Van Wijk Makelaars

Soest

Woningverkoop in Soest en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Een tikje eigenwijs

Een actief en misschien tikje eigenwijs, no nonsens kantoor van deze tijd. Al ruim 50 jaar een betrouwbare partner voor het kopen, verkopen en taxeren van woningen in de regio Eemland.

Loop eens bij ons binnen

Wij zijn gevestigd in het gezellige winkelcentrum van Soest-zuid in een modern pand met een bijzondere uitstraling. Loop eens bij ons binnen en ervaar onze klantvriendelijkheid, het vermogen om met u mee te denken en onze wijze van presenteren van objecten.

Wij staan voor vakkennis en spreken uw taal. Onze beëdigde makelaars kunnen u uitstekend begeleiden bij uw zoektocht of adviseren over verkoop.

Zie het inschakelen van ons kantoor als een investering in een probleemloze transactie, met optimale voorwaarden en een prijs die u nooit had kunnen bedingen.

Ons team

Ons team bestaat uit 4 hypergemotiveerde medewerkers, die verantwoording durven te nemen, naadloos met elkaar communiceren en met daadkracht uw vraagstuk oplossen. Door de schat aan ervaring is geen vraag teveel. Onze saamhorigheid stuwt ons naar het beste resultaat. Onze klantvriendelijkheid springt eruit bij de Funda beoordelingen. Met deze waardering, wordt het voor ons wel heel gemakkelijk gemaakt, om met een grote glimlach op ons gezicht u van dienst te zijn!

Sociaal betrokken

Als makelaarskantoor vinden wij het belangrijk om sociaal betrokken te zijn bij het mooie dorp Soest. Zo sponsoren wij onder andere de jeugd van Tennisvereniging Soest-zuid. Ook leveren wij een bijdrage aan het unieke openlucht theater “Cabrio”, waar vele bijzondere optredens gegeven worden en mooie herinneringen gemaakt worden.

Ons werkgebied

Onze lokale kennis, is onze kracht. Daarom is ons werkgebied (Soest, Soesterberg, Baarn, Amersfoort en Leusden) gelimiteerd, zodat wij u écht tot in detail kunnen informeren over alle lokale ontwikkelingen.

Duurzaamheid

De wereld verandert in een hoog tempo en daar willen wij onze ogen niet voor sluiten. Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter en toekomstbestendig leefklimaat. Dit doen wij door regelmatig bezichtigingen te doen op de fiets. Wij rijden een elektrische auto en ons kantoorpand is voorzien van zonnepanelen en led verlichting.

Onze werkwijze bij verkoop

Bij verkoop van een woning werken wij met een handige online klantentool (move. nl), waarmee we eenvoudig én veilig documenten en gegevens kunnen uitwisselen met onze klanten (zowel met kopers als verkopers). Mogen wij uw woning verkopen dan ontvangt u bericht van ons om uw persoonlijke dossier op te starten. U vindt hier de lijst van zaken en de vragenlijsten van de woning om in te vullen. U kunt eenvoudig alle documenten uploaden en via Move. nl blijft u op de hoogte van de bezichtigingen. Is uw woning verkocht, dan koppelen we de koper, notaris en taxateur aan de woning, zodat deze naadloos over alle relevante gegevens kunnen beschikken.

Wie zijn wij?

Alex van Wijk

Verkoopmakelaar

Mérion van Asch

Binnendienst

Nathaly van Wijk

Verkoopmakelaar

Olga Marx

Binnendienst

Onze nieuwste woningen

Goeman Borgesiuslaan

€ 589.000 v.o.n.

Zandvoortweg

€ 825.000 v.o.n.

Goeman Borgesiuslaan

€ 625.000 v.o.n.

Goeman Borgesiuslaan

€ 625.000 v.o.n.

Goeman Borgesiuslaan

€ 585.000 v.o.n.

Valeriaanstraat 155

€ 425.000 k.k.

Weegbreestraat 54 23

€ 339.500 k.k.

Braamweg 52

€ 595.000 k.k.

Van Weerden Poelmanweg 94

€ 795.000 k.k.

Onze vestiging