Project: Diepeveen | koopwoningen

3029 BH Rotterdam (Schiemond)
€ 275.000 v.o.n.
  • 55 - 155 m² woonopp.
  • 1 - 5 kamers

Beschrijving

PIONIEREN TUSSEN VOLKSWIJK EN MAKERS DISTRICT
Welkom op Diepeveen! Dit terrein in Rotterdam-West wordt ontwikkeld tot een levendig stukje stad. Met vijf nieuwe woongebouwen aan het park en het iconische Diepeveenpand als bedrijvige werkplaats. De eerste bewoner is De Huidenclub, een club van creatieve changemakers die samen met buurtgenoten een inclusieve mini-maatschappij vormen.

VAN COMPACTE STUDIO TOT ROYALE STADSWONING
Op Diepeveen komen vijf gloednieuwe woningblokken, direct aan het park. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble. De circa 170 koop- en huurwoningen zullen een mix aan bewoners trekken. De kleine appartementen (55-60 m²) zijn ideaal voor eenpersoonshuishoudens. De middelgrote (75-85 m²) tot grote appartementen (110 m²) bieden volop ruimte voor jonge of juist oudere koppels. Voor gezinnen zijn er de stadswoningen, met oppervlaktes tot maar liefst 155 m², met het Dakpark letterlijk voor de deur. Niet alleen in het park, ook in de binnentuinen en op de pleinen is het heerlijk toeven. Dankzij inpandige parkeervoorziening, blijven auto’s uit het zicht. Hierdoor hebben kinderen op Diepeveen alle ruimte om zorgeloos buiten te spelen.

De indicatieve vanafprijs van de koopwoningen is €275.000,- V.O.N. Vanaf het derde kwartaal van 2021 wordt er meer over de woningtypes gecommuniceerd.