Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  14

  Huurwoningen Noordwijk (ZH)

  Op zoek naar huurwoningen in Noordwijk? Vind jouw huurhuis in Noordwijk op Pararius!

  Ben je op zoek naar een huurwoning in Noordwijk? Jouw zoektocht naar huurwoningen in Noordwijk start op het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland! Pararius biedt je gratis toegang tot huurwoningen die worden aangeboden door de beste verhuurspecialisten in Noordwijk.

  Over Noordwijk
  Noordwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Tot januari 2019 woonden er 25.000 mensen, maar sinds dat jaar is Noordwijk gefuseerd met Noordwijkerhout. Samen vormen zij nu de vernieuwde gemeente Noordwijk, met ruim 43.000 inwoners (2020).

  De mooiste huurwoningen in Noordwijk
  Noordwijk bestaat uit 2 kernen: Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen. Noordwijk aan Zee was vroeger een vissersdorp, maar is tegenwoordig een populaire badplaats waar genoeg huurwoningen te vinden zijn. Noordwijk-Binnen is de oude kern en is al eeuwen oud. Verder is in 1992 de oude dorpskern van Noordwijk aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Ben je op zoek naar huurwoningen met een historisch karakter dan zit je in deze kern goed.

  Noordwijk grenst aan de gemeenten Zandvoort, Katwijk en Noordwijkerhout en ligt centraal in de Duin- en Bollenstreek. De bereikbaarheid van Noordwijk is goed dankzij de Provinciale weg (N206). Het openbaar vervoer biedt busverbindingen o.a. vanuit Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Dat maakt Noordwijk een interessante plek om te wonen.

  Populaire wijken in Noordwijk zijn de Dorpskern, Villawijk-Zuid en Noordwijkerhout. Ondanks de grote vraag zijn er genoeg huurwoningen in deze wijken te vinden. De meeste huurwoningen in Noordwijk zijn appartementen.

  Huurprijzen in Noordwijk
  Huurwoningen in Noordwijk kosten per vierkante meter gemiddeld € 14,00 per maand (Q4 2020). Dat betekent bijvoorbeeld dat je voor een vrije sector huurwoning van 80 vierkante meter maandelijks zo'n € 1.120 betaalt. Noordwijk is daarmee iets minder duur dan de gemiddelde huurwoning in Nederland: die vierkantemeterprijs ligt op € 16,16 (Q4 2020).

  Huis verhuren in Noordwijk
  Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar die je kan helpen bij het verhuren van jouw woning in Noordwijk? Pararius brengt je eenvoudig in contact met experts. Registreer je via de volgende pagina: woning verhuren en je weet binnen 2 werkdagen waar je aan toe bent! Een makelaar plaatst jouw woning vervolgens eenvoudig tussen het aanbod huurwoningen in Naaldwijk op Pararius!

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Noordwijk (ZH)

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.