Laros Makelaardij

Noordwijkerhout

Woningverkoop in Noordwijkerhout en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) is sinds haar oprichting in 1985 uitgegroeid tot een gerespecteerde brancheorganisatie voor makelaars en telt ruim 850 leden. Een vereniging voor en door leden.

Een huis kopen; dat doe je natuurlijk niet zo maar even. Er is veel geld mee gemoeid en waarschijnlijk is het zelfs de grootste financiële transactie die u in uw leven gaat verrichten. Daarnaast speelt het gevoel ook een grote rol. Als u denkt dat u het huis van uw dromen hebt gevonden, wordt het heel moeilijk om de nodige afstand te bewaren. Veel mensen zijn bereid om meer te betalen dan ze eigenlijk van plan waren; gewoon omdat ze bang zijn dat het droomhuis aan hen voorbij gaat. Juist dan is het belangrijk om een goede adviseur te hebben. Iemand die met verstand van zaken handelt en nuchter nadenkt over de risico's die u mogelijk loopt. Een bemiddelaar die handelt in úw belang. Zo iemand vindt u in de VBO-Makelaar.

Kiezen voor een VBO-Makelaar betekent: kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de "vereniging eigen huis" blijkt bovendien dat woningkopers en -verkopers in de meeste gevallen aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen met VBO-leden. Laros Makelaardij is er dan ook trots op aangesloten te zijn bij deze vereniging, die strenge eisen stelt aan haar leden. Makelaars die lid willen worden en blijven van de VBO, moeten kunnen aantonen dat zij vakkundig zijn, een vakopleiding hebben en een vlekkeloze reputatie bezitten. Bovendien zijn zij gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling. En voor uw zekerheid is de VBO-Makelaar verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten.

Onze nieuwste woningen

Victoriberg 42

€ 569.000 k.k.

Ruigenhoek 12

€ 439.000 k.k.

St Jacobstraat 27

€ 439.000 k.k.

Erfvoort 33

€ 495.000 k.k.

Duinschooten 12 86

€ 365.000 k.k.

Kerkstraat 61

€ 835.000 k.k.

Onze vestiging