Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  14

  Huurwoningen Capelle aan den IJssel

  Vind een huurwoning in Capelle aan den IJssel

  Capelle aan den IJssel, door inwoners vaak Capelle genoemd, is een middelgrote stad in Zuid-Holland. De stad ligt op een steenworp afstand van Rotterdam en is er middels een metrolijn direct aan verbonden. Mede door de gunstige ligging en de directe verbinding met Rotterdam groeit de populariteit van Capelle aan den IJssel. Ook de vraag naar huurwoningen in de stad neemt snel toe.

  Wijken van Capelle aan den IJssel
  Ben je op zoek naar een huurwoning, dan kan Capelle aan den IJssel een interessante optie voor je zijn. Capelle bestaat uit acht wijken die allemaal aan Rotterdam grenzen. Zo heb je Fascinato, 's-Gravenland, Rivium, Schenkel, en Capelle-West. Tussen het noordelijke deel (de wijk Schollevaar) en het zuidelijke deel (middelwatering en Oostgaarde) ligt het Schollebos.

  De ligging van de wijken in Capelle is bijzonder. De wijken grenzen namelijk wel allemaal aan Rotterdam, maar niet allemaal aan elkaar. Dat heeft meerdere voordelen. Ten eerste ben je vanuit iedere wijk binnen no-time in Rotterdam. Een tweede voordeel is dat Capelle aan den IJssel niet één maar meerdere kernen heeft met diverse winkelcentra. Voorzieningen zijn dus altijd dichtbij te vinden. Zo zijn er de Koperwiek, de Terp, Slotplein en de Picassopassage. De koperwiek is het grootste winkelcentrum van Capelle en de laatste jaren is het gebied eromheen uitgegroeid tot nieuw stadscentrum. Het gebied heeft inmiddels een gemeentehuis, een bibliotheek en een theater.

  Op zoek naar een huurwoningen in Capelle? Denk ook aan nieuwbouw
  Capelle aan den IJssel telt bijna 66.500 inwoners, maar dat aantal groeit snel. Ook dat heeft de stad aan de ligging te danken. Doordat Capelle zo dicht tegen Rotterdam aan ligt, is het een interessant alternatief voor woningzoekenden die in de grote stad geen geschikte huurwoning kunnen vinden. Om aan de toenemende vraag naar woonruimte te kunnen voldoen, neemt het aantal koop- en huurwoningen snel toe. Capelle staat daarom bekend als echte nieuwbouwstad. Het nieuwe Rivium is daarvoor misschien wel het meest sprekende voorbeeld. Bedrijventerrein Rivium wordt omgebouwd tot nieuwe werk-woonwijk, waarbij in totaal zo'n 5.000 koop- en huurwoningen worden gerealiseerd. En dat is niet alles: het nieuwe Rivium krijgt naast huurwoningen ook diverse voorzieningen, zoals horecagelegenheden en detailhandel. Daarmee wordt Capelle voor steeds meer woningzoekenden een aantrekkelijke woonstad.

  Vind je huurwoning via Pararius
  Ben je op zoek naar een huurwoning in Capelle aan den IJssel? Voor huurwoningen ben je bij Pararius aan het juiste adres. Om jouw zoektocht gemakkelijker te maken, hebben we alle huurwoningen in Capelle voor je in een handig overzicht gezet. Zo zie je welke woningen te huur staan en welke aan jouw eisen voldoen.

  Jouw woning te huur aanbieden?
  Heb je een woning in Capelle die je graag zou willen verhuren? Ook daar kan Pararius bij helpen. Ga naar woning verhuren, vul je gegevens in en een van de beste makelaars van Almere neemt vrijblijvend contact met je op.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Capelle aan den IJssel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 2 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.