123wonen Friesland

Leeuwarden

Woningverhuur in Leeuwarden en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

123Wonen Friesland is onderdeel van de landelijk werkende verhuurmakelaarsformule 123Wonen met 24 vestigingen. De organisatie verhuurt woningen voor beleggers, maar ook van particulieren die bijvoorbeeld een te koop staande woning willen verhuren op basis van de leegstandwet.

Googelt u eens op "ervaringen 123Wonen" en zie wat andere klanten van ons vinden.

Veilig verhuren staat er hoog in het vaandel, 123Wonen verhuurt uitsluitend woningen aan gescreende huurders. Ze heeft goede contacten met grote bedrijven en zoekt voor diverse projecten per direct huurwoningen in Friesland. De woningen worden voor korte of langere tijd verhuurd, zowel gemeubileerd als ongemeubileerd.123Wonen neemt ook graag het beheer van de huurwoning op zich, zodat de eigenaar er geen omkijken meer naar heeft.

U zoekt een huurwoning?
Wij helpen u hier graag bij! U hoeft ons alleen maar aan te geven wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag! U kunt zich ook geheel gratis inschrijven via onze website. U wordt dan direct op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod wat aansluit op uw woonwensen.

U wilt uw woning verhuren?
Voor onbepaalde tijd? Middels de leegstandswet? Tijdens uw verblijf in het buitenland? Wat uw situatie ook is, wij kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u in elke situatie van een gedegen advies voorzien.

Graag tot ziens.

Jan-Douwe Streekstra
123Wonen Friesland

Wie zijn wij?

Jan-Douwe Streekstra

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Marnixstraat

€ 925 per maand

Koaidyk

€ 975 per maand

Lyklamawei

€ 900 per maand

Onze vestiging