Pararius bij de Industrieele Groote Club Amsterdam

Verhuurmakelaars in een stroomversnelling

Door Jasper de Groot (JLG Real Estate en Nick van Hussen (5Square BV)

Het internet heeft beroering gebracht binnen de makelaardij. En voorlopig is nog geen hernieuwd evenwicht gevonden. Wekelijks lezen we in de kranten over de hectiek in de makelaardij, waarbij vele makelaars worstelen met de vraag hoe zich te positioneren binnen de nieuwe manier waarop zaken gedaan wordt.

Pararius (www.pararius.nl) richt zich op de marketing van huurwoningen op het internet namens professionals in de particuliere verhuur. Na lancering in januari 2006 was de website van Pararius met haar huurwoning aanbod reeds in mei 2006 groter dan alle andere woningwebsites in grote steden, zoals AmsterdamRotterdamUtrecht en Eindhoven. Pararius heeft een uitgesproken visie op de toekomst van de verhuurmakelaardij in combinatie met internet, waarbij de overtuiging voorop staat dat de makelaar een onmisbare schakel zal blijven in het verhuurproces.

Jasper de Groot (32) en Nick van Hussen (30) zijn via hun bedrijven JLG Real Estate en 5Square BV de drijvende krachten achter Pararius. Zij zullen vertellen over het inspirerende traject van de oprichting van Pararius en met u hun visie delen op de manier waarop internet een rol zal spelen voor makelaars.