentals. eu. Daarnaast valt uw woning op door goede foto’s en een duidelijke omschrijving .

Vastgoedbeheer

U kunt ook bij HouseHunting terecht voor het beheren van uw woning. (commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer). Zowel de eigenaar als de huurder krijgen met een eigen inlogcode toegang tot hun persoonlijke pagina op onze website. Zo heeft u als eigenaar altijd toegang tot uw gegevens, zoals huuropbrengsten en facturen Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting HouseHunting Beheer Derdengelden.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Wilt u eerst meer informatie? Vraag dan onze uitgebreide brochure aan.

Contactgegevens:
Telefoon: 06 - 21 25 64 52
Email: huubbleeker@househunting. nl

Onze nieuwste woningen

Winschoterdiep

€ 1.750 per maand

Meerpaal

€ 1.250 per maand

Onze vestiging