HouseHunting Parkstad

Kerkrade

Woningverhuur en woningverkoop in Kerkrade en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Welkom bij House Hunting Parkstad, uw makelaar in Parkstad.

Op zoek naar een makelaar in Parkstad met lokale en internationale expertise in ieder segment? Dan bent u bij House Hunting Parkstad aan het juiste adres. Wij combineren topservice en marketing voor de meest uitgebreide promotie van elk object. Zo vindt u bij House Hunting Parkstad alles wat u verwacht en meer.

Lokaal en internationaal netwerk
House Hunting Parkstad onderscheidt zich als makelaarskantoor in de regio Parkstad met een groot internationaal netwerk. Omdat wij onderdeel uitmaken van landelijk 15 kantoren in Nederland, weten wij dit als beste te combineren met onze lokale kennis. Met kantoren in uw omgeving zijn wij altijd lokaal bereikbaar voor alle informatie of vrijblijvend advies.

Verzekerd zijn van de meest uitgebreide promotie van uw huis of appartement? Bij House Hunting Parkstad heeft u alle service en marketing die u nodig heeft. Zo bent u verzekerd van uitgebreide nationale en internationale promotie, service en marketing van onroerend goed. Onze vakkundige makelaars leveren bemiddeling op maat en kwalitatief hoogstaand advies.

Aan- of verkoop in Parkstad
De beste (ver-)koopprijs voor uw appartement of woning behalen doet u met de makelaars van House Hunting Parkstad . Als makelaarskantoor excelleren wij in elk segment. Denk hierbij aan aan- en verkoop in een breed scala aan woningen, waaronder appartementen, penthouses, maisonnettes, lofts, villa's en nieuwbouw. Van klassieke woningen tot exclusieve penthouses, in ieder segment leveren wij top kwaliteit en persoonlijke service. Ons kwalitatieve aanbod is gesitueerd in alle buurten van Parkstad en de directe omgeving. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en kunnen tegelijkertijd vrijblijvend uw huis of appartement waarderen.

Huurwoning Parkstad
Bij het huren of verhuren van een woning is een goede overeenkomst tussen huiseigenaar en huurder van belang. House Hunting Parkstad begrijpt dat. Laat u adviseren en begeleiden door ervaren makelaars, voor het krijgen van een goede match. Zo kunt u zorgeloos genieten van een betrouwbare (ver-)huurder, met persoonlijke en passende bemiddeling. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit op een van onze kantoren. Of nodig ons uit bij u thuis en kunnen we alle mogelijkheden bespreken en tegelijkertijd uw huis waarderen.

Onze nieuwste woningen

Prinses Margrietstraat 12

€ 169.000 k.k.

Kerkraderweg

€ 900 per maand

Ammonieterf 230

€ 224.000 k.k.

Raadhuisplein

€ 650 per maand

Gaffelhof 30

€ 349.000 k.k.

Eijmaelstraat

€ 675 per maand

Berghofstraat

€ 775 per maand

Lokerstraat

Prijs op aanvraag

Bautscherweg 42

€ 375.000 k.k.

Onze vestiging