Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  127

  Huurwoningen Haarlem

  Huurwoningen Haarlem, vind jouw nieuwe huurwoning op Pararius!

  Ben je op zoek naar huurwoningen in Haarlem en wil je in één overzicht alle huurwoningen die in Haarlem beschikbaar zijn bekijken? Op Pararius zoek je gratis tussen het actuele aanbod aan huurwoningen naar jouw nieuwe huurwoning in Haarlem.

  Over Haarlem
  De stad Haarlem ligt in de provincie Noord-Holland en is tevens de hoofdstad van deze provincie. Haarlem is een historische stad waar een zeer groot aantal monumenten staat. De stad is gelegen aan rivier de Spaarne en hierdoor heeft de stad de bijnaam Spaarnestad gekregen. Het goede openbaar vervoer, breed onderwijsaanbod en goede medische zorg maakt Haarlem tot een geweldige stad. De vraag naar huurwoningen in Haarlem is de afgelopen jaren flink toegenomen. De gemeente Haarlem heeft huurders dan ook veel te bieden. Haarlem is trots op het verleden maar werkt hard aan de toekomst. De visie van de gemeente Haarlem heeft drie speerpunten: naast het ontwikkelen van de toeristische en culturele aspecten van Haarlem, richt de gemeente zich ook op duurzaam en goed wonen.

  Een huurwoning in Haarlem vinden met Pararius word je gemakkelijk gemaakt door het brede aanbod huurhuizen en de eenvoudige werkwijze. Wil je eenvoudig huurwoningen Haarlem vinden, dan zit je goed op de huurwoningen site Pararius!

  De winkelstad
  Per 1 januari 2020 telt de stad 162.891 inwoners, verdeeld over 77.813 huishoudens. Hiermee is de stad na Amsterdam de grootste stad van de provincie Noord-Holland. Van de inwoners, ook wel Haarlemmers genoemd, vormt de leeftijdscategorie 25 t/m 44 jaar de grootste bewonersgroep van de stad, gevolgd door de leeftijdsgroep 45 t/m 64 jaar. Haarlem telt 21 wijken, verspreid over de 5 stadsdelen: Centrum, Zuid-West, Oost, Noord en Schalkwijk. De Bomenbuurt, Kleverparkbuurt, Planetenwijk en Leidsevaartbuurt zijn erg geschikt als je op zoek bent naar een kindvriendelijke buurt. Ook het Haarlemmerhoutkwartier en de Bloemenbuurt zijn populair. In het stadsdeel Centrum is erg rijk aan monumenten. Ook vind je hier het NS station, het busstation, musea en winkels. Zo kun je in Haarlem verschillende kunstzinnige musea vinden, waaronder het Frans Hals Museum, het Dolhuys, Corrie ten Boom museum en het Teylers museum. Voor andere culturele activiteiten kun je ook de Sint Bavo kathedraal of de Jopenkerk bezoeken. Daarnaast is de Kleine Houtstraat meermaals verkozen tot de leukste winkelstraat van Nederland en de stad meermaals verkozen tot de dé winkelstad van Nederland.

  Optimaal zoeken naar huurwoningen in Haarlem
  Pararius is een huurwoning website waar op een onafhankelijke en transparante wijze huurwoningen worden aangeboden. De site is altijd actueel, dus er zal nooit verouderd huuraanbod op staan. Een huurwoning Haarlem die op de site aangeboden wordt, staat ook werkelijk te huur. Op de site kun je via een uitgebreide zoekfunctie het huuraanbod van huurwoningen Haarlem afstemmen op jouw specifieke eisen. Zo kun je filteren op appartement of woonhuis.

  Huurprijzen in de Spaarnestad
  In het derde kwartaal van 2020 betaalde de nieuwe huurder gemiddeld €16,56 per vierkante meter per maand in Nederland. De gemiddelde huurprijs in de provincie Noord-Holland betrof in dit kwartaal €20,49 per vierkante meter per maand. In het derde kwartaal van 2020 zijn de huurprijzen in Haarlem gemiddeld met 7,1 procent gedaald ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar.

  Woning verhuren in Haarlem via Pararius!
  Ga je als eigenaar een huis verhuren in Haarlem, dan is Pararius het ideale platform voor verhuur. Indien je jouw woning in Haarlem verhuren gaat via Pararius, dan bereik je vele honderdduizenden woningzoekenden die een woning in de verhuur in Haarlem zoeken. Via een makelaar voor verhuur in Haarlem zet je jouw woning eenvoudig te huur op Pararius. Wil je nu meteen actie nemen en jouw huis verhuren in Haarlem, volg dan deze link woning verhuren. Daar kun je een formulier invullen voor verhuur van jouw woning.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Haarlem

  De afgelopen 5 dagen zijn er 22 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.