Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  6

  Huurwoningen Leidschendam

  Huurwoningen in Leidschendam, veel huurhuizen op Pararius!

  Huurwoningen in Leidschendam zijn te vinden op Pararius. Pararius heeft een goede zoekmachine zodat u uw nieuwe huurwoning of huurhuis snel vindt.

  Over Leidschendam
  Leidschendam is gelegen in de provincie Zuid Holland. Leidschendam vormt samen met Voorburg een gemeente. Dit is een strategische fusie geweest zodat beide steden niet werden opgeslokt door het naast gelegen Den Haag. Leidschendam is een plaats gelegen aan de rivier de Vliet. Om het niveau verschil van de rivier te overbruggen was bij Leidschendam eerst een overtoom (oude vorm van een sluis) wat sinds 1880 een echte sluis geworden is. Door provinciale wegen en snelwegen is uw nieuwe huurwoning goed verbonden met grote steden als Den Haag, Delft en Leiden. Meer informatie over wonen in Leidschendam vind u op deze site: Gemeente Leidschendam.

  Huurappartementen in Leidschendam
  Ook voor het huren van appartementen in Leidschendam bent u bij Pararius aan het juiste adres. Op Pararius kunt u de mooiste huurappartementen bekijken en vergelijken.

  Huurwoningen in Leidschendam
  Huurwoningen in Leidschendam zijn eenvoudig te vinden op Pararius door onze gebruiksvriendelijke zoekmachine. Zoek gratis door ons uitgebreide aanbod aan huurhuizen. Huurwoningen in Leidschendam staan overzichtelijk gerangschikt bij Pararius. Ga nu op zoek naar uw ideale huurhuis.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Leidschendam

  De afgelopen 5 dagen zijn er 3 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.