Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  35

  Huurwoningen Hilversum

  Huurwoningen Hilversum: bekijk alle huurwoningen op Pararius

  Pararius is dé website op gebied van huurwoningen. Ook alle huurwoningen in Hilversum staan op het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. En het mooiste is: je bekijkt ze gratis.

  Pararius is een onafhankelijk platform voor alle makelaars en vastgoedbeleggers in Nederland. Hierdoor is het woningaanbod niet alleen groot maar ook altijd actueel. De huurwoningen in Hilversum die je op ons platform terugvindt staan dus ook écht te huur. Je kunt gebruik maken van een groot aantal zoekfilters, zodat je precies de huurwoningen in Hilversum ziet die bij jouw wensen passen.

  Over Hilversum
  De gemeente Hilversum ligt in de provincie Noord-Holland. Hilversum bevindt zich midden in het Gooi. Het is de stad die bekend staat om radio, televisie en nieuwe media. Het Gooi staat bekend om de grote variëteit aan natuurlijke omgeving. Voor de natuurliefhebber zal deze streek zeker in de smaak vallen. Bij de ontwikkeling van huurwoningen in Hilversum wordt veel aandacht besteed aan architectuur en nieuwe monumenten. Hilversum is ook aantrekkelijk voor winkelend publiek. Het is een van de populairste winkelsteden van Nederland. Door het aantal winkels, restaurants en festivals dat Hilversum rijk is, zal een veeleisende huurder zich perfect vermaken in Hilversum.

  De meest populaire straten om te wonen in Hilversum zijn de Langestraat, Vaartweg en de Herenstraat. Het Centrum, de Sint Vitusbuurt en de Langgewenstbuurt zijn populaire wijken in Hilversum. Op Pararius kun je gebruik maken van handige filters, zodat je alleen huurwoningen te zien krijgt die aan jouw woonwensen voldoen. Of je nu een appartement in Hilversum wilt huren of liever gaat voor een huurhuis, je de meest ideale huurwoningen op Pararius!

  Hilversum beschikt over een uitstekende verbinding met grote steden, niet alleen via snelwegen maar ook met openbaar vervoer. Dit is een groot pluspunt voor degenen die geïnteresseerd zijn in huurwoningen in Hilversum.

  Woningvoorraad in Hilversum
  Een huurwoning in Hilversum kost per vierkante meter gemiddeld € 14,88 per maand (Q4 2020). Dit is goedkoper dan het landelijk gemiddelde van € 16,16, een woning huren in Hilversum is daarom extra aantrekkelijk.

  Hilversum telt ruim 90.000 inwoners (2020), hiervan woont ruim de helft (55%) in een koopwoning, de overige helft woont in een huurwoning. 30 procent van de totale woningvoorraad in Hilversum is in het bezit van een woningcorporatie.

  Woning verhuren in Hilversum
  Heb je een woning in Hilversum en wil je deze graag verhuren? Via Pararius kom je gemakkelijk en gratis in contact met de beste verhuurspecialisten in Hilversum. Meld je aan via de volgende pagina: woning verhuren.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Hilversum

  De afgelopen 5 dagen zijn er 9 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.