Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  10

  Huurwoningen Rijswijk

  Huurwoningen in Rijswijk: vind jouw nieuwe huurwoning op Pararius

  Huurwoningen in Rijswijk: je vindt ze op Pararius. Zoek tussen het meest complete aanbod naar jouw nieuwe huurwoning in Rijswijk. Naar welk soort huurwoning je ook op zoek bent, de meest geschikte huurwoningen in Rijswijk vind je op Pararius!

  Huren in Rijswijk
  Rijswijk is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt ten zuiden van Den Haag en ten noorden van de stad Delft. De stad telde per 1 januari 2020 54.432 inwoners, verdeeld over 26.470 huishoudens.

  Rijswijk staat bekend als een van de groenste gemeenten van Nederland en bestaat voor 30 procent uit groen. Je kunt in Rijswijk dan ook terecht voor eindeloze wandelingen in het ruime aanbod aan parken en natuur. Voor een dagje weg zijn omliggende steden als Den Haag, Delft, Zoetermeer en Naaldwijk eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en via diverse autowegen.

  De gemeente Rijswijk telt 11 wijken. Deze wijken worden aangeduid met wijknummers. In wijk 9, waarin Stervoorde, Eikelenburg en Hoekpolder zijn gelegen, vind je veel ruime en moderne woningen met riante tuinen, veel groen en speelplaatsen. Het is een ideale woonlocatie als je op zoek bent naar een rustige gezinswoning met veel ruimte. In wijk 4, waar Huis te Lande, Julianapark en Te Werve zijn gelegen, vind je veel groen en veel parken. Deze wijk is perfect voor een rustige wandeling. De wijk Cromvliet is een kindvriendelijke en groene wijk met veel vooroorlogse woningen en heeft hierdoor een meer historische uitstraling. In deze wijk zijn veel huurwoningen te vinden. Ook is in Rijswijk de Plaspoelpolder gelegen, een wijk waar veel industrieterreinen en kantoren te vinden zijn. Deze wijk biedt veel werkgelegenheid aan bewoners uit de regio. Onder andere Rijkswaterstaat en het hoofdkantoor van TUI Group zijn hier gevestigd. Naast dat er in Plaspoelpolder veel bedrijven gevestigd zijn, zijn er ook veel huurwoningen te vinden.

  De ideale ligging ten opzichte van grote steden en de vele voorzieningen maken Rijswijk een populaire stad om te wonen. Dit zorgt er dan ook voor dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een huurwoning in Rijswijk.

  Huurprijzen in Rijswijk
  In de vrije sector is de gemiddelde vierkantemeterprijs van huurwoningen in Nederland in het vierde kwartaal van 2020 gedaald met 3,7 procent, ten opzichte van een jaar ervoor. Nieuwe huurders betalen gemiddeld €16,16 per vierkante meter per maand. In de provincie Zuid-Holland is de gemiddelde huurprijs dit kwartaal gedaald met 3,2 procent, iets minder dan het landelijke gemiddelde. Hier betalen nieuwe huurders gemiddeld €15,36 per vierkante meter per maand voor een huurwoning in de vrije sector.

  Vind huurwoningen in Rijswijk op Pararius
  Start jouw zoektocht naar huurwoningen in Rijswijk vandaag nog op Pararius. Zoek tussen het volledige aanbod aan huurwoningen of maak gebruik van onze handige filters. Op die manier zoek je alleen tussen huurwoningen in Rijswijk die aan jouw woonwensen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op woningtypen, zoals appartementen, kamers en studio's. Reageer direct door contact op te nemen met de verhuurmakelaar. Via Pararius vind je eenvoudig en gratis jouw nieuwe huurwoning in Rijswijk.

  Woning verhuren in Rijswijk
  Heb je een woning in Rijswijk en wil je deze graag verhuren? Via Pararius kom je gemakkelijk en gratis in contact met de beste verhuurspecialisten in Rijswijk.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Rijswijk

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.