Pararius Huurwoningenszesxwbq

Woning verhuren in Nijmegen

  Expatdesk Nijmegen

  Welcome to Expat Desk Nijmegen! We inform you about settling in and living in the beautiful city of Nijmegen, the oldest city in The Netherlands! We hope that we can help you make your stay in Nijmegen a pleasant one.

  Whether you would like to learn about the city and the activities it has to offer, garbage regulations, or finding yourself housing accommodation and insurances: you can find it trough us! Want to know more? Get in touch with us!

  Meer informatie

  NederWoon verhuurmakelaars Nijmegen

  Makelaar - Verhuurmakelaar Nijmegen: NederWoon

  Wanneer je op zoek bent naar woonruimte, maak dan gebruik van de snelheid van NederWoon verhuurmakelaars in Nijmegen. Wij verhuren namens particuliere en institutionele beleggers, makelaars en vastgoedbeheerders woonruimte in heel Nederland. De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden bemiddelingen gerealiseerd.

  Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod in elke prijsklasse. Van kamer tot appartement, van eengezinswoning tot woonboerderij, wij vinden snel de (gemeubileerde) woonruimte die aan je wensen voldoet.

  De voordelen op een rijtje:
  • geen wachtlijsten
  • onbeperkt bezichtigen
  • groot aanbod
  • betrouwbaar
  • snel resultaat
  • online inschrijven
  • actueel woonruimte aanbod bekijken
  • nieuw woonruimte aanbod per e-mail
  • bezichtigingen plannen
  • altijd bereikbaar

  Meer informatie

  BP Homeleasing

  B. P. Homeleasing,

  sinds 1991, gespecialiseerd in de verhuur van gestoffeerde woningen
  en gemeubileerde woningen.

  Voor huurhuizen in de regio Nijmegen bent U bij B. P. Homeleasing aan het juiste adres.
  Wij hebben een uitgebreid aanbod van huurwoningen.
  Heeft U speciale wensen betreft een woning of woonruimte dan kunnen wij U hierbij helpen.

  B. P. Homeleasing werkt o. a. voor internationale bedrijven in de omgeving van Nijmegen en Arnhem.

  Het in verhuur nemen van woningen is op no cure no pay basis.

  Wij bezichtigen, geheel vrijblijvend de accommodatie en bepalen met de eigenaar de huurprijs.

  Onze werktijden zijn flexibel tevens bereikbaar in de avonduren en/of het weekend.

  B. P Homeleasing

  Uw betrouwbare partner !

  Meer informatie

  DolFijnWonen

  DolFijnWonen is een in Nijmegen gevestigd bedrijf dat sinds 10 jaar woningbemiddeling en relocatie services biedt aan medewerkers en expatriates van internationale bedrijven. Ons werkgebied richt zich op Nijmegen en omstreken.

  DolFijnWonen bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Ons doel is – vanzelfsprekend op no cure no pay basis – het realiseren van de woonwensen van particulieren en werknemers/managers van internationale bedrijven en instellingen.

  De bemiddelingskosten voor huurder bedragen 50% van een maand huur excl. btw. bij huurperiode tot en met 6 maanden. Bij een langere huurperiode bedragen de bemiddelingskosten 75% van een maand huur excl. btw.

  DolFijnWonen assisteert bij een groot aantal zaken die geregeld moeten worden voor medewerkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland gestationeerd worden. Hiermee wordt, tijdens deze vaak zo stressvolle periode van relocatie, niet alleen de betreffende medewerker, maar ook diens gezin en niet in de laatste plaats zijn/haar manager en de afdeling personeelszaken van het bedrijf ontlast.

  DolFijnWonen staat garant voor kwalitatief hoge service met oog voor detail en persoonlijke benadering gedurende het hele relocatie traject.

  Meer informatie

  Vesteda Property Management

  Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt ca. €4 miljard. De verhuurportefeuille omvat ca.23.000 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden Randstad en Noord-Brabant.

  Meer informatie

  123Wonen Nijmegen

  U zoekt een huurwoning?

  Wij helpen u hier graag bij! U hoeft ons alleen maar aan te geven wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag! U kunt zich ook geheel gratis inschrijven via onze website. U wordt dan direct op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod wat aansluit op uw woonwensen.

  U wilt uw woning verhuren?
  Voor onbepaalde tijd? Middels de leegstandswet? Tijdens uw verblijf in het buitenland? Wat uw situatie ook is, wij kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u in elke situatie van een gedegen advies voorzien.

  Persoonlijke benadering.
  Dit vinden wij erg belangrijk. Voor zowel u als huurder als verhuurder.

  Meer informatie

  Huurzaak.nl

  Huurzaak. nl – Nijmegen is een klein maar dynamisch bedrijf. Kennis van de lokale markt beheren en verhuren wij voor kleine zelfstandigen, eigen portefeuille, makelaars en institutionele beleggers.

  24x7 Beheren en verhuren van vastgoed met oog voor (woon-)kwaliteit, wensen en genot zijn een van onze belangrijkste disciplines. Interesse om via of mét Huurzaak. nl te verhuren? Neem vrijblijvend contact op!

  Daarnaast is Huurzaak. nl ingericht voor (her-)ontwikkeling van vastgoed. Een bewezen, vast bouwteam verzorgt de complete ontwikkeling van vastgoed van A tot Z. Renovatie, nieuwbouw en herontwikkeling. Ervaar het zelf!

  Meer informatie

  Veldman Makelaardij

  De kracht van ons bedrijf zit in het feit dat wij veel persoonlijke aandacht hebben voor onze huurders, verhuurders, kopers, verkopers, en hun wensen. Hiermee willen we onderscheidend en transparant zijn. Dit zal leiden tot een positieve mond tot mond reclame met groei als gevolg.
  Wij staan voor maatwerk in Huur & Koop.

  Veldman Makelaardij is een jong dynamisch bedrijf met een eigenwijze koers. De klant kan en doet meer en meer zaken zelf. Onze rol hierbij is die van de adviseur die goed luistert naar de wensen van de klant. Als makelaar ondersteunen we onze klanten door te kijken naar kansen en te denken in maatwerk oplossingen.

  Meer informatie

  Fix Vastgoed

  Voor woningzoekenden die willen huren is Fix Vastgoed de juiste woning aanbieder. Fix Vastgoed beheert honderden woningen in de regio Nijmegen. U kunt zich bij ons gratis inschrijven waarna u een overzicht krijgt van alle woningen in de stad Nijmegen en omstreken. U kunt reageren op de woningen die uw interesse hebben, we plannen dan gratis een bezichtiging met u in.

  Wij begeleiden u met de volgende werkwijze:
  een vast aanspreekpunt
  bespreking van uw zoekopdracht
  actief op zoek gaan naar geschikte woningen
  bezichtigingen op flexibele tijdstippen (ook na kantoortijden)
  opstellen van de huurovereenkomst
  kennismaking met de verhuurder
  begeleiding van de sleuteloverdracht

  Bovendien kunt u als huurder van een woonruimte van Fix Vastgoed nog meer zaken regelen via ons kantoor en houden wij u op de hoogte van relevante informatie over diverse huur- en woonzaken.

  Meer informatie

  SOOF Verhuurmakelaar

  Comfortabel huren, comfortabel verhuren

  SOOF Verhuurmakelaar is dé verhuurmakelaar van nijmegen en omgeving. Bij SOOF vind je een uitgebreid aanbod: van studio’s en appartementen tot vrijstaande woningen, gestoffeerd of gemeubileerd en voor zowel tijdelijke als langdurige bewoning. Persoonlijk, deskundig en kwaliteit, dat vinden wij belangrijk.

  Een woning met een vertrouwd gevoel verhuren. Een woning waarin je met veel plezier kunt wonen. SOOF Verhuurmakelaar zorgt voor de juiste match tussen verhuurder en huurder. Comfortabel huren, comfortabel verhuren. Dat is SOOF.

  Meer informatie

  Domica Den Bosch

  Domica is uw partner bij huur, verhuur en beheer van woningen door heel Nederland. Domica genereerd het grootste aantal transacties op de (particuliere) verhuurmarkt. Het team van Domica bestaat uit zeer gedreven ondernemers en verhuurmakelaars. Ze helpen u graag bij het vinden van uw ideaale droomwoning en begeleiden u bij het gehele proces. Nadat u zich bij ons heeft ingeschreven kunt u geheel vrijblijvend en onbeperkt bezichtigingen inplannen in misschien wel uw toekomstige droomhuis! Sinds 2000zijn we gevestigd in de Vughterstraat 150te 's-Hertogenbosch.

  Meer informatie

  24Home Rentals

  Bent u op zoek naar woonruimte? Dan bent u bij 24Home Rentals aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid woningaanbod voor particulieren, bedrijven, expats en studenten.

  Of het nu gaat om tijdelijke of permanente woonruimte, als huurder wilt u van uw huurwoning uw “thuis” maken. Bij 24Home Rentals begrijpen we dat u als huurder speciale wensen en eisen heeft. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk.24Home Rentals is graag op de hoogte van uw woonwensen zodat wij u kunnen helpen met het vinden van nieuw “thuis”. Wij staan u met raad en daad bij met het maken van de juiste keuze!

  Verhuren
  Als expert op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij de verhuur van huurwoningen. Naast de mogelijkheid tot bemiddeling bij verhuur bieden wij u ook mogelijkheid tot het laten beheren (financieel en/of technisch) van uw huurwoning(en).

  Meer informatie

  Dito Vastgoed

  Dito Vastgoed richt zich op het beheren, verhuren en verkopen van vastgoed, met als doel haar klanten volledig te ontzorgen. Hierbij staan persoonlijke service, een daadkrachtige aanpak en heldere communicatie centraal. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op. www. ditovastgoed. nl

  Meer informatie

  Huurstek

  Huurstek bemiddelt tussen woningzoekenden en (particuliere) verhuurders. Met persoonlijke aandacht voor uw wensen, zetten wij ons in om voor u op korte termijn passende woonruimte te vinden of voor uw woonruimte een passende huurder te vinden. Wij bieden een gevarieerd aanbod in elke prijsklasse. Huurstek vindt snel de (gemeubileerde) woonruimte die aan uw wensen voldoet.

  Huurstek onderscheidt zich op het gebied van service, flexibiliteit, deskundigheid en een correcte afwikkeling. Wij bezichtigen ook ’s avonds en in het weekend. Bezichtigen wanneer u het uitkomt dus!

  Waarom een woning via Huurstek huren? ?
  Onze voordelen op een rij:

  - gratis inschrijven
  - bezichtigen buiten kantoortijden ook mogelijk
  - onbeperkt bezichtigen
  - geen wachtlijsten
  - groot aanbod
  - zowel korte - als lange (onbepaalde tijd) termijn verhuur
  - snel resultaat
  - service
  - flexibel
  - deskundig
  - correcte afwikkeling
  - Automatisch e-mail service

  Meer informatie

  Numaga Vastgoed

  Wilt u een woonruimte huren of verhuren of bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar? Dan bent u bij Numaga Vastgoed aan het juiste adres! Ook voor kwalitatief vastgoedbeheer is Numaga Vastgoed uw partner in Nijmegen.

  Numaga Vastgoed heeft jarenlange ervaring in de verhuur en aanhuur van woonruimte in Nijmegen en richt zich op studenten en starters. Door ons grote bestand met woningen hebben we regelmatig woonruimte beschikbaar. Honderden studenten en starters hebben we tot op heden geholpen aan een kwalitatief goede en veilige woonruimte. Dus wil je een woonruimte huren in Nijmegen kijk dan op onze website!

  Meer informatie

  EHR Nijmegen

  Bezoek kantoor alleen mogelijk op afspraak

  Bij EHR bent u aan het juiste adres!

  EHR is Executive Home Rentals. Met een dynamisch en uiterst flexibel team helpt EHR expats, bedrijfsleven en particulieren bij de (tijdelijke) huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoningen en appartementen.

  De huurprijzen variëren van € 750,00tot € 3.000,00en zijn meestal exclusief gas, water, elektra, Tv- internet en lokale heffingen. Ter zekerheidstelling voor nakoming van de verplichtingen van de huurovereenkomst wordt een borgsom gevraagd.

  EHR gelooft al sinds 1994 in de kracht van betrokkenheid. Daarom biedt EHR u een uitgebreid aanbod huurwoningen en dienstverlening op maat, om het gehele huur- of verhuurtraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  Zorgeloos uw woning verhuren doet u uiteraard met EHR.

  Hoe werkt EHR?
  Zodra u zich kosteloos heeft ingeschreven via onze site www. ehr. nl sturen wij u onmiddellijk een actueel huizenaanbod toe. Inschrijving bij EHR garandeert dat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden van het actuele huizenaanbod. Na inschrijving staat u drie maanden bij ons geregistreerd. Indien u langer bij ons ingeschreven wilt blijven staan, dient u dit aan EHR kenbaar te maken. Na het raadplegen van het aanbod kunt u reageren op een woning via onze website www. ehr. nl of u kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een bezichtigingafspraak.

  Bij interesse in de woning zal contact opgenomen worden met de verhuurder met de vraag of hij/zij instemt met verhuur aan de kandidaat huurder. Bij het huren van een woning wordt ter goedkeuring een concept huurovereenkomst gestuurd aan partijen. Voor het opmaken van het contract dient u een kopie paspoort, kopie loonstrook (3), bankafschrift met kopie bankpas en een werkgeversverklaring aan ons te zenden. Na goedkeuring van de concept huurovereenkomst stellen wij de definitieve huurovereenkomst op. De sleuteloverdracht kan slechts plaatsvinden nadat EHR de eerste huurbetaling en borg ontvangen heeft en een huurovereenkomst is getekend.

  Overige services
  Naast het tot stand brengen tot een huurovereenkomst heeft EHR een gevarieerd pakket aan servicemogelijkheden aan te bieden. Zo kunnen wij kandidaat huurders ophalen bij een bedrijf of hotel en na afloop van de bezichtigingen weer terugbrengen tegen een tarief van € 45,00per uur. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het omvangrijke netwerk van EHR bettreffende alle aspecten van een relocationtraject in samenwerking met relocation partners.

  Home Search
  Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden door middel van onze zoek- service. Hierbij plaatst u een exclusieve zoekopdracht bij EHR. Wij zijn bekend met de lokale markt en selecteren voor u woningen uit het woningaanbod van collega verhuurbemiddelaars, naar aanleiding van uw zoekprofiel. In overleg met u plannen wij dag-tour bezichtigingen bij de collega verhuurbemiddelaars. EHR begeleid u vanaf de bezichtigingen, onderhandelingen, huurcontract beoordeling tot aan het moment van sleuteloverdracht. Bij het volledige Home Search traject berekenen wij u 10% courtage over een jaar huursom.

  Condities
  Op al onze leveringen en diensten zijn de EHR Algemene bemiddelingsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland. EHR bemiddelt tussen verhuurder en huurder en is derhalve geen partij.

  Wat brengen wij u in rekening?
  EHR werkt op basis van “no cure no pay”. Na het aangaan van een huurovereenkomst, belasten wij u met de servicekosten van € 595,00per contract.

  Voor het opmaken van een verlengingsovereenkomst brengen wij € 195,00administratiekosten in rekening (verleng- administratiekosten worden gedeeld door huurder- en verhuurder).

  Alle genoemde bedragen zijn excl. btw

  Meer informatie

  Vrij beheer

  Vrijbeheer is een succesvol opererend makelaarskantoor in Nijmegen dat op een directe wijze de makelaardij benadert. Een makelaarskantoor dat optimale kwaliteit en service koppelt aan een cliëntvriendelijke prijsstelling. Een no-nonsense aanpak, waarbij geen activiteiten worden aangeboden die geen toegevoegde waarde hebben voor de opdrachtgever. Ons kantoor assisteert bij het behalen van een optimaal resultaat.

  Ons makelaarskantoor draait sinds 2006 jaar mee in de drukke en onvoorspelbare markt van het vastgoed, maar wel anders dan anderen. Vrijbeheer staat voor korte communicatielijnen door middel van direct contact. Onze betrokken benadering staat borg voor een nauwkeurige behandeling van uw zoektocht naar een geschikte huurder of verhuurder. Wij streven naar een volledige dienstverlening en opereren daarom niet alleen van 09.00tot 17.00. Wij stemmen onze dienstverlening zorgvuldig op de klant af door serieus met u mee te denken. Met deze filosofie heeft Vrijbeheer zich sinds 2006 op de markt begeven.

  Het huren of verhuren van onroerend goed is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Wij zijn trots op ons tevredenheidspercentage en voelen ons daarom bevestigd in onze unieke werkwijze, hetgeen zich heeft geuit in een gestaag groeiend klantenbestand. Dankzij een zorgvuldige interactie tussen huurders en verhuurders vind u bij Vrijbeheer alles onder één dak!

  Vrijbeheer hanteert geen vaste courtagepercentages, maar brengt immer een op maat gesneden offerte aan u uit. Onze efficiënte prijstelling en transparante benadering zullen u altijd aangenaam verrassen.

  Ook u moet zich meer dan welkom kunnen voelen bij Vrijbeheer.

  Meer informatie

  ACM Vastgoedmanagement Nijmegen

  ACM Makelaardij zit dicht op de markt. Door een brede ervaring in de vastgoedsector en een gedegen kennis van de regio is ACM Makelaardij een belangrijke speler als het gaat om vastgoed vraagstukken in de gehele oostelijke regio van Nederland. ACM Makelaardij, aangesloten bij de NVM, houdt zich bezig met het aankopen, verkopen, en verhuren van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed en treedt tevens op als ervaren intermediar tussen eigenaar en huurder.

  ACM Makelaardij biedt een aantrekkelijk pakket aan diensten aan waarbij flexibiliteit, kennis, expertise en specialisatie de voornaamste pijlers zijn. ACM Makelaardij heeft de naam een betrouwbaar en degelijk kantoor te zijn met een traditionele maar frisse en vernieuwende kijk op de makelaardij. Een paradox wellicht maar het laat wel zien dat traditie en vernieuwing wel degelijk en één adem genoemd kunnen worden en met het belang van klant altijd op de eerste plaats.

  ACM Makelaardij verleent diensten op diverse gebieden binnen de makelaardij, hieronder leest u meer uitgebreide informatie over deze verschillende gebieden.

  Meer informatie

  Emile Reuhl Makelaardij

  NVM makelaarskantoor dat werkt op basis van NO CURE NO PAY.

  Meer informatie

  Stichting Veste

  Onze ontstaansgeschiedenis ligt in de zorg.
  Stichting Veste is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van woonruimten voor bijzondere doelgroepen. Dit zijn verschillende woonvormen van volledig zelfstandig tot begeleid wonen. Wij werken nauw samen met organisaties die wonen en zorg combineren. Wij bedienen woningcorporaties, investeringsmaatschappijen en particuliere beleggers. Stichting Veste verhuurt in 22 steden ruim 500 eenheden.

  Dit zijn op alphabetische volgorde : Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Maastricht, Rotterdam, Sliedrecht, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle, Wageningen.

  Meer informatie

Bent u van plan een woning in Nijmegen te verhuren? Schrijf u dan gratis in op Pararius en bereik meer dan 1,1 miljoen woningzoekenden en expats per maand.

Woningen in Nijmegen verhuren via Pararius
Pararius is de specialist op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Nijmegen. Als u van plan bent uw huis in Nijmegen direct te huur te zetten, kijk dan op deze pagina: huis verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 bezoekers per maand. Tevens is de website van Pararius zestalig waardoor zij ook specialist zijn op het gebied van expatverhuur. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Schrijf u nu in via deze pagina en verhuur uw woning in Nijmegen: woning verhuren.

Aangesloten makelaars in Nijmegen
Op deze pagina vindt u alle makelaarskantoren die zijn aangesloten bij Pararius voor het verhuren van huizen en appartementen in Nijmegen. Elke makelaar in Nijmegen die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een woning. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Op dit moment hebben wij ongeveer 170 woningen in de verhuur in Nijmegen. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Nijmegen.

Verhuren aan expats in Nijmegen
Het verhuren van een woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website die beschikbaar is in zes verschillende talen. Daarnaast hebben de meeste makelaars in Nijmegen ervaring met het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius zeker van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Nijmegen.

Zet uw woning te huur in Nijmegen
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Nijmegen, dan doet u dit natuurlijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar in Nijmegen en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en verhuur uw woning via Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad