Ilzze Makelaardij

Heesch

Woningverkoop in Heesch en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Mijn naam is Ilse van Deutekom. Ik ben Register Makelaar - Register Taxateur bij Ilzze Makelaardij, een persoonlijk, transparant en verfrissend makelaarskantoor in Heesch. Mijn aanpak richt zich op samenwerking en past in de huidige tijd. Dit alles met één doel: jouw woning snel en tegen een goede prijs verkopen!

Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Ik werk samen met een team van specialisten op het gebied van verkoopstyling en woningfotografie. Wij steken veel tijd en energie in de perfecte presentatie van jouw woning, zodat alle pluspunten optimaal benadrukt worden.

We werken met een kleinschalige portefeuille, waardoor er veel aandacht is voor jou, jouw woning én de potentiële kopers. Omdat er meer nodig is dan alleen Funda en een Te Koop bord in de tuin, bepalen we samen welke tools ingezet gaan worden om de woning snel en effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Wij zorgen ervoor dat er over jouw woning gepraat gaat worden…

Ook als je ons inschakelt als aankoopmakelaar gaan we zeer grondig te werk. We begeleiden je tijdens het hele aankoopproces. Zo gaan we mee naar de bezichtiging, onderzoeken de juridische aspecten en geven je inzicht in de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van de woning. We voeren de onderhandelingen voor je, checken de koopakte en de akte van levering. Ook zijn we aanwezig bij de inspectie én bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Tenslotte vinden wij het belangrijk om volledig transparant te zijn over hetgeen wat je van ons kunt verwachten, dus geen verrassingen achteraf.

Heb je plannen om je woning te verkopen of een woning aan te kopen en spreekt het bovenstaande je aan? Dan moeten we zeker eens kennismaken!

Ilse van Deutekom

Onze nieuwste woningen

Leharstraat 28

€ 350.000 k.k.

Wagnerplein 24

€ 365.000 k.k.

Biezenloop 66

€ 475.000 k.k.

Bachlaan 2

€ 450.000 k.k.

't Dorp 68 e

€ 250.000 k.k.

Kromstraat 129

€ 535.000 k.k.

De Kropaar 46

€ 350.000 k.k.

Heuvelstraat 1

€ 485.000 k.k.

Onze vestiging