Project: Diepeveen | koopwoningen

3029 BH Rotterdam (Schiemond)
€ 320.000 - € 725.000 v.o.n.
  • 54 - 160 m²
  • 1 - 5 kamers

Beschrijving

PIONIEREN TUSSEN VOLKSWIJK EN MAKERS DISTRICT
Welkom op Diepeveen! Dit terrein in Rotterdam-West wordt ontwikkeld tot een levendig stukje stad. Met vijf nieuwe woongebouwen aan het park en het iconische Diepeveenpand als bedrijvige werkplaats. De eerste bewoner is De Huidenclub, een club van creatieve changemakers die samen met buurtgenoten een inclusieve mini-maatschappij vormen.

VAN COMPACTE STUDIO TOT ROYALE STADSWONING
Op Diepeveen komen vijf gloednieuwe woningblokken, direct aan het park. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble. De 187 koop- en huurwoningen zullen een mix aan bewoners trekken. De kleine appartementen (54-68 m²) zijn ideaal voor eenpersoonshuishoudens. De middelgrote (78-91 m²) tot grote appartementen (97-111 m²) bieden volop ruimte voor jonge of juist oudere koppels. Voor gezinnen zijn er de stadswoningen, met oppervlaktes tot maar liefst 145-160 m², met het Dakpark letterlijk voor de deur. Niet alleen in het park, ook in de binnentuinen en op de pleinen is het heerlijk toeven. Dankzij inpandige parkeervoorziening, blijven auto’s uit het zicht.

AANKOOPPROCES - RESERVEER EEN WONING
Sinds 14 september 2021 zijn de koopwoningen op Diepeveen in Pre-sale. Sindsdien kun je de woning naar jouw keuze reserveren tegen een borg van €3.500,-. Deze reservering geeft je zekerheid dat je de woning kunt kopen als het project in verkoop is (verwachting begin november 2021).

Bekijk het aankoopproces op de website