Linda Jansen Makelaardij

Grootebroek

Woningverkoop in Grootebroek en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Bij Linda Jansen Makelaardij kan u terecht voor zowel de aankoop als verkoop van een woning, een waardebepaling van uw woning en advies bij het verkopen of aankopen van een woning.

Verkoop

Bij de verkoop van uw woning verwacht u een deskundige makelaar met kennis van de markt, goede dienstverlening en een grote drijfveer om uw woning voor de beste prijs te verkopen.

Wij starten altijd met een verkoopgesprek waarbij wij aangeven wat de verwachte opbrengst van uw woning zal zijn en wat onze werkwijze is. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn voor ons het uitgangspunt, vandaaruit werken wij naar een mooi verkoopresultaat.

Wij vinden het belangrijk dat woningen goed gepresenteerd in de verkoop komen. Voordat uw woning op de foto gaat helpen wij bij het verkoop klaar maken van de woning. Dit kan met tips en adviezen of door zelf de handen uit de mouwen te steken.

Om de woning optimaal te presenteren werken wij met een gecertificeerde vastgoedfotograaf die elke woning puur en realistisch op de foto zet. De foto’s zijn het eerste wat potentiële kopers zien en elke woning verdiend het om goed gepresenteerd te worden met mooie foto’s en een pakkende omschrijving!

Daarna start de verkoop en zullen wij ons uiterste best doen om de verkoopprocedure optimaal te laten verlopen.

Aankoop

Heeft u uw droomwoning gevonden bij een van onze collega’s?
Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop.

Hierbij begeleiden wij u gedurende het aankoopproces.
Wel zo fijn om een ervaren en deskundig adviseur naast u te hebben staan die uw belangen behartigd en kennis heeft van de markt!

Tijdens het aankoopproces voeren wij de prijsonderhandeling, begeleiden u bij de aankoop en nemen uw zorgen uit handen.

Voor meer informatie over verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding en de kosten neemt u contact op via het contactformulier of neem gerust telefonisch contact op.

Onze nieuwste woningen

Katschip 43

€ 375.000 k.k.

Steenuil 7

€ 329.500 k.k.

Krokus 8

€ 699.000 k.k.

Duiker 28

€ 349.500 k.k.

Nes 68

€ 699.500 k.k.

Op den Hoef 38

€ 485.000 k.k.

Visser-Roosendaalstraat 20

€ 350.000 k.k.

Pissarrohof 49

€ 499.000 k.k.

Advocaatpeer 28

€ 395.000 k.k.

Onze vestiging