Pararius Huurwoningen

Woning verhuren in Nijmegen

  DolFijnWonen

  DolFijnWonen is een in Nijmegen gevestigd bedrijf dat sinds 10 jaar woningbemiddeling en relocatie services biedt aan medewerkers en expatriates van internationale bedrijven. Ons werkgebied richt zich op Nijmegen en omstreken.

  DolFijnWonen bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Ons doel is – vanzelfsprekend op no cure no pay basis – het realiseren van de woonwensen van particulieren en werknemers/managers van internationale bedrijven en instellingen.

  De bemiddelingskosten voor huurder, wanneer huurder een zoekopdracht bij DolFijnWonen neerlegt, bedragen 50% van een maand huur excl. btw. bij huurperiode tot en met 6 maanden. Bij een langere huurperiode bedragen de bemiddelingskosten 75% van een maand huur excl. btw. Wanneer een huurder een woning aanhuurt welke door DolFijnWonen is geadverteerd, worden geen kosten in rekening gebracht, daar DolFijnWonen namens verhuurder optreedt.

  DolFijnWonen assisteert bij een groot aantal zaken die geregeld moeten worden voor medewerkers (expats) van internationale bedrijven die in Nederland gestationeerd worden. Hiermee wordt, tijdens deze vaak zo stressvolle periode van relocatie, niet alleen de betreffende medewerker, maar ook diens gezin en niet in de laatste plaats zijn/haar manager en de afdeling personeelszaken van het bedrijf ontlast.

  DolFijnWonen staat garant voor kwalitatief hoge service met oog voor detail en persoonlijke benadering gedurende het hele relocatie traject.

  Meer informatie

  123Wonen Nijmegen

  U zoekt een huurwoning?

  Wij helpen u hier graag bij! U hoeft ons alleen maar aan te geven wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag! U kunt zich ook geheel gratis inschrijven via onze website. U wordt dan direct op de hoogte gebracht van het nieuwste aanbod wat aansluit op uw woonwensen.

  U wilt uw woning verhuren?
  Voor onbepaalde tijd? Middels de leegstandswet? Tijdens uw verblijf in het buitenland? Wat uw situatie ook is, wij kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u in elke situatie van een gedegen advies voorzien.

  Persoonlijke benadering.
  Dit vinden wij erg belangrijk. Voor zowel u als huurder als verhuurder.

  Meer informatie

  SOOF Verhuurmakelaar

  SOOF Verhuurmakelaar is dé verhuurmakelaar van nijmegen en omgeving. Bij SOOF vind je een uitgebreid aanbod: van studio’s en appartementen tot vrijstaande woningen, gestoffeerd of gemeubileerd en voor zowel tijdelijke als langdurige bewoning. Persoonlijk, deskundig en kwaliteit, dat vinden wij belangrijk.

  Een woning met een vertrouwd gevoel verhuren. Een woning waarin je met veel plezier kunt wonen. SOOF Verhuurmakelaar zorgt voor de juiste match tussen verhuurder en huurder. Comfortabel huren, comfortabel verhuren. Dat is SOOF.

  Meer informatie

  Expatdesk Nijmegen

  Welcome to Expat Desk Nijmegen! We inform you about settling in and living in the beautiful city of Nijmegen, the oldest city in The Netherlands! We hope that we can help you make your stay in Nijmegen a pleasant one.

  Whether you would like to learn about the city and the activities it has to offer, garbage regulations, or finding yourself housing accommodation and insurances: you can find it trough us! Want to know more? Get in touch with us!

  Meer informatie

  NederWoon verhuurmakelaars Nijmegen

  Makelaar - Verhuurmakelaar Nijmegen: NederWoon

  Wanneer je op zoek bent naar woonruimte, maak dan gebruik van de snelheid van NederWoon verhuurmakelaars in Nijmegen. Wij verhuren namens particuliere en institutionele beleggers, makelaars en vastgoedbeheerders woonruimte in heel Nederland. De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden bemiddelingen gerealiseerd.

  Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod in elke prijsklasse. Van kamer tot appartement, van eengezinswoning tot woonboerderij, wij vinden snel de (gemeubileerde) woonruimte die aan je wensen voldoet.

  De voordelen op een rijtje:
  • geen wachtlijsten
  • onbeperkt bezichtigen
  • groot aanbod
  • betrouwbaar
  • snel resultaat
  • online inschrijven
  • actueel woonruimte aanbod bekijken
  • nieuw woonruimte aanbod per e-mail
  • bezichtigingen plannen
  • altijd bereikbaar

  Meer informatie

  BP Homeleasing

  B. P. Homeleasing,

  sinds 1991, gespecialiseerd in de verhuur van gestoffeerde woningen
  en gemeubileerde woningen.

  Voor huurhuizen in de regio Nijmegen bent U bij B. P. Homeleasing aan het juiste adres.
  Wij hebben een uitgebreid aanbod van huurwoningen.
  Heeft U speciale wensen betreft een woning of woonruimte dan kunnen wij U hierbij helpen.

  B. P. Homeleasing werkt o. a. voor internationale bedrijven in de omgeving van Nijmegen en Arnhem.

  Het in verhuur nemen van woningen is op no cure no pay basis.

  Wij bezichtigen, geheel vrijblijvend de accommodatie en bepalen met de eigenaar de huurprijs.

  Onze werktijden zijn flexibel tevens bereikbaar in de avonduren en/of het weekend.

  B. P Homeleasing

  Uw betrouwbare partner !

  Meer informatie

  RNC Wonen

  U vindt in RNC Wonen dé verhuurmakelaar voor de huur en verhuur van huurwoningen in de regio Tilburg, Den Bosch of Eindhoven. Van appartement tot huurwoning en van studio tot villa: binnen korte tijd helpen wij u met het huren of verhuren van uw woning en alles daaromheen.

  Waarom u als huurder kiest voor RNC Wonen:

  • Lage inschrijfkosten ( € 35,00p/jr. );
  • Onbeperkt huurwoningen bezichtigen;
  • Persoonlijke service en aandacht;
  • Ruim aanbod huurwoningen.

  Eigenaren nemen wij al het werk uit handen. Of het nu gaat om het gratis en vrijblijvend opmaken van het huurcontract, het plannen en uitvoeren van de bezichtiging voor uw woning of het innen van de huur en borg, RNC Wonen regelt het voor u. Dit alles doen wij uiteraard tegen een zeer aantrekkelijk en transparant tarief!

  Meer informatie

  Fix Vastgoed

  Voor woningzoekenden die willen huren is Fix Vastgoed de juiste woning aanbieder. Fix Vastgoed beheert honderden woningen in de regio Nijmegen.


  Wij begeleiden u met de volgende werkwijze:
  een vast aanspreekpunt
  bespreking van uw zoekopdracht
  actief op zoek gaan naar geschikte woningen
  bezichtigingen op flexibele tijdstippen (ook na kantoortijden)
  opstellen van de huurovereenkomst
  kennismaking met de verhuurder
  begeleiding van de sleuteloverdracht

  Bovendien kunt u als huurder van een woonruimte van Fix Vastgoed nog meer zaken regelen via ons kantoor en houden wij u op de hoogte van relevante informatie over diverse huur- en woonzaken.

  Meer informatie

  Novio Living

  Wij van Novio Living hebben veel ervaring in het aanhuren en verhuren van onroerend goed, doordat wijzelf eigenaar zijn van verschillend verhuur panden en kennen wij markt als verhuurder erg goed en weten wij als geen ander wat de wensen zijn van huurders en verhuurders. Door deze ervaring kunnen wij jou goed adviseren hoe jij het beste rendement kunt behalen met verhuur van jouw woning

  Het vinden van een juiste huurder vinden wij erg belangrijk en screenen de huurder zeer uitvoerig via Huurcheck. nl ten aanzien van kredietwaardigheid, authenticiteit van aangeleverde gegevens inclusief (internationaal) legitimatiebewijs. Wel zo fijn om je huis zonder zorgen te verhuren.

  Huis verhuren of huren op basis van No Cure No Pay. Wij werken met een vast tarief van € 495,00 ex BTW voor het verhuren van een woning en € 295,00 ex BTW voor het aanhuren van een woning

  Ben je op zoek naar een leuke huurwoning in het rijk van Nijmegen of omgeving? Daar kunnen wij je ook bij helpen.

  Wil je meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar *************. Mailen kan ook naar info@novioliving. nl

  Meer informatie

  EHR Nijmegen

  Makelaarskantoor EHR Nijmegen is een verhuurmakelaar met een actueel aanbod van 3 huurwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Johan de Wittlaan 2, Arnhem.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van EHR Nijmegen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  24Home Rentals

  Bent u op zoek naar woonruimte? Dan bent u bij 24Home Rentals aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid woningaanbod voor particulieren, bedrijven, expats en studenten.

  Of het nu gaat om tijdelijke of permanente woonruimte, als huurder wilt u van uw huurwoning uw “thuis” maken. Bij 24Home Rentals begrijpen we dat u als huurder speciale wensen en eisen heeft. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk.24Home Rentals is graag op de hoogte van uw woonwensen zodat wij u kunnen helpen met het vinden van nieuw “thuis”. Wij staan u met raad en daad bij met het maken van de juiste keuze!

  Verhuren
  Als expert op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij de verhuur van huurwoningen. Naast de mogelijkheid tot bemiddeling bij verhuur bieden wij u ook mogelijkheid tot het laten beheren (financieel en/of technisch) van uw huurwoning(en).

  Meer informatie

  Numaga Vastgoed

  Wilt u een woonruimte huren of verhuren of bent u op zoek naar een aanhuurmakelaar? Dan bent u bij Numaga Vastgoed aan het juiste adres! Ook voor kwalitatief vastgoedbeheer is Numaga Vastgoed uw partner in Nijmegen.

  Numaga Vastgoed heeft jarenlange ervaring in de verhuur en aanhuur van woonruimte in Nijmegen en richt zich op studenten en starters. Door ons grote bestand met woningen hebben we regelmatig woonruimte beschikbaar. Honderden studenten en starters hebben we tot op heden geholpen aan een kwalitatief goede en veilige woonruimte. Dus wil je een woonruimte huren in Nijmegen kijk dan op onze website!

  Meer informatie

  Rotsvast Nijmegen

  Makelaarskantoor Rotsvast Nijmegen is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 huurwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Molenberg 1, Den Bosch.

  Ben je op zoek naar een huurwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rotsvast Nijmegen of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Bent u van plan een woning in Nijmegen te verhuren? Schrijf u dan gratis in op Pararius en bereik meer dan 1,1 miljoen woningzoekenden en expats per maand.

Woningen in Nijmegen verhuren via Pararius
Pararius is de specialist op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Nijmegen. Als u van plan bent uw huis in Nijmegen direct te huur te zetten, kijk dan op deze pagina: huis verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 bezoekers per maand. Tevens is de website van Pararius zestalig waardoor zij ook specialist zijn op het gebied van expatverhuur. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Schrijf u nu in via deze pagina en verhuur uw woning in Nijmegen: woning verhuren.

Aangesloten makelaars in Nijmegen
Op deze pagina vindt u alle makelaarskantoren die zijn aangesloten bij Pararius voor het verhuren van huizen en appartementen in Nijmegen. Elke makelaar in Nijmegen die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een woning. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Op dit moment hebben wij ongeveer 170 woningen in de verhuur in Nijmegen. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Nijmegen.

Verhuren aan expats in Nijmegen
Het verhuren van een woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website die beschikbaar is in zes verschillende talen. Daarnaast hebben de meeste makelaars in Nijmegen ervaring met het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius zeker van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Nijmegen.

Zet uw woning te huur in Nijmegen
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Nijmegen, dan doet u dit natuurlijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar in Nijmegen en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en verhuur uw woning via Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad