Van Meer Makelaars

Oudenbosch

Woningverhuur en woningverkoop in Oudenbosch en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wie zijn wij

Even voorstellen…

Benno en Lian van Meer, beiden geboren en getogen in Oudenbosch, dus heel goed bekend in en met het werkgebied, de gemeente Halderberge en omliggende plaatsen.
Ook onze kinderen groeien hier op, in deze mooie omgeving.

Sinds circa 1990 werkzaam in de makelaardij. In 1993 beëdigd als makelaar en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM. Hierna zijn onder meer de opleidingen voor Erkend Hypotheekadviseur en Woningmarktconsultant gevolgd als verrijking van de eigen kennis en om u, de klant, nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ervaring
Inmiddels zijn we zelf binnen de plaats al vaak verhuisd, zowel privé als met ons kantoor. Ook persoonlijk is er dus ervaring met de perikelen bij een verhuizing, zoals het verkopen van de huidige woning, kopen van een nieuwe woning en het geregel er omheen. En niet te vergeten de spanning en emotie.

Al het voorgaande is een goede en brede basis om klanten goed van dienst te kunnen zijn. En de slogan is daarom ook écht van toepassing.

Ons kantoor
is gelegen aan de Ste Bernaertsstraat 14 te Oudenbosch, waar we u graag ontvangen voor een goed gesprek en waar we de woningen presenteren. In het gebied en de markt waar we werkzaam zijn is het, ondanks het internet, belangrijk ook aanspreekbaar te zijn op een herkenbare plek.

De diensten die we u aanbieden bestaan uit de verkoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen, aankoop van bestaande woningen en het taxeren van woningen.

Wie zijn wij?

Lian

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Oost Vaardeke 2

€ 199.000 k.k.

Polderstraat 1

€ 299.000 k.k.

Br Christofoorlaan 16

€ 325.000 k.k.

Bovenstraat 32

€ 595.000 k.k.

Bovenstraat 34

€ 595.000 k.k.

Tuinderslaan 46

€ 395.000 k.k.

in den Boomgaert 6

€ 550.000 k.k.

Eikenlaan 23

€ 475.000 k.k.

Prof van Ginnekenstraat 8

€ 275.000 k.k.

Onze vestiging