Pararius Huurwoningenszesxwbq

Interhouse Sassenheim, woningverhuur in Sassenheim en omgeving

Havenpoort 21, 2171 HH Sassenheim

Toon alle huurwoningen aangeboden door Interhouse Sassenheim

Over ons

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is een gerenommeerde verhuurmakelaardij organisatie op franchise basis. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Sassenheim en Utrecht. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse Sassenheim bedient de stad Sassenheim en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® is opgericht op 1 januari 1998 en garandeert vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals® aan het juiste adres.

Medewerkers

 • Kelly Bontje
  Kelly Bontje
  Commercieel medewerker
 • Shannon Metzelaar
  Shannon Metzelaar
  Commercieel medewerker
 • Rob Salman
  Rob Salman
  Verhuurmakelaar
 • Marcel Guldemond
  Marcel Guldemond
  Makelaar

+ Toon meer