Pararius Huurwoningen

Viva Makelaars, woningverkoop in Winschoten en omgeving

Venne 178, 9671 EX Winschoten

Toon alle koopwoningen aangeboden door Viva Makelaars

Over ons

Viva Woonaccent Makelaars Winschoten adviseert en bemiddelt bij aankoop en verkoop van onroerend goed, zoals onder andere woningen en appartementen. Wij beschikken over een gevarieerd aanbod in voornamelijk Oost Groningen. Tevens verzorgt Viva Woonaccent Makelaars Winschoten taxaties voor hypotheken, boedelscheidingen en erfbelasting.

Jarenlange kennis en ervaring van de eigenaren van Viva Woonaccent Makelaars staan garant voor een correct en betrouwbaar advies bij aankoop of verkoop van een woning of het uitvoeren van een taxatie.

Viva Woonaccent Makelaars Winschoten is ‘thuis’ binnen het eigen werkgebied, kent de regio en is volledig op de hoogte van de actuele marktontwikkeling. Dit is een belangrijk uitgangspunt voor een juiste waardebepaling van uw woning.

Uw vraag of opdracht is bij ons in goede handen, kwaliteit en vertrouwen staan voorop. Viva Woonaccent Makelaars Winschoten biedt een transparante dienstverlening en een optimaal en helder advies.

Viva Woonaccent Makelaars Winschoten is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, de NVM.

Tevens is de makelaar van Viva Woonaccent Makelaars ingeschreven in het register van het Nederland Register Vastgoed Taxateurs en in het register van stichting VastgoedCert en is daarmee een gecertificeerde taxateur, alsmede een gediplomeerd Taxateur Bijzonder Beheer.

+ Toon meer

Medewerkers

  • John Slijkerman
    John Slijkerman
    Makelaar
  • Annemiek van Diedenhoven
    Annemiek van Diedenhoven
    Assistent makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Viva Makelaars