Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  100

  Huurwoningen Amstelveen

  Huurwoningen Amstelveen: vind eenvoudig jouw huurwoning op Pararius!

  Ben je op zoek naar huurwoningen in Amstelveen? Bekijk alle beschikbare huurwoningen in Amstelveen op Pararius, het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Je bekijkt hier gratis het grootste aanbod van huurwoningen in Amstelveen die worden aangeboden door de beste verhuurspecialisten uit Amstelveen en omgeving.

  Wonen in Amstelveen
  Amstelveen ligt in de provincie Noord-Holland. Het uitstekende openbaar vervoer in Amstelveen zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt reizen en er is een goede verbinding met de snelwegen (A9 en A10). Met de tram kun je vanuit Amstelveen zelfs rechtstreeks naar Amsterdam reizen. De goede, centrale ligging van Amstelveen en voldoende groen maakt het huren van een huurwoning in Amstelveen tot een aantrekkelijke mogelijkheid.

  Ben je op zoek naar huurwoningen die direct beschikbaar zijn? Je vindt een groot aantal huurwoningen in populaire wijken in Amstelveen zoals Stadshart en Elsrijk Oost.

  Amstelveen is een bruisende gemeente die ambitieus is en wil groeien. Zo zijn de hoofdkantoren van onder andere KLM, Zwitserleven en KPMG gevestigd in Amstelveen. De stad telt 91.691 inwoners (2020) en de woningvoorraad is redelijk gelijk verdeeld. 47 procent van de woningen in Amstelveen is een koopwoning, 53 procent bestaat uit huurwoningen. Van die laatste categorie is 30 procent in het bezit van een woningcorporatie.

  De huurprijzen van huurwoningen in Amstelveen vallen iets hoger uit dan het landelijk gemiddelde van € 16,16 per vierkante meter per maand (Q4 2020). Voor huurwoningen in Amstelveen betaal je per vierkante meter gemiddeld € 18,21 per maand.

  Huurwoningen in Amstelveen zoeken en vinden
  Pararius brengt huurders en verhuurders samen op een volledig onafhankelijke wijze. Het platform is constant up-to-date en je kunt via handige filters eenvoudig aanvinken aan welke eisen jouw huurwoning in Amstelveen moet voldoen. Of je nou op zoek bent naar een appartement of een woonhuis, je vindt jouw toekomstige huurwoning op Pararius.

  Woning verhuren in Amstelveen
  Naast het huren helpen wij ook bij een woning verhuren in Amstelveen. Eigenaren kunnen eenvoudig een huis verhuren in Amstelveen met behulp van Pararius, wij brengen je gratis in contact met de beste verhuurspecialisten uit de buurt. Ga hiervoor naar de volgende pagina: woning verhuren.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Amstelveen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 11 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.