DolFijnWonen

Nijmegen

Woningverhuur en woningverkoop in Nijmegen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

DolFijnWonen is een in Nijmegen gevestigd bedrijf dat sinds 10 jaar woningbemiddeling en relocatie services biedt aan medewerkers en expatriates van internationale bedrijven. Ons werkgebied richt zich op Nijmegen en omstreken.

DolFijnWonen bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Ons doel is – vanzelfsprekend op no cure no pay basis – het realiseren van de woonwensen van particulieren en werknemers/managers van internationale bedrijven en instellingen.

De bemiddelingskosten voor huurder, wanneer huurder een zoekopdracht bij DolFijnWonen neerlegt, bedragen 50% van een maand huur excl. btw. bij huurperiode tot en met 6 maanden. Bij een langere huurperiode bedragen de bemiddelingskosten 75% van een maand huur excl. btw. Wanneer een huurder een woning aanhuurt welke door DolFijnWonen is geadverteerd, worden geen kosten in rekening gebracht, daar DolFijnWonen namens verhuurder optreedt.

DolFijnWonen assisteert bij een groot aantal zaken die geregeld moeten worden voor medewerkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland gestationeerd worden. Hiermee wordt, tijdens deze vaak zo stressvolle periode van relocatie, niet alleen de betreffende medewerker, maar ook diens gezin en niet in de laatste plaats zijn/haar manager en de afdeling personeelszaken van het bedrijf ontlast.

DolFijnWonen staat garant voor kwalitatief hoge service met oog voor detail en persoonlijke benadering gedurende het hele relocatie traject.

Wie zijn wij?

Desiree Janssen

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Nieuwstraat 19

€ 1.550 per maand

In de Betouwstraat 10

€ 1.250 per maand

Groenewoudseweg 41

€ 1.100 per maand

Schoolstraat 133

€ 1.550 per maand

Fransestraat 28

€ 950 per maand

Wylerbaan 28 a

€ 1.495 per maand

Waalbandijk 33

€ 1.900 per maand

Erlecomsedam 84 a

€ 3.200 per maand

Merellaan 26

€ 795 per maand

Onze vestiging