Vlaming Makelaardij

Amersfoort

Woningverkoop in Amersfoort en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Bij ons voelt u zich thuis als het gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis! Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor.

Onze klanten waardeerden ons in 2020 met het cijfer 9,3 voor de verkoop van hun huis en het cijfer 9,5 voor de aankoop van hun nieuwe huis! De cijfers spreken voor zich, wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Een niet zo’n typisch makelaarskantoor waarbij persoonlijke aandacht, integriteit en resultaat voorop staan. Enthousiasme met oog voor detail. Vlaming makelaardij doet het nét even anders.

Vanuit ons fraaie pand aan de Utrechtseweg 40 bieden wij puur maatwerk. De snel veranderende woningmarkt en perceptie van dienstverlening vragen om een nieuwe, verfrissende aanpak.

Wij bieden u drempelloze service, korte lijnen en uitgekiende marketingtools.

Wij doen er alles aan om u te ontzorgen, zodat u zich op een ontspannen manier kunt voorbereiden op de toekomst.

Vlaming Makelaardij is een echt Amersfoorts makelaarskantoor, aangesloten bij de NVM Met permanente educatie houden wij onze vakkennis up to date. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

We maken gebruik van de grootste en meest geavanceerde woningdatabase van Nederland. Hierdoor bepalen we gefundeerd de waarde van uw huidige of toekomstige woning.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zetten wij ons elke dag 100 % in voor uw belang. Doe er uw voordeel mee en nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek!

Verhuizen begint bij Vlaming Makelaardij!

Wie zijn wij?

Sjoerd Vlaming

Register makelaar taxateur

Daniëlle IJzerman

Assistent makelaar

Timo Ekhart

Office manager

Onze nieuwste woningen

Weltevreden 37

€ 342.500 k.k.

Diogenesstraat 6

€ 485.000 k.k.

Prins Willem-Alexanderlaan 58

€ 437.000 k.k.

De Baander 56

€ 459.000 k.k.

Onze vestiging