VLIEG Haarlem

Haarlem

Woningverkoop in Haarlem en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

VLIEG Makelaars Haarlem is een fris en modern kantoor gevestigd aan de rand van Haarlem(Freddie Oversteegenstraat 269) waar u met de auto zo voor de deur kunt parkeren.

Luuk Hulscher is een zeer ervaren en gecertificeerd makelaar die de woningmarkt in Haarlem en omgeving op zijn duimpje kent. Met zijn Noord-Hollandse nuchterheid en no nonsense mentaliteit weet hij altijd het hoofd koel te houden op de soms hectische Haarlemse woningmarkt. Voor Luuk Hulscher staat het belang van de klant voorop en daarom wordt er maatwerk geboden. VLIEG Makelaars levert een totaalpakket waarin alle aspecten van het aan- of verkopen van een woning vertegenwoordigd zijn. Zoekt u een huis, of wilt u een huis verkopen, dan zult u zich bij VLIEG Makelaars echt thuis voelen. Want VLIEG Makelaars doet meer dan alleen het uitvoeren van de opdracht! Ook voor een hypotheek of verzekeringen kunt u bij ons op kantoor terecht.

Werkgebied

Haarlem is een populaire stad om in te wonen. Veel inwoners van Haarlem blijven woonachtig in Haarlem en veel mensen uit Amsterdam en omstreken komen in Haarlem wonen. Luuk Hulscher kent alle buurten met hun specifieke kenmerken, zodat hij u bij zowel de aankoop als de verkoop perfect kan begeleiden en zal zorgen voor het beste resultaat.

Onze werkwijze

Vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris zijn wij een partner voor u. We luisteren naar uw wensen en beantwoorden uw vragen. Gedurende het hele aan-of verkooptraject adviseren wij u en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met u, wat er geregeld moet worden. We houden u zo volledig mogelijk op de hoogte en zorgen zo dat u tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar u aan toe bent. Maar ook na de overdracht bij de notaris staan wij daar waar nodig voor u klaar!

Meerdere vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.

Groot online bereik

VLIEG Makelaars zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, via de website www. vlieg. nl/uwmakelaarinhaarlem en meerdere sociale media. Hierdoor krijgt ons aanbod een zeer groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor u als verkoper, want hoe meer mensen zien dat uw huis te koop is, hoe groter de kans op een snelle verkoop is.

Enkele sterke punten

Wij hebben ruime kennis van de lokale markt

Wij hanteren een betrokken en persoonlijke benadering

Ons kantoor heeft vakkundige medewerkers

Ons kantoor heeft proactieve en flexibele medewerkers

Wij garanderen u een goede presentatie van uw huis

Wij komen afspraken na

Onze nieuwste woningen

Amsterdamstraat 29 C

€ 350.000 k.k.

Ierlandstraat 128

€ 275.000 k.k.

Overtonweg 18

€ 750.000 k.k.

Richard Holkade 59

€ 495.000 k.k.

Jan van Goyenstraat 142

€ 250.000 k.k.

Altenastraat 2

€ 695.000 k.k.

Nico Andriessenstraat 115

€ 585.000 k.k.

Kamperstraat 74

€ 350.000 k.k.

Schotlandstraat 254

€ 300.000 k.k.

Onze vestiging