Rotsvast Rotterdam

Rotterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Rotterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Rotsvast Rotterdam
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon Rotsvast ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels is Rots-Vast uitgegroeid tot een organisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien! Binnen 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een landelijke organisatie met 24 franchise- en 3 eigen vestigingen in Nederland.

Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt Rotsvast u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
Rotsvast bemiddelt in principe voor iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij Rotsvast inschrijft wordt succesvol bemiddeld.

Verhuren
Als dé specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening, waartoe ook een e-mailservice en deze internetsite behoren.

Onze nieuwste woningen

Watertorenweg

€ 1.250 per maand

Watertorenweg

€ 1.050 per maand

Schiedamseweg

€ 950 per maand

Meeuwensingel

€ 1.225 per maand

Sint-Jacobstraat

€ 1.800 per maand

Schuilingsoord

€ 1.175 per maand

Harddraverstraat

€ 425 per maand

Groepstraat

€ 1.445 per maand

Graaf Balderikstraat

€ 1.250 per maand

Onze vestiging