Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Amersfoort

18 resultaten

  Hendriks Makelaardij Amersfoort

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Amersfoort
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Drenth Makelaars

  Wij zijn Drenth Makelaars, NVM makelaars in onroerend goed in Amersfoort, Leusden, Hoogland, Hooglanderveen, Nijkerk en omstreken. We helpen u om uw huis sneller te verkopen, met een hogere opbrengst.

  We bemiddelen bij verkoop/verhuur en koop/huur van woningen en bedrijfsruimte. Uit cijfers van de NVM blijkt dat onze vastgoed experts uw huis sneller en tegen een hogere opbrengst verkopen dan als u zonder Drenth verkoopt. Bovendien blijkt uit dezelfde cijfers dat als u Drenth inschakelt als aankoopmakelaar, u gemiddeld 7% minder betaalt voor hetzelfde huis dan als u het zonder ons zou kopen.

  Naar u luisteren is een van de zaken die we erg belangrijk vinden. Uw wensen staan centraal. Bovendien zijn we dynamisch en actief en we houden van korte communicatielijnen. Allen huldigen we voor u twee principes: 'kwaliteit voor alles' en 'afspraak is afspraak': Een open boek.

  Wie zijn Drenth Makelaars
  Drenth is toonaangevend in makelaarsland en wordt gezien als uiterst innovatief en creatief, waarbij uw belang altijd voorop staat. Nieuwe ontwikkelingen zijn er dan ook op gericht de lat van het serviceniveau steeds weer iets hoger te leggen en de communicatie met de markt en opdrachtgevers verder te verbeteren. Alles met het doel om voor u iedere keer weer de beste deal te maken.

  Drenth Makelaars staat nooit stil
  Niet alleen is deze website daarvan een goed voorbeeld, maar ook de door Drenth ontwikkelde werkprocedures. Drenth geeft u ondubbelzinnig inzage in de werkwijze bij de aankoop of verkoop van een woning. Bovendien onderscheidt Drenth zich van veel andere makelaars doordat we u zogenaamde deeldiensten kunnen aanbieden.

  Meer informatie

  De Ruiter Makelaarshuis Amersfoort

  De Ruiter Makelaarshuis in Amersfoort is een actief en dynamisch makelaarskantoor met een open kantoorstructuur en een klantgerichte, deskundige werkwijze. Profiteer van de unieke combinatie van NVM en NRVT. Stuk voor stuk kwaliteitslabels, welke garant staan voor een optimale dienstverlening.

  Ons fraaie Rijksmonumentale kantoorpand is gelegen op één van de drukste punten in het centrum van Amersfoort bij de Kamperbinnenpoort en biedt de juiste ambiance voor een optimale presentatie voor uw woning.

  Dankzij onze persoonlijke werkwijze in combinatie met onze sterke marketingproducten behoort ons kantoor tot één van de meest verkopende makelaarskantoren van Amersfoort, met een aanmerkelijk hogere gemiddelde opbrengst per woning.

  U kunt bij ons niet alleen terecht voor de verkoop van uw woning, maar ook voor aankoopbegeleiding, taxaties, verhuur, nieuwbouw- en BOG-advies.
  Voor een deskundig hypotheekadvies kunnen wij u doorverwijzen naar een gerenommeerd kantoor in de directe omgeving.

  Meer informatie

  Telman & Van Leeuwen Makelaars

  Makelaarskantoor Telman & Van Leeuwen Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 28 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Prinses Julianaplein 72, Amersfoort.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Telman & Van Leeuwen Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars

  Hunink & Holtrigter woning en bedrijfsmakelaars is al meer dan 15 jaar een actieve en ervaren makelaar in Amersfoort en omstreken. Het is een aantrekkelijk en veelzijdig werkgebied en door de centrale ligging ideaal voor onze veelzijdige werkzaamheden.

  Bij Hunink & Holtrigter staat de klant centraal! Graag stellen wij onze kennis en ervaring ter beschikking bij het nemen van beslissingen omtrent uw huisvesting.

  Meer informatie

  Visie Makelaardij

  De beste makelaar in Amersfoort?

  Je bent op zoek naar een makelaar in Amersfoort, dus stel je de vraag: “Wie is eigenlijk de beste makelaar van Amersfoort? ” Heel eerlijk gezegd weten wij niet of wij dat zijn, al doen we erg ons best. Wél durven we te beweren dat we behoren tot de beste makelaars van Amersfoort. De cijfers bewijzen het: wij verkopen meer dan 70% van de woningen in onze portefeuille voor een bedrag boven de vraagprijs. En onze klanten geven ons een rapportcijfer van gemiddeld 8,9!

  Geef toe… Veel beter kan niet.


  Succesvol verkopen in Amersfoort
  We kunnen je verschillende redenen geven voor ons succes. Ten eerste is ons team jong en gretig. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om jouw huis in de markt te zetten. Naast makelaar voelen we ons nadrukkelijk ook marketeer. Een belangrijk deel van het makelaarsvak bestaat uit het op innovatieve manieren bespelen van de markt. Wij zijn opgegroeid met computer, smartphone en social media. Net als veel van de potentiële huizenkopers, die zich naast een bezoek aan de traditionele websites ook laten informeren, inspireren en beïnvloeden door hun online netwerk op FB en Instagram. Een beetje makelaar zet dus álle kanalen in.


  House styling en fotografie als onmisbare instrumenten
  Jij wilt je huis in (de regio) Amersfoort verkopen. Vanuit onze rol als makelaar is jouw huis dus ons product, dat wij in de markt moeten zetten. Dat betekent naast het vinden van de juiste promotiekanalen ook het optimaliseren van het product zelf, zodat jouw woning als het ware zichzelf verkoopt. Daarom hebben wij in ons team ook een eigen styliste en fotografe. Zij kijken samen met jou wat we kunnen doen om je woning zó in beeld te brengen dat geïnteresseerde huizenzoekers al bij de eerste presentatie verliefd worden. Onze inbreng gaat een stuk verder dan ‘kussens fluffen’. Wij adviseren je graag over allerlei manieren om met minimale kosten een optimaal effect te behalen. Waar dat toe leidt? Bekijk de foto’s van de woningen in ons aanbod, en je ziet direct wat we bedoelen.

  Meer informatie

  Reinerie Garantiemakelaars

  Makelaarskantoor Reinerie Garantiemakelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Waterdreef 166, Amersfoort.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Reinerie Garantiemakelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vlaming Makelaardij

  Bij ons voelt u zich thuis als het gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis! Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor.

  Onze klanten waardeerden ons in 2017 met het cijfer 9,1 voor de verkoop van hun huis en het cijfer 9,3 voor de aankoop van hun nieuwe huis! De cijfers spreken voor zich, wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

  Een niet zo’n typisch makelaarskantoor waarbij persoonlijke aandacht, integriteit en resultaat voorop staan. Enthousiasme met oog voor detail. Vlaming makelaardij doet het nét even anders.

  Vanuit ons fraaie pand aan de Utrechtseweg 40 bieden wij puur maatwerk. De snel veranderende woningmarkt en perceptie van dienstverlening vragen om een nieuwe, verfrissende aanpak.

  Wij bieden u drempelloze service, korte lijnen en uitgekiende marketingtools.

  Wij doen er alles aan om u te ontzorgen, zodat u zich op een ontspannen manier kunt voorbereiden op de toekomst.

  Vlaming Makelaardij is een echt Amersfoorts makelaarskantoor, aangesloten bij de NVM Met permanente educatie houden wij onze vakkennis up to date. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

  We maken gebruik van de grootste en meest geavanceerde woningdatabase van Nederland. Hierdoor bepalen we gefundeerd de waarde van uw huidige of toekomstige woning.

  Met onze uitgebreide kennis en ervaring zetten wij ons elke dag 100 % in voor uw belang. Doe er uw voordeel mee en nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek!

  Verhuizen begint bij Vlaming Makelaardij!

  Meer informatie

  Wooncontent

  Woning kopen, verkopen of laten taxeren?
  Daarvoor ben je bij WOONCONTENT makelaars aan het juiste adres!

  Ben je op zoek naar een studio of een grachtenpand?
  Starterswoning of seniorenflat?
  Wil je een appartement of een villa verkopen?
  Of wil je alleen een taxatierapport?

  Wij helpen je er allemaal graag mee!
  Wij zijn makelaars met passie voor hun vak.
  Degelijk, betrouwbaar en ervaren.
  Laagdrempelig, integer en servicegericht.
  Met een persoonlijke aanpak, waarbij wij begrijpen dat ieder mens anders is.
  Bij ons geen duur kantoor, bolide van de zaak en maatpakken die de kosten opdrijven.
  Maar eerlijkheid, deskundigheid en actief meedenken.

  Heb je interesse in onze dienstverlening? Bel of mail ons voor
  een vrijblijvend gesprek.

  Meer informatie

  Foeken Makelaardij

  Makelaarskantoor Foeken Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Wiardi Beckmanstraat 523, Soest.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Foeken Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Guntenaar Wonen

  Welkom bij GuntenaarWonen :
  Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij het huren en verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde luxe tijdelijke woonruimte. Reeds jaren realiseren wij de woonwensen van medewerkers/managers van gerenommeerde (internationale) bedrijven, maar ook voor particulieren.

  Ons woningaanbod varieert van een woning, appartement of een villa in de prijsklasse van EUR 850,-- tot ca EUR 8.000,-- per maand in de regio's Utrecht en wijde omgeving, Vechtstreek en Heuvelrug.


  GuntenaarWonen, een vertrouwd bureau voor optimale service!

  Huren:
  Het zoeken naar een huurwoning is vaak een complexe bezigheid. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning - gestoffeerd en/of gemeubileerd - dan bent u bij GuntenaarWonen aan het juiste adres.

  Onder "aanbod" treft u ons actuele woningbestand. Is uw woonwens niet aanwezig, maak dan uw specifieke wensen aan ons kenbaar als: type woning, hoeveel slaapkamers, per wanneer, huurprijs, gestoffeerd of gemeubileerd etc. Wij kunnen namelijk ook voor u bemiddelen via ons uitgebreide netwerk van collega-makelaars en bemiddelaars.

  GuntenaarWonen helpt u graag bij het vinden van passende woonruimte.

  Verhuren:
  Ook bij het verhuren van een woning dient u zich de nodige zaken te realiseren. Bijvoorbeeld, hoe vind ik een betrouwbare huurder, welke huurprijs kan ik vragen, contractduur, voorwaarden etc. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, waarin GuntenaarWonen is gespecialiseerd en een ruime ervaring heeft opgebouwd. Wij selecteren uitsluitend passende huurders voor u.

  Dus, wenst u uw woning - tijdelijk - te verhuren, omdat u mogelijk door uw werkgever wordt uitgezonden naar het buitenland? Of heeft u in overweging uw woning om een andere reden tijdelijk te verhuren? Neemt u dan even contact met ons op voor een deskundig advies.

  Beheer:
  Indien u uw woning wilt verhuren betekent dat voor u een extra administratieve zorg. Als service van onze dienstverlening kunnen wij deze zorg voor u uit handen nemen. Onder beheer van een woning moet u denken aan: het incasseren van de huur, het verzorgen van de eindnota's inzake de kosten van gas, water en electra, het verzorgen van onderhoudswerkzaamheden aan de woning in overleg met u als eigenaar, alsmede de (tussentijdse) controle van de woning. U bent er dan bijvoorbeeld zeker van dat uw woning goed wordt onderhouden tijdens uw afwezigheid.

  U kunt uw zorgen beperken of (bijna) helemaal vergeten door te kiezen voor beperkt of volledig beheer door GuntenaarWonen. Het spreekt vanzelf dat wij uitsluitend het beheer voeren, indien wij ook de verhuur voor u als eigenaar mogen verzorgen.

  Meer informatie

  StartHousing

  Starthousing, de moderne makelaar in Utrecht & Rotterdam!

  Start met verkopen of verhuren. Start met ons!

  Je woning verkopen of verhuren is een belangrijke stap. Wij geloven dat een persoonlijke en actieve ondersteuning hét verschil maakt bij een vlotte verkoop of verhuur. StartHousing bestaat uit een jong team van makelaars met passie voor het vak. Wij gaan ervoor!

  Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie! Wij helpen u graag!

  Meer informatie

  Huis en Zekerheid Makelaardij

  De huidige markt vraagt om meer aandacht en persoonlijke inbreng. Een gedegen en goed onderbouwd advies, kan u veel zorgen besparen en geeft de beste garantie voor een optimale opbrengst.
  Wat u van ons kunt
  verwachten:
  • up-to-date dienstverlening. Zaken die niets
  toevoegen aan de verkoop doen we niet,
  belangrijke zaken doen we wel en dan ook
  heel uitgebreid;
  • de makelaar/eigenaar van het kantoor doet
  de bezichtigingen en onderhandelingen;
  • vast aanspreekpunt op ons kantoor,
  zodat u niet steeds andere mensen ziet of
  spreekt;
  • meer dan 10 jaar ervaring en kennis van
  de woningmarkt in Gooi- en Eemland;
  • lid VBO, betrouwbaar, gediplomeerd,
  gecertificeerd, jaarlijks bijgeschoold,
  professioneel;
  • presentatie op www. funda. nl;
  • aantrekkelijk en duidelijk tarief ;
  • ruime kantoortijden, ook op zaterdag en
  's avonds op afspraak;
  • complete dienstverlening inclusief bezichtigingen,
  begeleiding en advisering.
  Taxaties
  Door te werken met een VBO makelaar/
  taxateur bent u ervan verzekerd dat het
  taxatierapport door een deskundige is opgemaakt.
  Onze kennis van de markt en de
  beschikking over de juiste marktgegevens
  garanderen u een zo objectief mogelijke
  reële taxatie. Wij zijn aangesloten bij alle
  validatieinstituten zoals onder andere
  NWWI en Taxateursunie.
  VBO
  VBO Makelaar is een brancheorganisatie
  voor makelaars en taxateurs in onroerend
  goed. Met circa 1000 leden is VBO Makelaar
  qua grootte de tweede brancheorganisatie
  van Nederland. VBO Makelaar heeft naast
  een vakgroep Wonen, ook een aparte sectie
  Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie
  Agrarisch Vastgoed. De SCVM-geregistreerde
  makelaars en taxateurs zijn allemaal in bezit
  van het DNV-certificaat makelaar/taxateur
  onroerende zaken of taxateur onroerende
  zaken volgens de norm ISO 17024. Dit certificaat
  wordt afgegeven door Det Norske
  Veritas (DNV), Europees marktleider op het
  gebied van persoonscertificatie.
  Aankoop
  Goed, u heeft de stoute schoenen aangetrokken
  en u bent op zoek naar een woning.
  Wellicht bent u, nadat u zelf wat rondgekeken
  heeft, tot de ontdekking gekomen
  dat er eigenlijk wel heel wat bij komt kijken
  voordat u die stap naar de koop van dat
  huis of dat appartement van uw keuze kunt
  zetten. En weet eigenlijk niet precies hoe u
  dat moet aanpakken of hoe u over een prijs
  moet onderhandelen. Hoe voorkomt u kort
  gezegd een teleurstelling? Daar zijn wij dan
  ook deskundig voor. Wij kunnen u helpen op
  de weg naar dat ene huis op maat.
  Verkoop
  U bent toe aan een nieuw huis. Dat betekent
  misschien dat u uw huidige woning samen
  met uw VBO-makelaar gaat verkopen. Het
  verkopen van een huis is meer dan een bord
  in de tuin. Het vereist deskundige hulp op
  maat, met een sterk accent op communicatie,
  waardoor u feilloos door het verkooptraject
  gaat. Juist daarom doet u een beroep op
  ons, uw VBO-makelaar. Wij geven u graag
  een uitgebreide indruk van dat traject, zodat
  u goed voorbereid het verkoopproces in kunt
  gaan. Uiteraard zijn wij altijd bereid uw vragen
  te beantwoorden. Schroom niet om ons
  het hemd van het lijf te vragen.


  Meer informatie

  Herbrink Makelaars

  Kijk ook eens op HERBRINK. NL.

  Thuis in de regio. Herbrink Makelaars is sterk geworteld in de eigen regio. Als geen ander kennen wij de marktontwikkelingen en mogelijkheden van woonlokaties en bedrijfspanden in de omgeving Leusden en Amersfoort. Een bloeiende regio waarin we ook zelf blijven meegroeien. Kenmerkend voor de gemeente Leusden en omgeving is de centrale ligging in een groene regio en de snelle aansluitpunten op de Randstad. Een gewilde gemeente waarin het prettig wonen en succesvol ondernemen is!

  Verkoop

  Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundig advies op maat, met een sterk accent op communicatie. Juist daarom doet u een beroep op ons, uw NVM-makelaar. Wij geven u graag een uitgebreide indruk van het verkooptraject, zodat u goed voorbereid het proces in gaat. Wilt u gedetailleerde informatie, dan biedt de map "Verkoop van uw woning" een goede uitkomst. Op uw verzoek sturen wij deze graag toe. Uiteraard staan wij daarnaast altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroomt u niet ons het hemd van het lijf te vragen!

  Aankoop

  U bent op zoek naar een woning. Wellicht bent u, nadat u zelf wat rondgekeken heeft, tot de conclusie gekomen dat er heel wat komt kijken bij de aankoop van een huis of appartement van uw keuze. Herbrink Makelaars begeleidt u deskundig tijdens het gehele traject, van het onderhandelen over de prijs tot en met de overdracht. Wij helpen u graag op weg naar dat ene huis op maat.

  Taxaties

  Ook voor een taxatie kunt u een beroep doen op onze deskundigheid. Wij zijn dagelijks actief in de onroerend goed markt en weten als geen ander uw woning of bedrijfspand op de juiste waarde te schatten. De zorg en de snelheid waarmee onze rapporten vervaardigd worden, zijn kenmerkend voor ons kantoor en zullen u zeker aanspreken.

  Herbrink Makelaars: thuis in de markt!

  Meer informatie

  KKG KKA

  Makelaarskantoor KKG KKA is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan 23, Amersfoort.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van KKG KKA of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Internetmakelaars Amersfoort

  Makelaarskantoor Internetmakelaars Amersfoort is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Noordewierweg 127, Amersfoort.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Internetmakelaars Amersfoort of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Eemland Makelaardij

  Makelaarskantoor Eemland Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Zuidsingel 49, Amersfoort.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Eemland Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Wijs Wonen Makelaardij

  Makelaarskantoor Wijs Wonen Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De Voeting 1, Amersfoort.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Wijs Wonen Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Bent u van plan uw huis in Amersfoort te verhuren? Zet uw woning te huur op Pararius, dé grootste website voor huurwoningen in Amersfoort.

Uw huis verhuren in Amersfoort
Pararius is de grootste aanbieder voor het verhuren van huizen, woningen en appartementen in Amersfoort. Als u van plan bent uw huis in Amersfoort te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u gratis in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u in om uw woning in Amersfoort te verhuren: huis verhuren.

Verhuurkantoren die aangesloten zijn bij Pararius
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van woningen in Amersfoort. Alle makelaars in Amersfoort die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij houden intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Momenteel hebben wij ongeveer 190 woningen in de verhuur in Amersfoort. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te eerder woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van huizen in Amersfoort.

Verhuren aan expats
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Als enige heeft Pararius zich serieus toegelegd op het verhuren aan expats. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Amersfoort.

Woningen verhuren in Amersfoort
Als u van plan bent om uw huis te huur te zetten in Amersfoort, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan vijf makelaars en één van deze makelaars accepteert uw gegevens. Vervolgens nemen zij dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor het verhuren van uw huis. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Amersfoort te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad