Pararius Huurwoningen

Rotsvast Middelburg, woningverhuur en woningverkoop in Middelburg en omgeving

Londensekaai 45, 4331 JH Middelburg

Toon alle huurwoningen aangeboden door Rotsvast Middelburg

Over ons

Rots-Vast Groep
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is de Rots-Vast Groep uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 30vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien!

Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt de Rots-Vast Groep u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
De Rots-Vast Groep bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd, in de stad of op het platteland. Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rots-Vast Groep inschrijft, wordt succesvol bemiddeld.

Verhuren Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden.

RotsVast Groep Middelburg Vanuit ons kantoor aan de Londensekaai te Middelburg bedienen wij de gehele Zeeuwse (ver)huurmarkt.

Bent u op zoek naar woonruimte? Komt u gerust langs op ons kantoor om het woningaanbod te bekijken. Na inschrijving kunnen er vervolgens afspraken gemaakt worden tot bezichtiging van voor u interessante objecten.

Heeft u woonruimte te huur? Maak met een van onze adviseurs een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Douwe Weerstra
  Douwe Weerstra
  Office manager
 • Sanne Allaart-Platzbeecker
  Commercieel medewerker
 • Kathinka Allaart vd Visser
  Kathinka Allaart vd Visser
  Verhuurmakelaar
 • Suzanne Lievense
  Suzanne Lievense
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer