Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Woning verhuren in Leeuwarden

  De Noordelijke Verhuur Makelaars

  De Noordelijke Verhuur makelaar is een verhuurkantoor, welke actief is op de huurmarkt in Groningen, Friesland en Drenthe.
  Wij bieden onze diensten aan bij huur, verhuur en het beheer van woningen.

  Meer informatie

  House Rent Leeuwarden

  Al ruim 25 jaar actief met aan– en verkoop, verhuur en beheer van zakelijk vastgoed.

  Wij adviseren en bemiddelen bij koop of verkoop van beleggingspanden, huur en verhuur van kantoren, winkels en bedrijfsruimten en -terreinen. Het leveren van deskundig advies behoort tot onze dagelijkse activiteiten.

  Ook voor het beheer van uw vastgoed bent u bij Huren in Leeuwarden aan het juiste adres. Onze modulaire aanpak biedt u de ruimte om zelf te bepalen welke onderdelen u aan ons wenst uit te besteden. Wilt u alleen uw vastgoedadministratie uitbesteden of ook uw financieel, technisch en commercieel beheer? Alles is bespreekbaar bij Huren in Leeuwarden. U heeft altijd een vast aanspreekpunt.

  De vakbekwame medewerkers van Huren in Leeuwarden hebben een plezierige, persoonlijke benadering en richten zich op langdurige samenwerking. Met een persoonlijke aanpak, heldere analyse en maximale aandacht voor uw vastgoedvraagstuk nemen wij al uw zorgen uit handen.

  Wij zijn u graag van dienst.

  Meer informatie

  Rotsvast Leeuwarden

  Rots Vast Leeuwarden Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland. Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd. Huren De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld. Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een faxservice en deze internetsite behoren.

  Meer informatie

  Vesteda Property Management

  Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt ca. €4 miljard. De verhuurportefeuille omvat ca.23.000 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden Randstad en Noord-Brabant.

  Meer informatie

  123wonen Friesland

  123Wonen Friesland is onderdeel van de landelijk werkende verhuurmakelaarsformule 123Wonen met 24 vestigingen. De organisatie verhuurt woningen voor beleggers, maar ook van particulieren die bijvoorbeeld een te koop staande woning willen verhuren op basis van de leegstandwet.

  Googelt u eens op "ervaringen 123Wonen" en zie wat andere klanten van ons vinden.

  Veilig verhuren staat er hoog in het vaandel, 123Wonen verhuurt uitsluitend woningen aan gescreende huurders. Ze heeft goede contacten met grote bedrijven en zoekt voor diverse projecten per direct huurwoningen in Friesland. De woningen worden voor korte of langere tijd verhuurd, zowel gemeubileerd als ongemeubileerd.123Wonen neemt ook graag het beheer van de huurwoning op zich, zodat de eigenaar er geen omkijken meer naar heeft.

  U zoekt een huurwoning?
  Wij helpen u hier graag bij! U hoeft ons alleen maar aan te geven wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag! U kunt zich ook geheel gratis inschrijven via onze website. U wordt dan direct op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod wat aansluit op uw woonwensen.

  U wilt uw woning verhuren?
  Voor onbepaalde tijd? Middels de leegstandswet? Tijdens uw verblijf in het buitenland? Wat uw situatie ook is, wij kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u in elke situatie van een gedegen advies voorzien.

  Graag tot ziens.

  Jan-Douwe Streekstra
  123Wonen Friesland

  Meer informatie

  Estatia Makelaardij & Beheer

  Estatia Makelaardij & Vastgoed Beheer is gevestigd aan de Einsteinweg te Leeuwarden,
  Ons tweede kantoor is gevestigd in Utrecht, aan de Amsterdamsestraatweg 541, tegenover "Het Julianapark".


  Bij ons komt de vraag naar een geschikte koper of huurder en de vraag naar geschikte woonaccommodatie bij elkaar. Zoekt u een (t)huis tijdens uw verblijf in de regio Leeuwarden of regio Utrecht, wij zorgen ervoor dat u de ruimte heeft waar u zich thuis voelt.

  Of zoekt u een professionele beheerder van uw woonruimte of onroerend goed portefeuille? Dan bent u bij ons juist aan het goede adres! Wordt u uitgezonden door uw werkgever, bent u belegger in onroerend goed, projectontwikkelaar, kortom heeft u woonruimte beschikbaar voor verhuur, neem contact met ons op!

  Meer informatie

  Domi Wonen

  Een woning huren via Domi Wonen?
  Wij hebben op onze website diverse woningen staan, die voor korte of langere tijd te huur zijn. De woningen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Ons aanbod wisselt dagelijks. Wanneer u een woning huurt die op onze site staat betaalt u geen bemiddelingskosten! Domi Wonen behartigt daarbij de belangen van de verhuurder. U kunt er ook voor kiezen uw belangen te laten behartigen door uw eigen aanhuurmakelaar.  Een woning aanhuren via Domi Wonen?
  Hebben wij op de website niet de woning staan die u zoekt, dan kunnen wij ook een geschikte woning voor u gaan zoeken in de markt.
  Wat voor woning zoekt u? Welke voorwaarden en condities zijn er allemaal verbonden aan een huurhuis? Wat is de maandelijkse huurprijs? En waar vind ik alle beschikbare woningen in een bepaalde stad of plaats?
  In dat geval kunt u gebruik maken van Domi Wonen als aanhuurmakelaar. U kunt dan met ons een afspraak maken voor een intake bij ons op kantoor om uw woonwensen in kaart te brengen. Op deze manier vergroot u de kans van slagen bij het vinden van de juiste huurwoning.

  Meer informatie

  Maxx Leeuwarden

  Maxx is een actieve speler op de vastgoed markt.
  Maxx is vakkundig, vindingrijk en flexibel.
  Maxx is de vertrouwde partner om zaken mee te doen.
  Maxx is de aanhuurmakelaar voor huurders.
  Maxx is vertegenwoordigd in het Hoofdbestuur van Vastgoed Belang.
  Maxx is op de hoogte van wetgeving in voorbereiding.

  Maxx bestaat uit een groep enthousiaste en betrouwbare medewerkers. Mensen waar u van op aan kunt. Komt u gerust bij ons op kantoor of maak een afspraak, want . . . . . . . Maxx is de vertrouwde partner om zaken mee te doen.

  Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Meer informatie

  Dan Wonen

  Informatie over Verhuren bij Dan Wonen

  Woning verhuren:

  75% van de woningen binnen 2 weken verhuurd

  Expertise van ruim 15 jaar

  Specialisatie in uitsluitend verhuur van woonruimte

  Kritische check van potentiële huurder

  Uw woning groot onder de aandacht op honderden websites

  Maatwerk huurcontract

  Ook beheer van woonruimte

  Persoonlijke benadering

  Vrijblijvende woning opname

  Voor verhuurders:

  U wilt uw woning verhuren? DAN Wonen helpt u graag! Met een website die dagelijks bezocht wordt door honderden bezoekers vinden wij altijd de juiste huurder voor u. Of u uw woning nu tijdelijk wilt verhuren of voor een langere periode, met een expertise van ruim 15 jaar kan DAN Wonen u altijd van het juiste advies voorzien.

  Adviesgesprek

  Uw vastgoed is u veel waard, bij DAN Wonen begrijpen wij dat. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak als u uw woning wilt verhuren. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning gesproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.

  Uw woning online

  Zodra uw woning online staat op de website van DAN Wonen wordt uw woning automatisch gepubliceerd op vele honderden alternatieve websites. Dit verhoogd de verhuurbaarheid van uw woning. Zodra een huurder op uw woning reageert zal DAN Wonen de bezichtiging faciliteren. Ook verzorgt DAN Wonen een uitgebreide (financiële) screening van de huurder. Als de huurder door onze check heen komt zal de deelnemende DAN Wonen verhuurmakelaar contact met u opnemen om de huurder aan u “voor te stellen”. Heeft u een goed gevoel bij de huurder dan kunnen wij over gaat tot bemiddeling. DAN Wonen verzorgt in dat geval een huurcontract op maat. Voldoet de voorgestelde huurder niet volledig aan uw verwachtingen, dan zoeken wij natuurlijk graag verder voor u naar een volgende huurder.

  Meer informatie

  Friened Verhuur

  Friened is een organisatie in de verhuur van kamers, studio's, appartementen en woningen.

  Meer informatie

  StudentStay

  Mission

  We are a young an innovative company that offers accommodation for national and international students. StudentStay is familiar with the difficulties that can arise when living overseas or in a different city and therefore we understand how important a supportive organization is. We want to deliver the best customer service for the social and practical needs for our customers.

  Vision

  StudentStay will become a brand that can be used at every location in the Netherlands and in the future worldwide. StudentStay will be the hosting partner for colleges as well as Universities. StudentStay respects the norms and values of different cultures without losing our identity.

  Meer informatie

  Hoekstra Vastgoedbeheer

  Meer informatie

  Kaspers & Schingenga B.V.

  Meer informatie

  SUZ Makelaars

  Mogen we ‘je en jij’ zeggen?

  Tutoyeren (jij en je) waar het kan en vousvoyeren (u en uw) waar het moet! Wij zijn twee zussen die van jongs af aan geleerd en gedaan hebben in alles wat met vastgoed te maken heeft. Daarnaast vinden we het leuk en belangrijk om onze klanten goed te leren kennen zodat we een passend advies kunnen leveren.

  Waarom SUZ Makelaars? We zijn opgegroeid in de wereld van vastgoed en zo is ook de liefde voor dit vak ontstaan. Vanuit een familie bedrijf, een aantal studies verder en met alle opgedane kennis vonden we het tijd om SUZ Makelaars te starten. Waar de naam vandaan komt? Dat spreekt waarschijnlijk wel voor zich, we hebben het alleen even in een omgekeerd jasje gegoten. En dat is ook meteen wie we willen zijn: een jong, hip en vernieuwend makelaarskantoor in Leeuwarden!

  Volg je ons ook op ********/Instagram? Daar plaatsen we geregeld updates van nieuw aanbod of gewoon updates over wat we aan het doen zijn!

  Meer informatie

Uw huis in Leeuwarden verhuren? Zet uw woning direct te huur via Pararius, dé specialist in het verhuren van woningen en appartementen. 

Woningen verhuren in Leeuwarden
Pararius is de grootste online aanbieder voor het verhuren van huizen, woningen en appartementen in Leeuwarden. Als u van plan bent uw huis in Leeuwarden te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu gratis in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Leeuwarden te verhuren: huis verhuren.

Verhuurspecialisten die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Leeuwarden. Alle makelaars in Leeuwarden die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 130 woningen in de verhuur in Leeuwarden. Pararius staat garant voor goede kwaliteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor de verhuur van huizen in Leeuwarden.

Expat verhuur
Het verhuren van uw woning in Leeuwarden aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website beschikbaar in zes verschillende talen. Als enige huurwoningwebsite heeft Pararius zich serieus toegelegd op het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Leeuwarden.

Huizenverhuur in Leeuwarden
Als u van plan bent om uw woning te huur te zetten in Leeuwarden, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u geheel vrijblijvend in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor het verhuren van uw woning in de regio Leeuwarden. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Leeuwarden te huur op Pararius.   

Huis verhuren per stad