Rotsvast Middelburg

Middelburg

Woningverhuur en woningverkoop in Middelburg en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Rots-Vast Groep
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 30vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien!

Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd, in de stad of op het platteland. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld.

Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden.

RotsVast Groep Middelburg Vanuit ons kantoor aan de Londensekaai te Middelburg bedienen wij de gehele Zeeuwse (ver)huurmarkt.

Bent u op zoek naar woonruimte? Komt u gerust langs op ons kantoor om het woningaanbod te bekijken. Na inschrijving kunnen er vervolgens afspraken gemaakt worden tot bezichtiging van voor u interessante objecten.

Heeft u woonruimte te huur? Maak met een van onze adviseurs een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Wie zijn wij?

Douwe Weerstra

Office manager

Kathinka Allaart vd Visser

Verhuurmakelaar

Assistent makelaar

Assistent makelaar

Assistent makelaar

Onze nieuwste woningen

Damplein

€ 1.190 per maand

Martinus Nijhoffstraat

€ 750 per maand

Pieter Boddaertstraat

€ 1.150 per maand

Lange Noordstraat

€ 1.770 per maand

Verlorenlandstraat

€ 1.250 per maand

Vredehoflaan

€ 895 per maand

Ceres

€ 650 per maand

Hulsterweg

€ 1.400 per maand

Bellinkstraat

€ 1.355 per maand

Onze vestiging