Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  5

  Huurwoningen Zoetermeer

  Huurwoningen Zoetermeer - Bekijk huurhuizen gratis op Pararius.

  Ben je op zoek naar huurwoningen of appartementen in Zoetermeer? Op Pararius zijn alle huurwoningen in Zoetermeer gratis te bekijken. Door gebruik te maken van onze handige filters kun je alle huurwoningen die aan jouw eisen voldoen terugzien in een actueel overzicht.

  Over Zoetermeer
  Zoetermeer is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Per 1 januari 2020 telde de stad 125.285 inwoners en daarmee is de stad de twee na grootste stad van Zuid-Holland. Deze inwoners zijn verdeeld over 56.027 huishoudens. De bevolking in Zoetermeer telt iets meer vrouwen dan mannen. In Zoetermeer is de leeftijdscategorie 45 tot 65 jaar het meest aanwezig, gevolgd door de leeftijdsgroep 25 tot 45 jaar. In de volksmond wordt Zoetermeer ook wel ''Sweet Lake City'' genoemd. Door de dichtbij gelegen snelweg, spoorweg en ander openbaar vervoer is Zoetermeer een plaats die eenvoudig en goed te bereiken is. Aangrenzende gemeenten van Zoetermeer zijn Den Haag, Delft, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude. Zoetermeer kent zowel nieuwe huurwoningen als wat oudere, goed onderhouden huurwoningen. Zoetermeer ligt in het "groene hart" en kent veel groen, openbaar en privé.

  Wonen in Zoetermeer
  Gemeente Zoetermeer telt in totaal negen wijken. De wijken Driemanspolder, Palenstein en Meerzicht zijn het oudst. Hier vind je met name veel flats en appartementen. De wijken Buytenwegh de Leyens en Seghwaert kenmerken zich door het vele groen. In deze wijken vind je met name laagbouw en eengezinswoningen. Ook in de wijk Noordhove vind je veel laagbouw. Deze wijk grenst aan de Zoetermeerse Plas. In de wijk Stadscentrum vind je winkels en het station, maar ook woningen. Rokkeveen is een van de grootste wijken van Zoetermeer. Hier vind je winkelcentrum Rokkeveen voor je dagelijkse boodschappen. De wijk Oosterheem is aangelegd in het jaar 2000 en is hiermee de jongste wijk van de gemeente. In Zoetermeer zijn diverse uitstapjes te doen. Zo kun je voor een stevige wandeling in een natuurgebied het Westerpark bezoeken. Heb je behoefte aan wat meer actie, dan is Snowworld een leuke activiteit! Ook het Nationaal Videogame Museum is een leuke activiteit in Zoetermeer.

  Appartement huren in Zoetermeer
  Huurappartementen in Zoetermeer zijn snel te vinden op Pararius. Als je interesse hebt in het huren van een appartement in Zoetermeer dan kun je het aanbod aan appartementen bekijken op de website van Pararius.

  Met behulp van Pararius zijn huurwoningen in Zoetermeer eenvoudig te huren. Via onze zoekmachine kun je al jouw specifieke wensen aangeven waaraan jouw huurhuis moet voldoen. Jouw ideale huurwoning in Zoetermeer is dus snel en gratis te vinden op Pararius.

  Woning verhuren in Zoetermeer via Pararius!
  Wil je je woning verhuren? Heb je een of meerdere huurwoningen die je wil verhuren, dan is Pararius het ideale platform. Wij brengen je gratis in contact met de beste verhuurmakelaars in jouw regio. De makelaar zorgt er vervolgens voor dat jouw huurwoning in het overzicht van huurwoningen in Zoetermeer verschijnt.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Zoetermeer

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.