Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  372

  Huurwoningen Rotterdam

  Huurwoningen Rotterdam. Zoek je een huurhuis? Kijk op Pararius.

  Ben je op zoek naar huurwoningen in Rotterdam? Huurwoningen in Rotterdam vind je op het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland: Pararius. Of je nu zoekt naar een huurwoning of appartement, bij Pararius ben je aan het juiste adres.

  Huurwoningen op Pararius worden uitsluitend aangeboden door professionele makelaars.

  Huurwoningen in Rotterdam
  Rotterdam, ook wel bekend als de Havenstad en de Maasstad, ligt in de provincie Zuid-Holland. De stad biedt voor ieder wat wils. Er zijn uiteenlopende buurten, zoals het chique Kralingen en Hillegersberg of het aangename Overschie. Ben je op zoek naar huurwoningen in een levendig deel van de stad, dan is Rotterdam Centrum een interessante locatie. Ook de wijken Blijdorp en Delfshaven zijn populair. Blijdorp onder gezinnen, Delfshaven voor wie houdt van het authentieke Rotterdam.

  Gemiddelde prijs van huurwoningen in Rotterdam
  De huurprijzen in Rotterdam liggen iets lager dan het landelijk gemiddelde. Voor een huurwoning in Rotterdam betalen Nederlanders gemiddeld € 15,48 per vierkante meter per maand (Q4 2020). Het Centrum van Rotterdam is veruit het duurste gedeelte van de havenstad om in te wonen. Hier betaalt een huurder voor een huurwoning gemiddeld € 18,02 per vierkante meter per maand (Q4 2020). Een huurwoning van 65 vierkante meter kost in het Centrum gemiddeld € 1.171 per maand.

  Type huurwoningen in Rotterdam
  Ben je op zoek naar huurwoningen met specifieke kenmerken? Je zoekt heel gemakkelijk naar huurwoningen in Rotterdam door gebruik te maken van handige filters. Gestoffeerde huurhuizen, gemeubileerde huurwoningen, of toch liever een appartement? Je vindt ze eenvoudig via Pararius! Ben je op zoek naar particulier woningaanbod, kijk dan op deze pagina voor Huurwoningen in Rotterdam. Daarnaast blijf je met onze e-mail dienst dagelijks op de hoogte van de nieuwe huurwoningen in Rotterdam.

  Huis verhuren in Rotterdam
  Via Pararius kun je een woning verhuren in Rotterdam. Als eigenaar van een huurwoning bereik je via Pararius eenvoudig woningzoekenden die een huurwoning in Rotterdam zoeken. Een woning verhuren met Pararius loopt altijd via een bij ons aangesloten makelaar.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Rotterdam

  De afgelopen 5 dagen zijn er 48 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.