Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  25

  Huurwoningen Schiedam

  Huurwoning in Schiedam? Vind huurwoningen in Schiedam op Pararius!

  Ben jij op zoek naar een huurwoning in Schiedam? Huurders die op zoek zijn naar huurwoningen in Schiedam kunnen terecht op Pararius. Hier vind je een actueel overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Schiedam waar je gratis op kunt reageren.

  Over Schiedam
  Schiedam is gelegen in de provincie Zuid Holland, vlakbij de havenstad Rotterdam. Schiedam heeft door de jaren heen verschillende belangrijke producten geleverd voor het Nederlandse achterland. Zo was de stad eerst belangrijk vanwege haar dam, die handelsactiviteiten aantrok. Ook staat de stad bekend om haar haringvisserij en jeneverproductie. Vandaag de dag bevinden zich in Schiedam nog genoeg monumenten die herinneren aan deze tijd. De stad zelf is met haar monumentale panden nog een schitterende stad om te bezichtigen.

  Je vindt de meeste huurwoningen in Schiedam in populaire wijken zoals de wijk Rotterdamsedijk, Centrum of Hollandiabuurt. Ben je op zoek naar huurwoningen met een historisch karakter? Niet veel mensen weten dat Schiedam beschikt over een historische singel waar prachtige herenhuizen langs staan. In Schiedam West zijn prachtige huurwoningen uit de jaren '30 te vinden.

  Schiedam kent bijna 79.000 inwoners (2020) en stijgt de laatste jaren in populariteit door woningzoekenden die in Rotterdam geen woning kunnen of willen huren. De gemiddelde vierkantemeterprijs van huurwoningen in Schiedam is € 13,24 (Q4 2020). Dat is niet alleen drie euro goedkoper dan de landelijke vierkantemeterprijs (€16,16), maar ook een stuk voordeliger dan huren in Rotterdam (€15,48). Huren in Schiedam is dus een goede keuze!

  Huurappartementen Schiedam
  Wil je een appartement huren in Schiedam? Op Pararius vind je alle beschikbare huurwoningen in Schiedam. Bovendien kun je op Pararius aangeven of je specifiek op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning of studio, zo zie je alleen huurwoningen die aan jouw wensen voldoen. Je kunt het aanbod aan huurwoningen gratis bekijken en helemaal afstemmen op jouw woonwensen met handige zoekfilters. Zo vind je eenvoudig jouw perfecte huurwoning!

  Woning verhuren in Schiedam
  Heb je een (tweede) woning in Schiedam die je graag wilt verhuren? Via Pararius kom je eenvoudig en gratis in contact met de beste verhuurspecialisten van Schiedam. Ga hiervoor naar de volgende pagina: woning verhuren.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Schiedam

  De afgelopen 5 dagen zijn er 3 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.