Pararius Huurwoningen
szesxwbq

DolFijnWonen, woningverhuur in Nijmegen en omgeving

Weezenhof 3440, 6536 GT Nijmegen

Toon alle huurwoningen aangeboden door DolFijnWonen

Over ons

DolFijnWonen is een in Nijmegen gevestigd bedrijf dat sinds 10 jaar woningbemiddeling en relocatie services biedt aan medewerkers en expatriates van internationale bedrijven. Ons werkgebied richt zich op Nijmegen en omstreken.

DolFijnWonen bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Ons doel is – vanzelfsprekend op no cure no pay basis – het realiseren van de woonwensen van particulieren en werknemers/managers van internationale bedrijven en instellingen.

De bemiddelingskosten voor huurder bedragen 50% van een maand huur excl. btw. bij huurperiode tot en met 6 maanden. Bij een langere huurperiode bedragen de bemiddelingskosten 75% van een maand huur excl. btw.

DolFijnWonen assisteert bij een groot aantal zaken die geregeld moeten worden voor medewerkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland gestationeerd worden. Hiermee wordt, tijdens deze vaak zo stressvolle periode van relocatie, niet alleen de betreffende medewerker, maar ook diens gezin en niet in de laatste plaats zijn/haar manager en de afdeling personeelszaken van het bedrijf ontlast.

DolFijnWonen staat garant voor kwalitatief hoge service met oog voor detail en persoonlijke benadering gedurende het hele relocatie traject.

Medewerkers

  • Desiree Janssen
    Desiree Janssen
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer