Jonkman Garantiemakelaars - Leek

Leek

Woningverkoop in Leek en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Garantiemakelaars, wat of wie is dat eigenlijk?

De Garantiemakelaars is een organisatie van NVM makelaars, met kantoren verspreid door heel Nederland. De Garantiemakelaars is een unieke formule met drie belangrijke garanties:

- Gegarandeerd (ver)kopen
- Gegarandeerd kwaliteit
- Gegarandeerd goed wonen

Garantiemakelaars garanderen dat uw woning verkocht wordt, waarbij we een gemiddeld hogere verkoopprijs weten te behalen. Bovendien staat uw huis minder lang te koop. Maar de diensten van de Garantiemakelaars omvatten meer dan alleen het verkopen van uw woning. Wij kunnen ook de aankoopbegeleiding van uw toekomstige woning verzorgen.

Bij aankoopbegeleiding stellen wij een profiel op van uw woonwensen, waarna we voor u op zoek gaan naar uw droomhuis. Vervolgens gaan we mee met bezichtigingen, doen we de onderhandelingen en ondersteunen we u gedurende het hele traject. Op deze manier koopt u uw droomhuis gegarandeerd voor een scherpe prijs en zonder risico's.

Verder verzorgen wij taxaties van uw woning voor de geldverstrekker. Daarnaast doen we gratis én vrijblijvend waardebepalingen om u een idee te geven van wat uw huis waard is.

Garantiemakelaars hebben een goede kennis van marktontwikkelingen en stellen hun advies daar op af. Dit garandeert kwaliteit. Bovendien staan bij alle diensten de klantvriendelijkheid en goede service bovenaan.

Jonkman Garantiemakelaars in Leek (werkgebied: Noordenveld/Westerkwartier) is een klein kantoor met twee medewerkers. Het enthousiaste team bestaat uit: Gert Klinker, makelaar o. g. , Marion Schotanus, kandidaat-makelaar en met ondersteuning van van Titia Kramer en Jacqueline Bakker in de binnendienst. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00-17.00 uur. (na 17.00 uur en op zaterdag op afspraak).

Wie zijn wij?

Gert Klinker

Makelaar

Marion Schotanus

Assistent makelaar

Titia Kramer

Commercieel medewerker

Marlous ten Kate

Commercieel medewerker

Onze nieuwste woningen

Picardtstraat 27

€ 225.000 k.k.

Paterswoldseweg 576

€ 205.000 k.k.

Nieuweweg 18 A

€ 449.500 k.k.

Leuringslaan 68

€ 499.500 k.k.

Ifftemalaan 21

€ 350.000 k.k.

Kremersheerd 95

€ 189.000 k.k.

Populier 30

€ 339.000 k.k.

Berk 52

€ 539.000 k.k.

Peizerweg 230

€ 650.000 k.k.

Onze vestiging